Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap UĞUR MARKA BUZDOLABI SOĞUMUYOR

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ALİ OSMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
@Adem Helvacı Değerli abim bir konu hakkında danışmak istiyorum. uğur marka bır buz dolabı aldım anneme 6 ay önce. ilk ayladra birşey yoktu soğutmada. havalar soguduğu zaman dolap sogumamaya başladı. buzluk kısmındaki ürünler çözülmaye ve bozulmaya başladı. servisi aradım ortam sensöründen kaynaklı olduğunu +10 derece altına düşdüğünde oda sıcaklığı dolap çalışmayı durduruyor denildi. şimdi biz mustakil bir evde oturuyoruz sobalı. evin her tarafı eşlit olmuyor haliyle. muftak 10 derece altında oluyor.. firma ile görüştüm bu şikayetin giderilmesi için değişim veya iade için kabul edilmedi. Sorum şu burası erzurum -25 den yuksek sıcagını görmüyoruz kıs aylarında 8 ay nerdeyse +10 olmuyor sıcaklık. bunun için nasıl bir yol izlemem lazım. hakem heyetine veririsem bir sonuç alabilirmiyim. (servise gelen arkadastan rica ettim rapor hazırlaması için raporda ne yazdırayım abim.)

@Adem Helvacı Değerli abim bir konu hakkında danışmak istiyorum. uğur marka bır buz dolabı aldım anneme 6 ay önce. ilk ayladra birşey yoktu soğutmada. havalar soguduğu zaman dolap sogumamaya başladı. buzluk kısmındaki ürünler çözülmaye ve bozulmaya başladı. servisi aradım ortam sensöründen kaynaklı olduğunu +10 derece altına düşdüğünde oda sıcaklığı dolap çalışmayı durduruyor denildi. şimdi biz mustakil bir evde oturuyoruz sobalı. evin her tarafı eşlit olmuyor haliyle. muftak 10 derece altında oluyor.. firma ile görüştüm bu şikayetin giderilmesi için değişim veya iade için kabul edilmedi. Sorum şu burası erzurum -25 den yuksek sıcagını görmüyoruz kıs aylarında 8 ay nerdeyse +10 olmuyor sıcaklık. bunun için nasıl bir yol izlemem lazım. hakem heyetine veririsem bir sonuç alabilirmiyim. (servise gelen arkadastan rica ettim rapor hazırlaması için raporda ne yazdırayım abim.)
Abi izah ettikleri mantık tutarsız zira +8 derece üstünde zaten gıda maddelerinde bakteri üremesi meydana gelir sağlıksız koşullar oluşur vs yani ortam sıcaklığı 10 dahi olsa dolap içi +4 ortalamada kalmak zorunda olduğuna göre o aradaki 6 derecelik farkı kapatacak şekilde bu buzdolabı çalışmak zorunda. Onu da geçtim o zaman Erzuruma buzdolabı satmasınlar kardeşim öyle saçmalık mı olur?

Sen üretim esnasında sensörü toleransını nete göre ayarlarsan ürün de ona göre çalışır. Erzurumda aşı dolabı icat edilmedi mi henüz? oralara bu teknoloji gelmedi mi ? Erzurumda sağlık ocaklarındaki aşı dolapları nasıl çalışıyormuş? Elalemin buzdolabı nasıl çalışyor Erzurumda?

Git abi Hakem Heyetine başvuruda bulun ve bilirkişi talep et, bana sorarsan o markanın ürününü de bir şekilde bu THH kararı ile vs iade et düzgün bir ürün al lütfen.

Abi izah ettikleri mantık tutarsız zira +8 derece üstünde zaten gıda maddelerinde bakteri üremesi meydana gelir sağlıksız koşullar oluşur vs yani ortam sıcaklığı 10 dahi olsa dolap içi +4 ortalamada kalmak zorunda olduğuna göre o aradaki 6 derecelik farkı kapatacak şekilde bu buzdolabı çalışmak zorunda. Onu da geçtim o zaman Erzuruma buzdolabı satmasınlar kardeşim öyle saçmalık mı olur?

Sen üretim esnasında sensörü toleransını nete göre ayarlarsan ürün de ona göre çalışır. Erzurumda aşı dolabı icat edilmedi mi henüz? oralara bu teknoloji gelmedi mi ? Erzurumda sağlık ocaklarındaki aşı dolapları nasıl çalışıyormuş? Elalemin buzdolabı nasıl çalışyor Erzurumda?

Git abi Hakem Heyetine başvuruda bulun ve bilirkişi talep et, bana sorarsan o markanın ürününü de bir şekilde bu THH kararı ile vs iade et düzgün bir ürün al lütfen.
tesekkurler abim THH başvuru yaptığımda yuzde yuz kazanırım sanırım.

Bence yeterli bilgi yok.

Ortam köy evi veya yayla evi bi mekan olma olasılığı yüksek. Kışın kuzine sobada herşey hallediliyor. Mutfak dış ortam ile aynı sıcaklıkta.

Kullanma kılavuzunda açıkça belirtilen +10 dan sonra çalışmaya başlar kısmından dolayı başvuruda göz önünde bulundurmak gerekir.
buzdolabının iç ve dış gövde arasında sıcaklık farkı 2-4 derece iken termodinamik devreye girebilir mi?
Motorun genleşme borusunun bir kısmına ped ısıtıcı konup gazın devridaimi sağlanabilir mi?

Araba-motoru-ısıtma-yağı-tava-ısıtıcı-ped-15x20cm.webp

+20 en az derecede sağlık ocağında aşı dolabı çalışıyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri