Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vodafone 20 GB - 12 Ay Boyunca 99 TL

NBKpro

Moderatör
Moderator
Vodafone haftanın fırsatı diye "Kırmızı Fırsat 20 GB Paketi" diye bir şey yapmış. 20 GB + 1000 DK + 250 SMS = 99 TL x12 ay

Eğer taaahütü az kalan bitmek üzere olan ya da yeni tarifeler bakınanlar varsa kaçırmaması tavsiye edilir.

vf2099.png

Ah bir de doğru düzgün çekse ne güzel olur.
Yaşadığım bölge özelinde belirtmem gerekirse eğer, Vodafone boykot edip TT ye ilk geçtiğimde ''Gurben olem ben Vodafone'a'' demiştim :D

Sonra geri dönünce rahat ettim.

Biliyorsunuz taktik oynadığımız için bir sene Vodafone, bir sene TT olarak git gel yapıp duruyoruz :kiskis

Yaşadığım bölge özelinde belirtmem gerekirse eğer, Vodafone boykot edip TT ye ilk geçtiğimde ''Gurben olem ben Vodafone'a'' demiştim :D

Sonra geri dönünce rahat ettim.

Biliyorsunuz taktik oynadığımız için bir sene Vodafone, bir sene TT olarak git gel yapıp duruyoruz :kiskis
Geçen yaz Türk Telekomdan Vodafoneye geçtik bütün ev. 1 ay bile duramadık sonra Turkcell'e geçtik. Turkcell'e can kurban biraz tuzlu ama çekmediği yer olmadı.

Vodafone tarife önerilerini ve geçebileceğin tarifeleri kişiye özel olarak hazırlıyor. Örneğin benim hiçbir taahhütüm yok, her tarifeye geçebilmem lazım ama mevcut tarifeyi paşa paşa ödediğim için ucuz tarife önermiyor. Geçebileceğim en ucuz tarife 439 TL. Taahhütsüz tarife ücretim ise 450 TL...

Screenshot_20230325-114125_Yanmda.jpg

Vodafone tarife önerilerini ve geçebileceğin tarifeleri kişiye özel olarak hazırlıyor. Örneğin benim hiçbir taahhütüm yok, her tarifeye geçebilmem lazım ama mevcut tarifeyi paşa paşa ödediğim için ucuz tarife önermiyor. Geçebileceğim en ucuz tarife 439 TL. Taahhütsüz tarife ücretim ise 450 TL...

Ekli dosyayı görüntüle 1781
Hah işte bu dayatmaları nedeniyle ben TT ye geçtim, bana aboneleriyken vermedikleri indirimi dışarıdan gelince verdikleri için bu zeka eksiği firmaya her seferinde dışarıdan geliyorum, bir de kargo ile bana evrak simkart vs yollamak için para harcıyorlar.

Allah akıl fikir versin.

Hah işte bu dayatmaları nedeniyle ben TT ye geçtim, bana aboneleriyken vermedikleri indirimi dışarıdan gelince verdikleri için bu zeka eksiği firmaya her seferinde dışarıdan geliyorum, bir de kargo ile bana evrak simkart vs yollamak için para harcıyorlar.

Allah akıl fikir versin.
Ben de hep aynısını yaptım ancak şu anki paketim satışta değil. Hız sınırı, akk, kota ve hotpsot limiti yok. Hattaki her şey tamamen limitsiz. Şu an limitsiz diye sattıkları tüm paketlerde Hotspot limiti var, interneti paylaşarak kullanıyorsan 10 GB veya 15 GB sonrası ek ücret yansıyor. Bu nedenle gidip gelsem mi diye hâlâ kararsızım.

Her tarifeye geçirmiyorlar işte, bu tarifemiz sadece diğer operatörlerden Vodafone'a numara taşıyarak gelen abonelere özeldir deyip geçiyorlar. Bunu tüm operatörler yapıyor.

