Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel 65o9900 oled tv hakkında ACİLL

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cemçağan

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Vestel 65o9900 oled tv hakkında bir inceleme bulamadım, fiyatı diğer markalara göre uygun . Almayı düşünüyorum ve sadece film - dizi amaçlı kullanıyorum tv yi . Benim için önemli olan görüntü kalitesi .İnternet amaçlı harici cihaz kullanıcam. Lg ve samsung gibi markalarla bariz bir görüntü kalitesi farkı var mıdır tatmin eder mi arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Vestel 65o9900 oled tv hakkında bir inceleme bulamadım, fiyatı diğer markalara göre uygun . Almayı düşünüyorum ve sadece film - dizi amaçlı kullanıyorum tv yi . Benim için önemli olan görüntü kalitesi .İnternet amaçlı harici cihaz kullanıcam. Lg ve samsung gibi markalarla bariz bir görüntü kalitesi farkı var mıdır tatmin eder mi arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Zaten paneli direkt olarak LG biliyorsunuz.
Görüntü işleme teknolojisi olarak Vestel kendi mühendisliğini kullanıyor ve oldukça başarılı bu konuda.
Çok ilgi gören ürün olmadığı için siteye bilgilerini VESTEL 65O9900 olarak girmedik ancak anakart ve panel bilgilerini aşağıdaki yazıda bulabilrisiniz.

Gereirse başlığı yeniden düzenleyelim sevgili @İlteriş Yılmaz

Teknik verilere pek hakim değilim ama anladığım kadarıyla işimi görecektir. Bir sorum daha olacak hb sitesi üzerinden satış yapan online vestel bayiler var bunlardan almak doğru mu problem yaşar mıyım. Teşekkürler.

Teknik verilere pek hakim değilim ama anladığım kadarıyla işimi görecektir. Bir sorum daha olacak hb sitesi üzerinden satış yapan online vestel bayiler var bunlardan almak doğru mu problem yaşar mıyım. Teşekkürler.
Bana kalsa tabelasında VESTEL BAYİ yazan yerden kibrit çöpü almam da şartlar mecbur kılıyor.
İnternet alışverişi bilinenin aksine bana göre (Belli kıstaslara riayet edildikçe) en güvenli yöntemdir. Satışın yapıldığı yerin güvenli olması, hasarlı kolisi olan kargonun teslim alınmaması gibi bazı basit kriterlere dikkat edildikçe hiçbir sorun yaşanmaz.

İşin aslı ben de vestel e pek sıcak bakmıyorum ama sizin de dediğiniz gibi şartlar mecbur bırakıyor. Diğer markalar pahalı. Yardımınız için teşekkürler. Kolay gelsin.

Biz teşekkür ederiz. tercihiniz ve sonucu ile ilgili bizleri bilgilendirriseniz çok mutlu oluruz :ok
Adem hocam vestel den vazgeçtim farklı arayışlara girdim ve tcl 65c835 modeli dikkatimi çekti. İncelemelere baktım tv iyi gibi ve şu an fiyatı 34 bine düştü malum sitede . Sipariş vermeden senin bir fikrini alayım dedim hocam oled yerine bunu alsam daha mantıklı olur mu ne dersin ?

Sakın kardeşim 9 Mart 2023 9900 serisi O let TV aldım ışık suzmeleri şeyim ne ararsan hepsi var Vestel sevdasından vazgeç

Merhaba Vestel 65o9900 oled tv hakkında bir inceleme bulamadım, fiyatı diğer markalara göre uygun . Almayı düşünüyorum ve sadece film - dizi amaçlı kullanıyorum tv yi . Benim için önemli olan görüntü kalitesi .İnternet amaçlı harici cihaz kullanıcam. Lg ve samsung gibi markalarla bariz bir görüntü kalitesi farkı var mıdır tatmin eder mi arada kaldım. Yardımcı olursanız sevini

Bir 9900 Q let kullanıcısıyim 55 inç TV alalı 15 gün oldu beni TV seyrinden bezdirdi imkanın varsa bulaşma derim illa Vestel diyorsan 9600 9700 serisinden secebilirsin bu serilerde şikayet yok denilecek kadar az

Bir 9900 Q let kullanıcısıyim 55 inç TV alalı 15 gün oldu beni TV seyrinden bezdirdi imkanın varsa bulaşma derim illa Vestel diyorsan 9600 9700 serisinden secebilirsin bu serilerde şikayet yok denilecek kadar az
Anladim hocam benim bahsettiğim model q değil o9900 oled panel ama yine de vestel i eledim zaten samsung ya da lg bakıyorum

Anladim hocam benim bahsettiğim model q değil o9900 oled panel ama yine de vestel i eledim zaten samsung ya da lg bakıyorum

Adem hocam vestel den vazgeçtim farklı arayışlara girdim ve tcl 65c835 modeli dikkatimi çekti. İncelemelere baktım tv iyi gibi ve şu an fiyatı 34 bine düştü malum sitede . Sipariş vermeden senin bir fikrini alayım dedim hocam oled yerine bunu alsam daha mantıklı olur mu ne dersin ?
Oledi önermiş olmamın altında en azından 3 yıllık garantisi ön plandaydı, C835 ile kıyaslandığında elbette ki tercihim C835 olur ancak yine de onun bir lcd olduğunu unutmamanız şartı ile

Zaten paneli direkt olarak LG biliyorsunuz.
Görüntü işleme teknolojisi olarak Vestel kendi mühendisliğini kullanıyor ve oldukça başarılı bu konuda.
Çok ilgi gören ürün olmadığı için siteye bilgilerini VESTEL 65O9900 olarak girmedik ancak anakart ve panel bilgilerini aşağıdaki yazıda bulabilrisiniz.

Gereirse başlığı yeniden düzenleyelim sevgili @İlteriş Yılmaz
Vardı ya ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri