Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Malesef olmuyor Televizyon Yazılımını Nerden Bulablirim hiç bir Yerde yokTelevizyonu fişten çekip biraz bekleyip tekrar takıp açılınca fabrika ayarlarına döndürebilir misiniz?
Bu yazılım Orjinal Mı Acaba Bi Zararı Olmaz Demi ?Yazılım;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım yükleme adımları;
1- Televizyonun fişini prizden çekin.
2- FAT32 biçiminde formatlanmış ve yazılım dosyası içine atılmış USB belleği televizyonun USB portuna takın. (Yazılımı Winrar'dan çıkarıp klasörsüz saf şekilde direkt USB belleğin içine atın. .pkg uzantılı dosyayı göreceksiniz)
3- Televizyonun fişini prize takın. Televizyon otomatik olarak yazılım yükleme moduna girmiş olacak. 15-20 dakika sürer bu süreç.
Yazılım yükleme tamamlandıktan sonra USB'yi televizyondan çekebilirsiniz.
YAZILIM YÜKLEME SIRASINDA OLUŞABİLECEK HATALARDAN SADECE SİZ SORUMLUSUNUZ BİLGİNİZ OLSUN.
Yazılımı Yükledim Sinyal 0 Diyor Büyük ihtimale diseq den yapıyor Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinYazılım;
2- FAT32 biçiminde formatlanmış ve yazılım dosyası içine atılmış USB belleği televizyonun USB portuna takın. (Yazılımı Winrar'dan çıkarıp klasörsüz saf şekilde direkt USB belleğin içine atın. .pkg uzantılı dosyayı göreceksiniz)
3- Televizyonun fişini prize takın. Televizyon otomatik olarak yazılım yükleme moduna girmiş olacak. 15-20 dakika sürer bu süreç.
YAZILIM YÜKLEME SIRASINDA OLUŞABİLECEK HATALARDAN SADECE SİZ SORUMLUSUNUZ BİLGİNİZ OLSUN.
Hayır olmaz televizyonun orijinal fabrika yazılımıdır bu.Bu yazılım Orjinal Mı Acaba Bi Zararı Olmaz Demi ?
Normal kullanımda menü uygulama açılış kapanışlarında sıkıntı var mı?Yazılımı Yükledim Sinyal 0 Diyor Büyük ihtimale diseq den yapıyor Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Herşey Çalışıyor Ama Sinyal %0 oldugundan kanaları test edemedim bir kaç gün önce binanın merkezi sistemini tamiredilirken tüm dairelerin sinyali giderken benim dairenin sinyali gitmemişiti 2gün sonrada benim televizyon arızalandı acaba tuner devresi bozuk olabilirmi ?Normal kullanımda menü uygulama açılış kapanışlarında sıkıntı var mı?
Diğer dairelerde durum ne şu anda yayın alabiliyorlar mı? Önce uyducu çağırın sisteme baktırın sorun devam ederse televizyon için servis çağırırsınız.Herşey Çalışıyor Ama Sinyal %0 oldugundan kanaları test edemedim bir kaç gün önce binanın merkezi sistemini tamiredilirken tüm dairelerin sinyali giderken benim dairenin sinyali gitmemişiti 2gün sonrada benim televizyon arızalandı acaba tuner devresi bozuk olabilirmi ?
Diğer dairelerde durum ne şu anda yayın alabiliyorlar mı? Önce uyducu çağırın sisteme baktırın sorun devam ederse televizyon için servis çağırırsınız.
sanmıyorum çünkü biranda oldu cihaz garanti süresi bittikurulumda hata yapılmış olabilir mi ?
Cihaz 'a Yayın geldi Cihazın Fişini çıkartıp Takınca Düzeldi Herkeze Teşekür Ederim Kolay Gelsinkurulumda hata yapılmış olabilir mi ?
merhabalarYazılım;
vermiş olduğunuz dosya oluyor mu, lakin dosya indirilemiyormerhabalar
sn:8852903 200651 için güncel yazılımı var mı acaba, teşekkürler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.