29.12.2023 tarihinde Asel yatak odası takımı satın aldım. Teslimat tarihi 11 Mart - 18 Mart olarak bildirildi. 5.03.2024 tarihinde mail atarak bu siparişi tek taraflı iptal etmiş ve hammadde yetersiz olduğunu mailde bildirmiştir. Ben 14 şubatta yeni evlendim ve 3 aydır bu yatak odasını bekliyorum. Fotoğrafta göreceğiniz gibi yatak odam gelmedi ve şuan eşimle beraber yerde yatıyoruz. Müşteri hizmetleri başka bir ürün öneriyor birde elinde kalmış begenilmeyen bir ürün. Müşteri hizmetlerine diyorum çözüm merkeziniz ile görüşmek istiyorum yok aktaramam diyor. Vivense afyon showrooma gittim önünde tırlar gelmiş biz taşınıyoruz diyor. Anlatıyorum sorunumu anlıyorum sizi haklısıniz diyor çözüm yok. Başka bir ürün verelim diyorlar. Ben paramın iadesi istiyorum diyorum talep oluşturalım 14 gün içinde ödenir diyor. Ödemeyi alırken 14 gün ben sizi beklettim mi. Ayrıca bu fiyata suan bir yatak odası alamam. 3 ay geçmiş beni beklettiniz diyorum haklısınız diyor sadece. Ayıp ya gerçekten ben utandım müşterinin oraya gelip bu şekilde mağdur edilmesinden. Yerde yatıyorum diyorum galiba şaka sanıyorlar ama gercektende yatıyorum. Eşime o kadar mahcup oldum ki paramızla rezil olduk.
Tarafıma 08.03.2024 tatihinde sipariş tutarını gönderdiklerini belirten bir mail geldi.
Gönderdigini belirttiği tutar sipariş tutarı.
Ben 3 aydır bu ürünü almak için bekletildim ve o donemde bir yatak odasının fiyatı ile şu an eşdeğer bir yatak odasının fiyatı aynı değil.
Tuketici hakem heyetine 05.03.2024 te hem ücret iadesi hemde yasal faizini talep ettiğim form ile başvuruda bulunmuştum bu konuda @Adem Helvacı abinin ve forum kullanıcılarının görüşlerine ve bilgilerine ihtiyacım vardır.
Yeni evlendim ve yatak odam suan yok yenisini aliam tekrardan borca girip.
Tarafıma 08.03.2024 tatihinde sipariş tutarını gönderdiklerini belirten bir mail geldi.
Gönderdigini belirttiği tutar sipariş tutarı.
Ben 3 aydır bu ürünü almak için bekletildim ve o donemde bir yatak odasının fiyatı ile şu an eşdeğer bir yatak odasının fiyatı aynı değil.
Tuketici hakem heyetine 05.03.2024 te hem ücret iadesi hemde yasal faizini talep ettiğim form ile başvuruda bulunmuştum bu konuda @Adem Helvacı abinin ve forum kullanıcılarının görüşlerine ve bilgilerine ihtiyacım vardır.
Yeni evlendim ve yatak odam suan yok yenisini aliam tekrardan borca girip.