Bugün Müşteri hizmetlerine tekrar bu durumu sorguladım. Bu sefer bana söylediği cevaba bakın...
Sesli komut özelligi Sadece Tivo Uygulamasina özel, uygulamayla sınırlı yani sadece uygulama içerisinde sesli komut verebiliyorsunuz. Sesli komut ile kanal değisimi v.s.. TV tamamina hükmetmiyor dediler. Evet bana verilen cevap bu şekildeydi..Belki bilemiyorum bir yazılım güncellemesi ile Android tabanli Televizyonlar gibi Sesli komut özelligi Tivo yazilimi ile entegre edilip TV tamamaima hükmedilebilir diye düşünüyorum.. Bende onlara, Şuan satışta olan Tivo özellikli SMART TV 4K Televizyonların Sitenizde Tanitiminda Sesli komut Özelliginin Sadece Tivo Uygulamasina Özeldir diye belirtin. veya şimdilik Sesli komutun Televizyonun tamamına komut vermiyor diye bildirin..Çünkü bir çok kişi Sesli komutun tıpkı Android tabanlı tvlerde olduğu gibi Televizyonun tamamına hükmettiğini düşünüp alıyor. bu Muşteriyi Yaniltmak olur dedim.. Önerinizi dikkate Alacağız dediler ama hiç zannetmiyorum.. Forumda bu konuyla ilgilenen arkadaşlarimin bu konuda fikirleri nelerdir. Teşekkür ederim..