Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cevap için teşekkürlerBir yemek pişirme/hazırlama konusunda kendime etiket görmek açıkçası mutlu etti. Valla etkilendim @Vesteloji
Kullanım kısmına gelirsek, şöyle bir inceledim ürünü. Daha önce markasını hatırlamıyorum ama Türkiye'ye yeni yeni gelen bu tarz yabancı bir markanın ürününü denemiştim. İşkembe çorbası dahi yapıyordu. Vestel'in bu ürününden bu kadar kompleks bir çorba beklemem ama bir mercimek çorbasını, yayla çorbasını yapabilir gibi geldi. Bebeği, küçük çocuğu olanlara öğün hazırlamada pratik olacağı kesin. Ocakta unuttum derdi yok, program bitince kendini kapatacak. Bıçaklı olması sebzeleri büyük parçalar halinde koymanın yeterli olacağını düşündürüyor. Ama soğanı bütün halde koyayım, o parçalasın diyemeyiz gibi. Buz kırsın kokteyl yapayım dersek, mix&go da buz kırıyor mesela. Bu şekilde kullanan var. Sadece kokteyl yapmak için yüksek bütçeli bir ürün.
Ben olsam alır mıyım? Fiyatının biraz daha makul olmasını bekleyebilirdim. Çünkü çorba yapma konusunda benzer hazırlığı düşününce, aynı malzemeleri düdüklüye koyup en fazla 10 dakika içinde çorbayı hazırlıyorum. Blender ile de geçince üstünden, benzer bir çorbayı yaparım gibi. Airfryer için 2 bini gözden çıkarıp almışken, sadece çorba için 3 bin üzeri biraz bana çok geldi.
Avantajını düşünürsek, tek bulaşık çıkar. Her şeyi içine koy, hem kessin hem pişirsin. Kaliteli bir tembel olarak bunu da beğenmedim değil açıkçası.
Kendileri şu an Fethiye kordonunda analiz yapmakla meşgul, Ben de 10 15 dakika sonra çıkıyorum, 12:30 gibi bizim Balıkçıda buluşacağızCevap için teşekkürlerkadın dokunuşu her zaman iyidir.
Bu arada bizi her yere etiketleyip, biz etiketleyince cevap bulamadığımız güzel yengemiz nerde ? @Yelda Helvacı
İyi eğlencelerKendileri şu an Fethiye kordonunda analiz yapmakla meşgul, Ben de 10 15 dakika sonra çıkıyorum, 12:30 gibi bizim Balıkçıda buluşacağız![]()
Cansınİyi eğlenceler![]()
Pişirme yapmayı düşünmüyorsanız daha basit ama kapsamlı ürünler bakabilirsiniz bu fiyata.Biz çorba yapmak için düşünmüyoruz hatta çorba hiç yapmayız.
Karıştırma, parçalama, yoğurma, ceviz, fındık vs.
Kek, ayran gibi işler olmaz mı bunda.
Yani komple yardımcı işi görmez mi.
Çok üzgünüm ? ?İşimi görmeyecek ürünmüş. ?
Yoğurma işini devre dışı bırakıp, mix&go alınÇorba dışarıda içeriz.
Pasta, börek dışarıdan alırız.
Tatlı dışarıdan alırız.
Bize 40 yılda bir kullanacağımız basit bir şey lazım mış. ?
Mix&Go nedir link verebilir misiniz?Yoğurma işini devre dışı bırakıp, mix&go alınbütün işinizi görür rahatlıkla.
Aynısı var ama ne bilim ne yaptım diye sor bı kaç defa ayran bı kaç defa içecekMix & Go Blenderlar Modelleri ve Fiyatları | Vestel
En İyi Mix&Go Blenderlar Vestel'de! Mix&Go Blender modellerini Vestel güvencesiyle satın almak için tıklayın.www.vestel.com.tr
Bahsettiğim ürün bu. Sizin bulduğunuz ürün pro modeli. Bence isteklerinize göre pro modeline ihtiyacınız yok. Belki @Vesteloji bu konuda fikir verebilir.
Hemfikirim. Bende de duruyor öyle çok da kullanmış değilim. Ama sürekli ayran yaparım bir de bıçaklı olsun fındık fıstık için deseler yine öneririm gibi. Bilemedim de ne kadar dayanıklı mesela. Çok kullanımım olmadı ? ?Aynısı var ama ne bilim ne yaptım diye sor bı kaç defa ayran bı kaç defa içecek
Valla ben en çok ayran yapıyorum, çok güzel köpürtüyorAynısı var ama ne bilim ne yaptım diye sor bı kaç defa ayran bı kaç defa içecek
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.