Yeni Vestel 75UA9530 75 Android Smart 4K Ultra HD TV aldım. İptv izlerken 50 FPS yayınlarda özellikle hareketli sahnelerde çok fazla kekeleme, hafiften kesik kesik ilerleme problemi oluyor. Donma veya kilitlenme yok sahne ilerlerken sanki tık tık atıyor gibi düşünün. AFR ayarları aktif değildi aktif yaptım ama hala sorun devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Denediğim şeyler :
İPTV'de sorun vardır derseniz: Sağlayıcının 8500 kişilik grubu var sürekli aktif olarak mesajlaşma oluyor oradan defalarca yazdım benden başka sorun yaşayan yok.
Android BOX DENE derseniz : TV Android box ile denesem düzelir mi diye bende düşünüyorum ama deneyemedim box alıp ondada problem devam eder diye boşuna para vermek istemiyorum.
İnternetinde sorun vardır derseniz: TV'de kablolu bağlanıyorum. 100mbit download 23 mbit upload alıyorum. (Yurtdışı çıkış hızını sorguladım ondada problem yok)
Harici oynatıcıda veya programda denedim. Şuan Tivimate kullanıyorum.
Denediğim şeyler :
İPTV'de sorun vardır derseniz: Sağlayıcının 8500 kişilik grubu var sürekli aktif olarak mesajlaşma oluyor oradan defalarca yazdım benden başka sorun yaşayan yok.
Android BOX DENE derseniz : TV Android box ile denesem düzelir mi diye bende düşünüyorum ama deneyemedim box alıp ondada problem devam eder diye boşuna para vermek istemiyorum.
İnternetinde sorun vardır derseniz: TV'de kablolu bağlanıyorum. 100mbit download 23 mbit upload alıyorum. (Yurtdışı çıkış hızını sorguladım ondada problem yok)
Harici oynatıcıda veya programda denedim. Şuan Tivimate kullanıyorum.