Bu arada paylaştığım tarife sadece yeni gelenlere özel. Söylemeyi unutmuşum.

Benim kadar operatör değiştiren yoktur galiba.
Hat alma tarihi Ekim 2012
Ekim 2012 - Aralık 2013 > Vodafone
Aralık 2013 - Aralık 2018 > TT (Bimcell)
Aralık 2018 - Şubat 2020 > Vodafone
Şubat 2020 - Haziran 2020 > Turkcell
Haziran 2020 - Ağustos 2020 > TT
Ağustos 2020 - Ekim 2020 > TT (Bimcell)
Ekim 2020 - Kasım 2020 > Vodafone
Kasım 2020 - Ocak 2022 > TT (Bimcell)
Ocak 2022 - Şubat 2022 > Turkcell
Şubat 2022 - Şubat 2023 > TT
Şubat 2023 - ..... > Vodafone

Bimcell ile TT arasında çekim gücü olarak fark yok, fakat her pakette bile internet hızı değişiyorken Bimcell'de birazcık daha yavaş. Geçen ay TT'den Vodafone'a geçince biraz yavaşlama oldu tabi. Çoğu zaman 3G'de daha yüksek hız alıyorum 4G'ye göre.

Son düzenleme:
Her tarifeye geçirmiyorlar işte, bu tarifemiz sadece diğer operatörlerden Vodafone'a numara taşıyarak gelen abonelere özeldir deyip geçiyorlar. Bunu tüm operatörler yapıyor.

Bu arada paylaştığım tarife sadece yeni gelenlere özel. Söylemeyi unutmuşum.

Benim kadar operatör değiştiren yoktur galiba.
Hat alma tarihi Ekim 2012
Ekim 2012 - Aralık 2013 > Vodafone
Aralık 2013 - Aralık 2018 > TT (Bimcell)
Aralık 2018 - Şubat 2020 > Vodafone
Şubat 2020 - Haziran 2020 > Turkcell
Haziran 2020 - Ağustos 2020 > TT
Ağustos 2020 - Ekim 2020 > TT (Bimcell)
Ekim 2020 - Kasım 2020 > Vodafone
Kasım 2020 - Ocak 2022 > TT (Bimcell)
Ocak 2022 - Şubat 2022 > Turkcell
Şubat 2022 - Şubat 2023 > TT
Şubat 2023 - ..... > Vodafone

Bimcell ile TT arasında çekim gücü olarak fark yok, fakat her pakette bile internet hızı değişiyorken Bimcell'de birazcık daha yavaş. Geçen ay TT'den Vodafone'a geçince biraz yavaşlama oldu tabi. Çoğu zaman 3G'de daha yüksek hız alıyorum 4G'ye göre.
Ben çok geç uyandım bu işe. Önceki senelerde hiç sorgulamamıştım, Digiturk aboneliğimde olduğu gibi zamanı gelince fiyat yükseldi ödemeye devam ettik, yükseldi ödedik, yükseldi ödedik, en son 2 sene evveldi sanırım, mevcut tarifeme bakıyorum 3 kuruş, dayattıkları tarifeye bakıyorum 13 kuruş. İstemiyorum kardeşim daha düşük paket verin diyorum yok size uygun olan bu diyorlar. Biraz araştırdım baktım benim 3 kuruşluk paketi dışarıdan gelene 4 kurula veriyorlar, işin ilginç yanı, vdfn da veriyor aslında 4 kuruşa, bana vermiyor sadece :D

Ben de TT ye gittim, TT de süre bitince geri geldim yine. Önümüzdeki sene yine TT yolları taştan olur sanırım :kiskis

Vodafone kullandım ve pişman oldum. İstanbul'un göbeğinde çekmedi, Kocaeliye geldim merkezde çekmiyor. Evin içinde etrafta okuldan tut, avm ye, kamu kuruluşlarına herşey var çekmiyor vs. O yüzden asla önermiyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri