Merhabalar ... Söz verdiğim gibi 65UA9090 Vestel tv nin 1 haftalık kullanım bilgilerimi paylaşmak istedim.. Öncelikle Beklentimi neredeyse tamamen karşıladığını belirtmek isterim Görüntü olarak oldukça iyi , özellikle nerdeyse 170 derece yandan bile çok net görüntü var . Android g31 anakart 8 gb lık rom hayal kırıklığı olsada 2 gb ram ile Mi Box ımı aratmadı diyebilirim . Karanlık ortamda hafif bulutlanma var ama sadece kanal geçişlerinde ve karanlıkla görülüyor o yüzden beni çok rahatsız etmedi . Glare panel olmasından dolayı resimlerdede göreceğiniz gibi hafif yansıma var ama seyir esnasında görülmüyor ve pencere karşısı olmadığı için rahatsızlık hissetmedim , Menü seçenekleri biraz daha kapsamlı olabilirdi diye düşünüyorum..
Her ne kadar biraz daha bas istesemde Ses gayet tatmin edici ... Teknik özelliklerin tamamını ne sitesinde ne de kullanım kılavuzunda bulamadım. mesela "Wide Color Gamut" özelliğinden bahsetmişsiniz ama hiçbiryerde bulamadım bu özelliğin olduğunu..
Personel indirimi ile piyasa fiyatının oldukca altına almam benim için tam bir f/p ürünü oldu diyebilirim.
Karar vermemde inceleme videonuzda 65 inç de 12 cof kullanıldığını söylemeniz ; ve Vesteloji nin "Vestel in şu anda en iyi Android televizyonu" yorumu çok etkili oldu.
Tekil panel kullanılıyor demiştiniz .. Sanırım söylediğiniz gibi Boe panel ile geldi.. Tekrar ilginiz ve bilginiz için teşekkür ediyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 463Ekli dosyayı görüntüle 464