Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeni Evliye Buzdolabı Tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amaat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

amaat

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar herkese,
Öncelikle Adem abiye geçen sene, başka bir forumdan, umutlarımızı kestiğimiz bir tv anakartı yanma durumunda yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Büyük sevap işledin abi :)

Kayınpederin tv yi kurtardıktan sonra kızını vermeye razı ettim. Evlilik planlarını yavaştan yapıyorum, düğüne 2,5 ayım var, tek eksiğim buzdolabı kaldı. Forumdan onlarca yazılarınızı okudum, uygun fiyatlı arçelikler için güzel yorumlar gördüm. Buzdolabı seçerken hangi gözle büyüklüğü seçilmeli, günü kurtarmalık mı yoksa ömürlük mü bakmalı bir kiracı için? Bu konularda da araştormalarıma devam ediyorum açıkcası.

Bende 20bin tl altı, mümkünse 500lt ve üzeri buzdolaplarını araştırıyorum haftalardır.

Grundig GSND 6384 S A
Grundig GQNE 47840 I
LG GR-F802HLHU(20k nın altına kovalıyorum)
Arçelik 274580 EDI(20k nın altına kovalıyorum)

En beğendiğim ve araştırdıklarım bu şekilde. Bilgili forumdaşların tavsiyelerini ve nasihatlerini bekliyorum.

Selamlar herkese,
Öncelikle Adem abiye geçen sene, başka bir forumdan, umutlarımızı kestiğimiz bir tv anakartı yanma durumunda yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Büyük sevap işledin abi :)

Kayınpederin tv yi kurtardıktan sonra kızını vermeye razı ettim. Evlilik planlarını yavaştan yapıyorum, düğüne 2,5 ayım var, tek eksiğim buzdolabı kaldı. Forumdan onlarca yazılarınızı okudum, uygun fiyatlı arçelikler için güzel yorumlar gördüm. Buzdolabı seçerken hangi gözle büyüklüğü seçilmeli, günü kurtarmalık mı yoksa ömürlük mü bakmalı bir kiracı için? Bu konularda da araştormalarıma devam ediyorum açıkcası.

Bende 20bin tl altı, mümkünse 500lt ve üzeri buzdolaplarını araştırıyorum haftalardır.

Grundig GSND 6384 S A
Grundig GQNE 47840 I

En beğendiğim ve araştırdıklarım bu şekilde. Bilgili forumdaşların tavsiyelerini ve nasihatlerini bekliyorum.
Mutlu mesut olursunuz umarım, Kiracı iseniz bence ömürlük bakmayın taşınma durumunda yıpranma ihtimalleri var ve elektronik ürün olduğu için bir gün eskiyip bozulacak veyahut yeni özellikleri olan bir modele geçmek isteyeceksiniz.
Buzdolabı olarak inox model bakıyorsunuz galiba verdiğiniz modeller inox. Modeller hakkında yorum yapamayacağım bir bilgim yok maalesef fakat samsung'a da bakmanızı tavsiye ederim. RB50RS334SA modeli hem inox hem 500lt üstü ve verdiğiniz fiyat limitine uyuyor.

Mutlu mesut olursunuz umarım, Kiracı iseniz bence ömürlük bakmayın taşınma durumunda yıpranma ihtimalleri var ve elektronik ürün olduğu için bir gün eskiyip bozulacak veyahut yeni özellikleri olan bir modele geçmek isteyeceksiniz.
Buzdolabı olarak inox model bakıyorsunuz galiba verdiğiniz modeller inox. Modeller hakkında yorum yapamayacağım bir bilgim yok maalesef fakat samsung'a da bakmanızı tavsiye ederim. RB50RS334SA modeli hem inox hem 500lt üstü ve verdiğiniz fiyat limitine uyuyor.
Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Aslında inox diye bir takıntım yok, zaten grundigin ne kadar inox olabileceğini daha önce yazmışlardı diğer arkadaşlar ?

Samsung’un RB serilerinin Vestel üretimi olduğunuda bu forumdan öğrendim yine. Öğrenci indirimiyle fiyatı uyguna gelen RT ürünlerini henüz inceleme fırsatı bulamadım ama bakacağım ??

Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Aslında inox diye bir takıntım yok, zaten grundigin ne kadar inox olabileceğini daha önce yazmışlardı diğer arkadaşlar ?

Samsung’un RB serilerinin Vestel üretimi olduğunuda bu forumdan öğrendim yine. Öğrenci indirimiyle fiyatı uyguna gelen RT ürünlerini henüz inceleme fırsatı bulamadım ama bakacağım ??
RB serilerinin vestel olduğunu bilmiyordum şimdi de ben öğrenmiş oldum :)

Donudurucu üstte: Arçelik 578557 EB / Altus AL 375 NX
Dondurucu altta: Arçelik 270561 EB / Altus ALK 474 X

Altus, Arçeliğe göre daha ucuz. Arçeliğin alt markasıdır. Arçelik garantisindedir. Alınca +4 yıl ek garanti yapmayı unutmayın.

Donudurucu üstte: Arçelik 578557 EB / Altus AL 375 NX
Dondurucu altta: Arçelik 270561 EB / Altus ALK 474 X

Altus, Arçeliğe göre daha ucuz. Arçeliğin alt markasıdır. Arçelik garantisindedir. Alınca +4 yıl ek garanti yapmayı unutmayın.
Teşekkürler, Altus ve grundig ikiside arçelik ürünü olduğundan grundig de gardırop tipli dolaplar cazip gelmişti. İlk mesajımda bahsettiğim grundig modellerini tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler, Altus ve grundig ikiside arçelik ürünü olduğundan grundig de gardırop tipli dolaplar cazip gelmişti. İlk mesajımda bahsettiğim grundig modellerini tavsiye eder misiniz?
Bütçenin üzerine en az 10 Bin TL koyup bu tip buzdolaplarına büyük paralar vermeye değer mi bilemedim açıkçası. Bence pek kullanışlı değiller ama @Adem Helvacı nın görüşlerini almakta fayda var.

Selamlar herkese,

Grundig GSND 6384 S A
Grundig GQNE 47840 I

İnsanın halka açık mecrada yıllar boyunca göğsünü gere gere, başı dik gezebilmesi ne kadar güzel ?

İşte öyle veya böyle bir şekilde faydanız dokunan insnaların şu güzel geri dönüşleri olsun başka da bir şey olmasınn daha neyimiz olsun ki. :D

Bu arada hayırlı bir işe de vesile olmuşuz madem, gel sen abi sözü dinle, şartları zorlayabildiğin kadar zorla, buzdolabının ıkralını al sonra arkana bakma bir daha
20K demişsin fajkat bu ürün 23K

Sharp SJ-XG690M-BK 556 Lt Siyah Buzdolabı​

Ama şu buzdolabının asaletine bakar mısın :cool:

110000136583314.jpg

İndirim kovalayacaksan sağdan soldan kupon indirim vs birşeyler bul ve bu dolabı al abim. Panasonic kompresör ile üretilen ürünler bunlar. Elektronik devre kartlarına varana kadar söküp incelediğim üründür.

İnsanın halka açık mecrada yıllar boyunca göğsünü gere gere, başı dik gezebilmesi ne kadar güzel ?

İşte öyle veya böyle bir şekilde faydanız dokunan insnaların şu güzel geri dönüşleri olsun başka da bir şey olmasınn daha neyimiz olsun ki. :D

Bu arada hayırlı bir işe de vesile olmuşuz madem, gel sen abi sözü dinle, şartları zorlayabildiğin kadar zorla, buzdolabının ıkralını al sonra arkana bakma bir daha

110000136583314.jpg

İndirim kovalayacaksan sağdan soldan kupon indirim vs birşeyler bul ve bu dolabı al abim. Panasonic kompresör ile üretilen ürünler bunlar. Elektronik devre kartlarına varana kadar söküp incelediğim üründür.
Bunların servisi en son İklimsa'ydı hala onlarda mı abi?

110000136583314.jpg

Teşekkürler abi, daha vaktim var. Eğer Nisan gibi sezon bahanesiyle fiyatlar artmaz ise bunu kovalayabilirim ?

Fiyatlar artar ise de uygun fiyatlı Altus ya da Grundig alır geçerim + garantisiyle birlikte ?

110000136583314.jpg

10 yıl önce 2200 TL aldığım cam yüzeyli dolap daha kibar ve daha az enerji harcıyor (KGN57SM32N)
Cam yüzeyli dolap hala ilk günkü gibi şimki dolaplara bakıyorum yalıtım et kalınlığı ince oyuncak gibi duruyor

MCSA046428_KGN57S70NE_def.jpg

Son düzenleme:
Hocam Sharp ürünleri neden bulunmuyor televizyonları da yok Türkiye de uzun suredir
Sharp markasının ben tüplü televizyonlarını tamir ederken bile büyüsüne kapılırdım :D
Panasonic neden yok ise Sharp da ondan yok :D
Kaliteli değil kaliteliymiş gibi olan ürünlerin memleketi olduk açık ve net :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri