Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Youtube logosunda arka fonda ışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talebe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Talebe

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Vestel android
Merhaba
Vestel android tv de youtube uygulamasi baslatildiginda kırmızı youtube yazisinin arka fonu isiklandirilmis gri olarak geliyor. LG tv de kontrol ettigimde bu zemin siyah.
Vestel normal de siyah renkleri siyah olarak veriyor. Bu konuda sorun yok.
LG de fonun siyahligini görmesem logo bu sekilde diyecegim ama ben de siyah degil. İsiklandirma sonucu olusan gri renk var.
Bu konu tabi uygulamasi baslatildiginda gozukmuyor. Tabii yazisi yesil fon ise siyah...
Acaba ayar sorunu mu var diye düşünüyorum ama renk ayarlari gayet guzel renk veriyor.
Arka ışık orta,
Parlaklık 50
kontrast 50
renk 63
Sorunun çözümü var mi acaba?
Herkese hayırlı günler...

Merhaba
Vestel android tv de youtube uygulamasi baslatildiginda kırmızı youtube yazisinin arka fonu isiklandirilmis gri olarak geliyor. LG tv de kontrol ettigimde bu zemin siyah.
LG de fonun siyahligini görmesem logo bu sekilde diyecegim ama ben de siyah degil. İsiklandirma sonucu olusan gri renk var.
Bu konu tabi uygulamasi baslatildiginda gozukmuyor. Tabii yazisi yesil fon ise siyah...
Acaba ayar sorunu mu var diye düşünüyorum ama renk ayarlari gayet guzel renk veriyor.
Arka ışık orta,
Parlaklık 50
kontrast 50
renk 63
Bizim ofisteki tv lerde bir bakayım bunlar ne gösteriyor acaba.
Eve geçince evdeki tv lerde de bir deneyeyim.

Bizim ofisteki tv lerde bir bakayım bunlar ne gösteriyor acaba.
Eve geçince evdeki tv lerde de bir deneyeyim.
Teşekkür ederim. Bakalim nasıl netice alacaksiniz...
Vestel mh şöyle bir aciklama yaptı:" Uygulamaların anlaşmalarına göre değişen bir durumdur. Bu durumun herhangi bir nedeni mevcut değildir ürün üzerinde de yapılabilecek farklı bir ayar işlemi bulunmuyor."

Merhaba
Arka ışık orta,
Parlaklık 50
kontrast 50
renk 63
Bizdeki televizyonda da (Arçelik) Youtube açılırken arka plan grimsi. Ayrıca altta dönen çember olması lazım yüklemdiğini gösteren o da yok mesela.

Ben genel bir durum diye degerlendiriyordum. Ama LG tv de tam siyah görünüyor...
LG'nin smartı farklı Arçelik'in smartı farklı Vestel'in smartı bambaşka (Android) Farklı yazılım sürümleriyle alakalı farklı platform tabanlarına uygun yazılım çıkarıldığı için olabilir. Arıza yok yani.

LG'nin smartı farklı Arçelik'in smartı farklı Vestel'in smartı bambaşka (Android) Farklı yazılım sürümleriyle alakalı farklı platform tabanlarına uygun yazılım çıkarıldığı için olabilir. Arıza yok yani.
Teşekkür ederim. Bakalim nasıl netice alacaksiniz...
Vestel mh şöyle bir aciklama yaptı:" Uygulamaların anlaşmalarına göre değişen bir durumdur. Bu durumun herhangi bir nedeni mevcut değildir ürün üzerinde de yapılabilecek farklı bir ayar işlemi bulunmuyor."
Vestel mh de ayni tarz aciklama yaptı...

Youtube animasyonlu logosunun arka planı gri evet, uygulama açılınca gelen ekrandaki arka plandan daha açık bir gri hatta.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri