17.02.2023 tarihinde almış olduğum VESTEL 65UA9090 ile ilgili olumlu ve olumsuz deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
OLUMLU
1) Tasarımı gayet şık,
2) Görüntü kalitesi tatmin edici,
3) Ses seviyesi yüksek ve yeterli,
4) Uydu alıcısı TKGS güzel çalışıyor ve güzel görüntü veriyor,
OLUMSUZ
1) Sehim, bulutlanma ve ışık sızması problemi(Değişim sebebiydi)
2) Digitürk yayınında maç performansı uyuşmuyor ve görüntü takılıyor gibi bir durum söz konusu,
3) Özelikle YouTube seyrederken ana ekrana atıyor. ( İnternet bağlantısı kablolu ve kablosuz olarak denenmiştir)
4) Diğer platformlarda da belli bir süre sonra yayından atıyor,
5) Son olarak ekranın altında belli, belirsiz hareketli yatay beyaz çizgiler çıktı. Ara ara görünür olup kayboluyor.
Bu model ve marka benim şanssızlığım oldu. Maalesef günümüz şartlarında paranız varsa kaliteli ürüne ulaşıyorsunuz. Yoksa bizim gibi sürünüyorsunuz.
Son olarak değişim talep ettiğim TV bugün kurulacak. Onunla ilgili deneyimlerimi de akşam paylaşacağım.
OLUMLU
1) Tasarımı gayet şık,
2) Görüntü kalitesi tatmin edici,
3) Ses seviyesi yüksek ve yeterli,
4) Uydu alıcısı TKGS güzel çalışıyor ve güzel görüntü veriyor,
OLUMSUZ
1) Sehim, bulutlanma ve ışık sızması problemi(Değişim sebebiydi)
2) Digitürk yayınında maç performansı uyuşmuyor ve görüntü takılıyor gibi bir durum söz konusu,
3) Özelikle YouTube seyrederken ana ekrana atıyor. ( İnternet bağlantısı kablolu ve kablosuz olarak denenmiştir)
4) Diğer platformlarda da belli bir süre sonra yayından atıyor,
5) Son olarak ekranın altında belli, belirsiz hareketli yatay beyaz çizgiler çıktı. Ara ara görünür olup kayboluyor.
Bu model ve marka benim şanssızlığım oldu. Maalesef günümüz şartlarında paranız varsa kaliteli ürüne ulaşıyorsunuz. Yoksa bizim gibi sürünüyorsunuz.
Son olarak değişim talep ettiğim TV bugün kurulacak. Onunla ilgili deneyimlerimi de akşam paylaşacağım.