4 ay önce Airfel klima aldım. Samsun'da oturuyorum, 2 ay boyunca çok güzel soğuttu evi. Evin tüm kapılarını açıyordum 17°ye ayarlıyordum 15-20 dakika sonra ev buz oluyordu. Evimiz oldukça küçük ve soğutması ısıtması oldukça kolay. Vakum yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ben yoktum montaj sırasında.
Klima 3 gün kapalı kaldıktan sonra açtığımda soğutmamaya başladı. Küçücük odayı 22-23 derece altına çekemiyor, gece bile küçücük odayı 22 aşağısına çekemiyor. Deli gibi elektrik faturası geldi, ilk 2 ayda 500-550 gelmişti, şu an +1500 geldi. Servisi defalarca kez aradım. 2 hafta sonunda servis geldi ve kod yok hata yok dedi gitti. Asla açmadı bakmadı, ısrar ettim yine de kasayı açmadı.
Servis hiçbişi yapmak istemiyor ne yapmalıyım?
Klima 3 gün kapalı kaldıktan sonra açtığımda soğutmamaya başladı. Küçücük odayı 22-23 derece altına çekemiyor, gece bile küçücük odayı 22 aşağısına çekemiyor. Deli gibi elektrik faturası geldi, ilk 2 ayda 500-550 gelmişti, şu an +1500 geldi. Servisi defalarca kez aradım. 2 hafta sonunda servis geldi ve kod yok hata yok dedi gitti. Asla açmadı bakmadı, ısrar ettim yine de kasayı açmadı.
Servis hiçbişi yapmak istemiyor ne yapmalıyım?