Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende 50U9401 var Netflix vb platformlarda altyazı bazen atlıyor bazen hızlı geçiyor kasmadan dolayı. Ayrıca SSİPTV ye alternatif yok.eski modellere göre , mb180 181 sonrası hız ve atiklik konusunda çok daha iyi ama tabiki genel klasmanda diğer oturaklı firmalara göre yetersiz.
evet 130s ana kart var sizdekinde hantal, ve işlevsiz. ama görüntü güzeldir 130 larda. Bu nedenle tutunduğum karttır.Bende 50U9401 var Netflix vb platformlarda altyazı bazen atlıyor bazen hızlı geçiyor kasmadan dolayı. Ayrıca SSİPTV ye alternatif yok.
Daewoo 32 inç smart var onda film izlemedim hiç test edemedim.
Tam adamına sordun kardeşim, @Vesteloji bu işlerde duayen oldu artık motor change bile yapıyor adamEski nesil android ya da akıllı olmayan bir televizyonu netflix ya da bir başka platformu açan bir akıllı tv ye dönüştürmeyi nasıl bir yol ile başarabiliriz
En kolay çözüm hdmi o zaman , aydınlattığın için teşekkür ederim büyük usta .Tam adamına sordun kardeşim, @Vesteloji bu işlerde duayen oldu artık motor change bile yapıyor adam
Vestel üretimi ürünlerde anakart değişikliği yoluna gitmekle birlikte en basit yol aslında HDMI dan bir stick veya Box takmak.
Bize test için gelen Homatics android box da alternatiflerden birisi mesela.
benim imkanım olduğu için, uygulamadan ziyade merak sebebi ile mb130 dediğimiz tugi dostumuzunkinden de eski bir model kartı önce 130s sonra android 170 çeviridim, sırada 180 var.Eski nesil android ya da akıllı olmayan bir televizyonu netflix ya da bir başka platformu açan bir akıllı tv ye dönüştürmeyi nasıl bir yol ile başarabiliriz
Abi bi duraksadım ama change olayı ilginçmiş yeni bir şey doğurmak gibi ?benim imkanım olduğu için, uygulamadan ziyade merak sebebi ile mb130 dediğimiz tugi dostumuzunkinden de eski bir model kartı önce 130s sonra android 170 çeviridim, sırada 180 var.
bu tabirler sana garip gelebilir. Vesteldeki ana kart isimlendirmeleridir. Sen nasıl araba konusunda terimlere hakimsen bizde vestel de öyle
en garantisi adem hocamın dediği gibi android box almak.
aslında benim evdeki tv aynen buydu, model yok, kendim topladım. panel .... bu olsun dedim, zamanında .... kart iyidi o olsun dedim ve tek tek vidasına kadar topaldım, geçende kasa büyük geldiği için slim kasaya geçtim. Sonra lg panelim vardı bozuldu onun yerine Auo panele geçtim.Abi bi duraksadım ama change olayı ilginçmiş yeni bir şey doğurmak gibi ?
Toplama televizyon fikri oldukça heyecan verici bu arada abi baya uzağım bende öğreneceğim çok şey var sizdenaslında benim evdeki tv aynen buydu, model yok, kendim topladım. panel .... bu olsun dedim, zamanında .... kart iyidi o olsun dedim ve tek tek vidasına kadar topaldım, geçende kasa büyük geldiği için slim kasaya geçtim. Sonra lg panelim vardı bozuldu onun yerine Auo panele geçtim.
severim modifikasyon.
bu işler böyle...Toplama televizyon fikri oldukça heyecan verici bu arada abi baya uzağım bende öğreneceğim çok şey var sizden
arada sıkıldıkça topluyorum,Toplama televizyon fikri oldukça heyecan verici bu arada abi baya uzağım bende öğreneceğim çok şey var sizden
izliyorum abiarada sıkıldıkça topluyorum,
misal tepemde kameralar için topladığım 82 ekran tv var, solumda 43ua9800 android modifikasyon yaptığım tv var. Bi şu an karşısında oturduğum monitör niyetine kullandığım lcd seg tv var. Çok eski ama kıyamıyorum, @Tesla @Adem Helvacı ustalarım bilirler bunların bi tane florasanı kesikti, deneye deneye 4. de kırılmadan taktım ve katmanları temizledim. çok güzel görüntüsü olduğu için nerde tırak orda bırak mantığı.
Önümde bi tane subwoofer var takacağım tv sini bekliyoreski video ama bakman için;
ayrıntılı bir yazı yazayım abi durbu işler böyle...
biz senden EGR öğrencez sen bizden elektronik![]()
abi iyi uğraşmışsın yazılım hoparlör vs ama değimiş ellerine sağlıkarada sıkıldıkça topluyorum,
misal tepemde kameralar için topladığım 82 ekran tv var, solumda 43ua9800 android modifikasyon yaptığım tv var. Bi şu an karşısında oturduğum monitör niyetine kullandığım lcd seg tv var. Çok eski ama kıyamıyorum, @Tesla @Adem Helvacı ustalarım bilirler bunların bi tane florasanı kesikti, deneye deneye 4. de kırılmadan taktım ve katmanları temizledim. çok güzel görüntüsü olduğu için nerde tırak orda bırak mantığı.
Önümde bi tane subwoofer var takacağım tv sini bekliyoreski video ama bakman için;
Senin için o televizyon ne hale geldi akşam atacam buraya, eski göbekli gibi 5 parmak kalınlığındaki TV gitti, yerine 1 parmak kalınlığında TV geldi, üstüne artık onkyo sonrası Jbl ses sistemine geçtim. Birde android oldu?abi iyi uğraşmışsın yazılım hoparlör vs ama değimiş ellerine sağlık![]()
tüplüler için ne yapılabilirSenin için o televizyon ne hale geldi akşam atacam buraya, eski göbekli gibi 5 parmak kalınlığındaki TV gitti, yerine 1 parmak kalınlığında TV geldi, üstüne artık onkyo sonrası Jbl ses sistemine geçtim. Birde android oldu?
Yani eskisi ile uzaktan yakından alakası kalmadı
Xiaomi Mi Box S bu konuda gerçekten başarılı.Hele ki kumandasından sesi komut ile kontrol benim en beğendiğim özelliği. Ayrıca Samsung TU50 serisi televizyon yazılımından kat kat daha hızlı.Eski nesil android ya da akıllı olmayan bir televizyonu netflix ya da bir başka platformu açan bir akıllı tv ye dönüştürmeyi nasıl bir yol ile başarabiliriz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.