Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon Vestel TiVo OS Arayüze Geçiyor! Televizyonlara TiVo Güncellemesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Konuyla ilgili detaylı yazımıza ve güncelleme alacak ürünler listesine aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Başka konuda yazdım gerçide ama kendi konusuna da ekleyim.. Tivo yüklenmesini yaptım birkaç ekran resmi yüklüyorum.

Görüntü kalitesi daha iyi geldi bana arayüz ilginç olmuş fena gelmedi başlangıç için..

Belki ayardan olabilir ilk açılışta ana menü şeklinde geliyor kaynak seçince tv açılıyor.

Uygulamaları seçip düzenlemek pratik olmuş. Ayarlara gelişmiş ayarlar eklenmiş ama çok detaylı incelemedim..

Ekli dosyalar

• 20250105_141341.jpg
    20250105_141341.jpg
    195.2 KB · Görüntüleme: 93
  • 20250105_141347.jpg
    20250105_141347.jpg
    198.5 KB · Görüntüleme: 65
  • 20250105_141401.jpg
    20250105_141401.jpg
    252.2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20250105_141410.jpg
    20250105_141410.jpg
    184.6 KB · Görüntüleme: 50
  • 20250105_141502.jpg
    20250105_141502.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 49
  • 20250105_141549.jpg
    20250105_141549.jpg
    194.3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20250105_141559.jpg
    20250105_141559.jpg
    235.6 KB · Görüntüleme: 73
Başka konuda yazdım gerçide ama kendi konusuna da ekleyim.. Tivo yüklenmesini yaptım birkaç ekran resmi yüklüyorum.

Görüntü kalitesi daha iyi geldi bana arayüz ilginç olmuş fena gelmedi başlangıç için..

Belki ayardan olabilir ilk açılışta ana menü şeklinde geliyor kaynak seçince tv açılıyor.

Uygulamaları seçip düzenlemek pratik olmuş. Ayarlara gelişmiş ayarlar eklenmiş ama çok detaylı incelemedim..
Ayarlar/ Sistem/ Daha Fazla/ Bekleme Açık Modu/ Son Durum Seçilecek
Alt satırlarda Uygulama Önceliği ayarı var öncelik tipi yayın seçilecek tv ekranında açılır.

Son düzenleme:
Sistem menü ayarlar bölümünde uygulama önceliği ayarı var öncelik tipini yayın seçin tv ekranında açılır.
Bu Yazılım Sadece QUi işletim sistemi SMART TV olan geldiyse Neden Sesli komutu desdeklemiyor. Bunu anlayamadım
Muşteri hizmetlerini arıyorum. 65 inç U9730 SMART TV 4K televizyonuma sesli komut özelliği için yeni Tivo kumandası alırsam desteklerimi diye soruyorum. Evet yeni tivo kumandasi alırsanız tivo kumandası üzerinden sesli komut verebilirsiniz diyorlar. bulunduğum bölgedeki Vestel teknik servise gidip bu durumu anlattiğimda Senin televizyonun Android tabanlı değilse Tivo sadece SMART özelliğini kullanabilirsin Sesli komut özelliğini kullanamazsin boşuna Tivo kumandası almiş olursun diyorlar. Yahu Arkadaşim diyorum Bu tivo güncellemesi zaten Android tabanlı televizyonlar için gelmediki Vestel SMART TVler için geldi . Zaten Vestelin Sitesinde Tivo işletim sistemi olan ve Satılan TVlerin özelliklerine bak hiç biri Android tabanlı değil hepsi SMART TV 4K özellikli tvler diyorum. Bizde tam olarak bilmiyoruz diyor. Bilmiyorsan Neden Sadece Android tabanlı tvler Sadece Sesli komutu desdekliyecek diyorsun... Güya birde teknik servisler

Güncelleme sonrası web browser hata vermeye başladı. Uygulama bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatıldı diye..

Daha öncesi olmayan bir durumdu.. kapatıp açılınca düzeliyor bir müddet sonra tekrar yapıyor. Bakalım ne olacak.

Bu Yazılım Sadece QUi işletim sistemi SMART TV olan geldiyse Neden Sesli komutu desdeklemiyor. Bunu anlayamadım
Muşteri hizmetlerini arıyorum. 65 inç U9730 SMART TV 4K televizyonuma sesli komut özelliği için yeni Tivo kumandası alırsam desteklerimi diye soruyorum. Evet yeni tivo kumandasi alırsanız tivo kumandası üzerinden sesli komut verebilirsiniz diyorlar. bulunduğum bölgedeki Vestel teknik servise gidip bu durumu anlattiğimda Senin televizyonun Android tabanlı değilse Tivo sadece SMART özelliğini kullanabilirsin Sesli komut özelliğini kullanamazsin boşuna Tivo kumandası almiş olursun diyorlar. Yahu Arkadaşim diyorum Bu tivo güncellemesi zaten Android tabanlı televizyonlar için gelmediki Vestel SMART TVler için geldi . Zaten Vestelin Sitesinde Tivo işletim sistemi olan ve Satılan TVlerin özelliklerine bak hiç biri Android tabanlı değil hepsi SMART TV 4K özellikli tvler diyorum. Bizde tam olarak bilmiyoruz diyor. Bilmiyorsan Neden Sadece Android tabanlı tvler Sadece Sesli komutu desdekliyecek diyorsun... Güya birde teknik servisler
Sesli komut yazılımsal bir olay olduğu için bluetooth kumanda ile aktif hale geleceğini düşünüyorum.

Sesli komut yazılımsal bir olay olduğu için bluetooth kumanda ile aktif hale geleceğini düşünüyorum.
Bugün Müşteri hizmetlerine tekrar bu durumu sorguladım. Bu sefer bana söylediği cevaba bakın...
Sesli komut özelligi Sadece Tivo Uygulamasina özel, uygulamayla sınırlı yani sadece uygulama içerisinde sesli komut verebiliyorsunuz. Sesli komut ile kanal değisimi v.s.. TV tamamina hükmetmiyor dediler. Evet bana verilen cevap bu şekildeydi..Belki bilemiyorum bir yazılım güncellemesi ile Android tabanli Televizyonlar gibi Sesli komut özelligi Tivo yazilimi ile entegre edilip TV tamamaima hükmedilebilir diye düşünüyorum.. Bende onlara, Şuan satışta olan Tivo özellikli SMART TV 4K Televizyonların Sitenizde Tanitiminda Sesli komut Özelliginin Sadece Tivo Uygulamasina Özeldir diye belirtin. veya şimdilik Sesli komutun Televizyonun tamamına komut vermiyor diye bildirin..Çünkü bir çok kişi Sesli komutun tıpkı Android tabanlı tvlerde olduğu gibi Televizyonun tamamına hükmettiğini düşünüp alıyor. bu Muşteriyi Yaniltmak olur dedim.. Önerinizi dikkate Alacağız dediler ama hiç zannetmiyorum.. Forumda bu konuyla ilgilenen arkadaşlarimin bu konuda fikirleri nelerdir. Teşekkür ederim..

Bugün Müşteri hizmetlerine tekrar bu durumu sorguladım. Bu sefer bana söylediği cevaba bakın...
Sesli komut özelligi Sadece Tivo Uygulamasina özel, uygulamayla sınırlı yani sadece uygulama içerisinde sesli komut verebiliyorsunuz. Sesli komut ile kanal değisimi v.s.. TV tamamina hükmetmiyor dediler. Evet bana verilen cevap bu şekildeydi..Belki bilemiyorum bir yazılım güncellemesi ile Android tabanli Televizyonlar gibi Sesli komut özelligi Tivo yazilimi ile entegre edilip TV tamamaima hükmedilebilir diye düşünüyorum.. Bende onlara, Şuan satışta olan Tivo özellikli SMART TV 4K Televizyonların Sitenizde Tanitiminda Sesli komut Özelliginin Sadece Tivo Uygulamasina Özeldir diye belirtin. veya şimdilik Sesli komutun Televizyonun tamamına komut vermiyor diye bildirin..Çünkü bir çok kişi Sesli komutun tıpkı Android tabanlı tvlerde olduğu gibi Televizyonun tamamına hükmettiğini düşünüp alıyor. bu Muşteriyi Yaniltmak olur dedim.. Önerinizi dikkate Alacağız dediler ama hiç zannetmiyorum.. Forumda bu konuyla ilgilenen arkadaşlarimin bu konuda fikirleri nelerdir. Teşekkür ederim..
Katkı sunan mesajlarınız çok kıymetli. Teşekkürler.

ben şimdi müşteri hizmetleriyle görüşüyorum eski yazılımı gönderecekler, sizlere başarılar🙂

Daha Önce Tivo yazılımında Bulunan Sesli komutla ilgili Önerilerimi Vestel müsteri hizmetlerine bildirdimistim. Bana Vestel Tivo yazılımının yeni sürümü geldi Mevcut sürüm V.260 yeni sürüm V.2.65 fakat güncellemeyi kabul edip güncelleme bitince Vestel ilk QUi Smart arayüzüne dönüyor. Yani 2 yazılım geriye dönüyor. V.2.49 versiyonuna dönüyor. Anlayamadim Benim Tvdemi bir Sorun var, Yoksa Güncelleme ile ilgili bir sorun var.. Bakalım yarın Gine Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirteceğim. Televizyonunda Tivo kullananlarda bu yazılım güncellemesi gelen oldumu acaba?

Ekli dosyalar

• IMG_20250201_220113.webp
    IMG_20250201_220113.webp
    37.5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250201_221542.webp
    IMG_20250201_221542.webp
    45.1 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba Forumdaşlar, Vestel Smart Televizyonunda Tivo OS işletim sistemini

kullanan ve Tivo V,265 güncellemesi gelen varmı acaba?

Ekli dosyalar

• 1000239735-01.webp
    1000239735-01.webp
    47 KB · Görüntüleme: 18
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri