Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Ziyafet Pişirici Blender.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serra

İnce Eleyen
Kadim Üye
Arkadaşlar şu ürünü beğendim.
Görünüm vs güzel.
Çin malı olması'
20242839_r1_1000_1000.jpg
da güzel.
Sizlerin düşüncesi nedir alınır mı?

Bir yemek pişirme/hazırlama konusunda kendime etiket görmek açıkçası mutlu etti. Valla etkilendim @Vesteloji :hihi

Kullanım kısmına gelirsek, şöyle bir inceledim ürünü. Daha önce markasını hatırlamıyorum ama Türkiye'ye yeni yeni gelen bu tarz yabancı bir markanın ürününü denemiştim. İşkembe çorbası dahi yapıyordu. Vestel'in bu ürününden bu kadar kompleks bir çorba beklemem ama bir mercimek çorbasını, yayla çorbasını yapabilir gibi geldi. Bebeği, küçük çocuğu olanlara öğün hazırlamada pratik olacağı kesin. Ocakta unuttum derdi yok, program bitince kendini kapatacak. Bıçaklı olması sebzeleri büyük parçalar halinde koymanın yeterli olacağını düşündürüyor. Ama soğanı bütün halde koyayım, o parçalasın diyemeyiz gibi. Buz kırsın kokteyl yapayım dersek, mix&go da buz kırıyor mesela. Bu şekilde kullanan var. Sadece kokteyl yapmak için yüksek bütçeli bir ürün.

Ben olsam alır mıyım? Fiyatının biraz daha makul olmasını bekleyebilirdim. Çünkü çorba yapma konusunda benzer hazırlığı düşününce, aynı malzemeleri düdüklüye koyup en fazla 10 dakika içinde çorbayı hazırlıyorum. Blender ile de geçince üstünden, benzer bir çorbayı yaparım gibi. Airfryer için 2 bini gözden çıkarıp almışken, sadece çorba için 3 bin üzeri biraz bana çok geldi.

Avantajını düşünürsek, tek bulaşık çıkar. Her şeyi içine koy, hem kessin hem pişirsin. Kaliteli bir tembel olarak bunu da beğenmedim değil açıkçası.

Bir yemek pişirme/hazırlama konusunda kendime etiket görmek açıkçası mutlu etti. Valla etkilendim @Vesteloji :hihi

Kullanım kısmına gelirsek, şöyle bir inceledim ürünü. Daha önce markasını hatırlamıyorum ama Türkiye'ye yeni yeni gelen bu tarz yabancı bir markanın ürününü denemiştim. İşkembe çorbası dahi yapıyordu. Vestel'in bu ürününden bu kadar kompleks bir çorba beklemem ama bir mercimek çorbasını, yayla çorbasını yapabilir gibi geldi. Bebeği, küçük çocuğu olanlara öğün hazırlamada pratik olacağı kesin. Ocakta unuttum derdi yok, program bitince kendini kapatacak. Bıçaklı olması sebzeleri büyük parçalar halinde koymanın yeterli olacağını düşündürüyor. Ama soğanı bütün halde koyayım, o parçalasın diyemeyiz gibi. Buz kırsın kokteyl yapayım dersek, mix&go da buz kırıyor mesela. Bu şekilde kullanan var. Sadece kokteyl yapmak için yüksek bütçeli bir ürün.

Ben olsam alır mıyım? Fiyatının biraz daha makul olmasını bekleyebilirdim. Çünkü çorba yapma konusunda benzer hazırlığı düşününce, aynı malzemeleri düdüklüye koyup en fazla 10 dakika içinde çorbayı hazırlıyorum. Blender ile de geçince üstünden, benzer bir çorbayı yaparım gibi. Airfryer için 2 bini gözden çıkarıp almışken, sadece çorba için 3 bin üzeri biraz bana çok geldi.

Avantajını düşünürsek, tek bulaşık çıkar. Her şeyi içine koy, hem kessin hem pişirsin. Kaliteli bir tembel olarak bunu da beğenmedim değil açıkçası.
Cevap için teşekkürler ☺️ kadın dokunuşu her zaman iyidir.

Bu arada bizi her yere etiketleyip, biz etiketleyince cevap bulamadığımız güzel yengemiz nerde ? @Yelda Helvacı

Cevap için teşekkürler ☺️ kadın dokunuşu her zaman iyidir.

Bu arada bizi her yere etiketleyip, biz etiketleyince cevap bulamadığımız güzel yengemiz nerde ? @Yelda Helvacı
Kendileri şu an Fethiye kordonunda analiz yapmakla meşgul, Ben de 10 15 dakika sonra çıkıyorum, 12:30 gibi bizim Balıkçıda buluşacağız :D

Bahsi geçen ürünün ilk nesil olanını 2012 yılında Bodrum Turgutreis Vestel Servis Şefi olduğum dönemde incelemiştim. Yeni çıkmıştı o zamanlar. Çok fonksiyonlu olması, özellikle çorba pişirme kısmında doğrayıcı özelliği vs ile inanılma zkolaylık sağlamakla birlikte fazla komplike de olabiliyordu.

Biz bu ürün ile Servisin Elektronik atölyesinde birkaç kere sebze çorbası vs de yaptık. 2012 koşulları ile bize akılcı düşünülmüş dedirtmişti. Bu günün üretimlerini henüz görmedim.

Bizim bölgemize Vestel bayisi Mayıs sonu gibi açılıyor, çok da sevdiğim kardeşim sevgili Buğra açıyor mağazayı, sevgili @Vesteloji @Tesla bilirler kendisi incelemek istediğimiz her marka ürün ile ilgili her zaman mağazasının kapılarını açmıştır. Haziran itibari ile Vestel dünyasında toplu iğne dahi olsa elimizin altında incelenmeye hazır olur artık.

Biz çorba yapmak için düşünmüyoruz hatta çorba hiç yapmayız.
Karıştırma, parçalama, yoğurma, ceviz, fındık vs.
Kek, ayran gibi işler olmaz mı bunda.
Yani komple yardımcı işi görmez mi.

Biz çorba yapmak için düşünmüyoruz hatta çorba hiç yapmayız.
Karıştırma, parçalama, yoğurma, ceviz, fındık vs.
Kek, ayran gibi işler olmaz mı bunda.
Yani komple yardımcı işi görmez mi.
Pişirme yapmayı düşünmüyorsanız daha basit ama kapsamlı ürünler bakabilirsiniz bu fiyata.

Karıştırma, parçalama mikserlerin bıçak ya da çırpma ucu ile çözülür. Yoğurma kısmına gelince yoğurma makinelerini öneririm. Bu ürün yoğurma yapamayacaktır çünkü öyle hamur çevirebilecek bir başlığı yok. Yanında verdiği kaşık, spatula tarzı. Yoğurma işini yapamaz. Zaten hamur yoğun geleceği için makine ya kendini kapatır ya da motoru yanar.

Ayran için herhangi bir çalkalama yapan ürün yeterli. Mix&go tarzı en basit ürünler iş görecektir. Ceviz fındık kırma işini bile onda yaptıran var.

Aynısı var ama ne bilim ne yaptım diye sor bı kaç defa ayran bı kaç defa içecek
Hemfikirim. Bende de duruyor öyle çok da kullanmış değilim. Ama sürekli ayran yaparım bir de bıçaklı olsun fındık fıstık için deseler yine öneririm gibi. Bilemedim de ne kadar dayanıklı mesela. Çok kullanımım olmadı ? ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri