Forumdu sıklıkla sorulması nedeniyle, yeni televizyon satın alanlar ve alacak olanlar için şu videoyu çekiverdim.
İzlemenizde fayda olacağını düşünüyorum.
İzlemenizde fayda olacağını düşünüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Faydası dokunur ise ne mutlu bizlere
Benim açımdan iyi oldu zamanlaması ?
Fazlasıyla oldu oluyor abi mağazaya gittiğimde hangimiz satıcı karıştırıyorum hattaFaydası dokunur ise ne mutlu bizlere
Aslında daha önce çekmiştim ancak bu da foruma özel olsun istedim![]()
+1 çok teşekkürler ?
Benim açımdan iyi oldu zamanlaması ?
Gitmişken satıcılara ders verin lütfen, sizden sonrakilere de faydası dokunur en azındanFazlasıyla oldu oluyor abi mağazaya gittiğimde hangimiz satıcı karıştırıyorum hatta![]()
Ben teşekkür ederim+1 çok teşekkürler ?
Bugün bir tanesi ile iddalaştım 5 ölü pixe e kadar kabul etmiyorlar diye yok dedim o eski kanun ben 20 gündür ne varsa öğrendim baktım direniyor tartışmaya gidecek iş uzatmadımGitmişken satıcılara ders verin lütfen, sizden sonrakilere de faydası dokunur en azından![]()
İşte onlar, firma kuralları ile Devlet Kanunları arasındaki farkı bilmeyenlerBugün bir tanesi ile iddalaştım 5 ölü pixe e kadar kabul etmiyorlar diye yok dedim o eski kanun ben 20 gündür ne varsa öğrendim baktım direniyor tartışmaya gidecek iş uzatmadım![]()
Cidden ya belki beni bilgili gördükleri için mi bilmiyorum ama hangi mağazaya gidersem gideyim hiçbiri şu panel bu aydınlatma bu nit sayısı demediler.İşte onlar, firma kuralları ile Devlet Kanunları arasındaki farkı bilmeyenler![]()
Sevmezler hocam. Konu başka yere kaysın istemem ancak bu tipler karşılarında eğitimli bir toplum, bilgi sahibi bir birey istemezler zira maniple edemeyeceklerini, amaçlarına ulaşamayacaklarını bilirler.Cidden ya belki beni bilgili gördükleri için mi bilmiyorum ama hangi mağazaya gidersem gideyim hiçbiri şu panel bu aydınlatma bu nit sayısı demediler.
Bu yüzden aldığım modeli kendim seçerek aldım diyebilirim bir satıcı reklamından etkilenmeden, ama bunda mağazaların tutumu etkiliyor bence standarta kullancıya dönük çoğu satıcı.Sevmezler hocam. Konu başka yere kaysın istemem ancak bu tipler karşılarında eğitimli bir toplum, bilgi sahibi bir birey istemezler zira maniple edemeyeceklerini, amaçlarına ulaşamayacaklarını bilirler.
Renklere bilerek yazı girmiştik zira bu uygulamanın yazıldığı dönemlerde Awox markasının bazı modellerinde sarı mı yoksa yeşil mi konusu ciddi sorun olmuştu. Algoritmayı o kadar tutturamamışlar ki baktığınız renge sarı da diyebilirdiniz yeşil dePixel uygulamasının linkini paylaşmayı unutmuşsun adem abi. Ben eski video üzerinden buldum drive adresini. Yükledim telefona. Açtım kontrol ettim, birde ne göreyim. Ben beyazı ve sarıyı göremiyorum teste göre ekranımda.
Beyaz yazıyor ama renk beyaz değil. Sarı yazıyor ama renk sarı değil. Uygulama ve telefon uyumsuzluğu mu yoksa bende mi sorun var acaba? TV testi yapalım derken telefon değiştiricem sanırım ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.