Dostlarım yardımınıza ihtiyacım var 1-2 gündür tv panelinde sanki su damlası gelmişte kurumuş gibi lekeler vardı bu gün üşenmedim yumuşak bir bezle (ki tv panelini ben siliyorum ne olur ne olmaz diye) silmeye başladım fakat ilginçtir bu lekeler sanki iç panelde oluşmuş hiç gitmiyor üşenmeden saydım 30 adet kadar var bu lekeler nedir nasıl oluşmuş olabilir..
Faturasını kontrol ettim tam 1 seneyi yeni doldurmuş mh'yi arayıp servis çağırdığımda kullanıcı hatası derlerse (ki kesinlikle değil) nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz panel sıkıntı ücret iadesi & panel değişimi & farklı bir tv ile değişim kararları çıkarsa nasıl konuşayım.. Resimlerde bende çıkıyorum kusura bakmayın malesef bu tvde fena yansıma var..
Faturasını kontrol ettim tam 1 seneyi yeni doldurmuş mh'yi arayıp servis çağırdığımda kullanıcı hatası derlerse (ki kesinlikle değil) nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz panel sıkıntı ücret iadesi & panel değişimi & farklı bir tv ile değişim kararları çıkarsa nasıl konuşayım.. Resimlerde bende çıkıyorum kusura bakmayın malesef bu tvde fena yansıma var..