Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yurt Dışı İthal Bosch-Siemens Beyaz Eşyalar

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Avrupa POLONYA mı, Germany mi , bu önemli. POLONYA ise Çerkezköy olsun daha iyi
Çamaşır ve Bulaşık makineleri Almanya fakat Kurutma makineleri Almanya/Polonya olabilir ora muallakta biraz. Polonya olma ihtimali yüksek çünkü BSH kurutma kullanan arkadaşlardan Polonya üretimi dönüşü aldık.

Söylediğimi fotoğraflarla da destekleyeyim o zaman. Bendeki ürün Bosch Serie 8 WTX87K80TR modeli. Siemens’in iQ700 makineleriyle Serie 8 denk oluyor. Siemens’teki modelinin kodunu bilmiyorum şu an. Gördüğünüz gibi alt tarafta filtre var; açabiliyorum, çıkartabiliyorum ve temizleyebiliyorum. Yani Auto Clean veya Intelligent Cleaning olan Serie 8, Home Professional/iQ700, iQ800 makinelerde alt kapağı açabiliyorsunuz. iQ700’lerde alt filtre açılmıyor genellemesi yanlış.

Ekli dosyayı görüntüle 19694Ekli dosyayı görüntüle 19696Ekli dosyayı görüntüle 19697
1727001691196.jpeg

1727001835881.jpeg

Bendeki makine self cleaning altı açılmıyor. Hatta bir ara kapağı zorladım tırnağın biri deforme oldu, kapak tam oturmadı yerine. Hala merak ediyorum, nasıl temizliyor kendi kendini. Cihazın arkayı sökmek lazım.

Çamaşır ve Bulaşık makineleri Almanya fakat Kurutma makineleri Almanya/Polonya olabilir ora muallakta biraz. Polonya olma ihtimali yüksek çünkü BSH kurutma kullanan arkadaşlardan Polonya üretimi dönüşü aldık.
1727002081595.jpeg

Murat bu makinenin kazan rulman nasıl değişyor bilgin varmı. Rulmanlar ötüyor. Tamircilere de güvenimiz yok. Kazan kesip kaynatıyorlar . Olmadı kaynak makinesi alacağım. Bir o eksik zaten :)

Ekli dosyayı görüntüle 20291

Murat bu makinenin kazan rulman nasıl değişyor bilgin varmı. Rulmanlar ötüyor. Tamircilere de güvenimiz yok. Kazan kesip kaynatıyorlar . Olmadı kaynak makinesi alacağım. Bir o eksik zaten :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Buldum sanırım , İtalyan'a helal olsun presli yapıştırma değilmiş. Bu hafta girişeyim bari ben makineye .
Kazan 3 ayak ne kadar farklımış. Makinenin fiyatı neden bu kadar fiyat farkı var ,bu bile bir ölçü.
1727002920454.png

Ekli dosyayı görüntüle 20289

Ekli dosyayı görüntüle 20290

Bendeki makine self cleaning altı açılmıyor. Hatta bir ara kapağı zorladım tırnağın biri deforme oldu, kapak tam oturmadı yerine. Hala merak ediyorum, nasıl temizliyor kendi kendini. Cihazın arkayı sökmek lazım.
Evet bu önden açılmayan modeller benim kafama yatmıyor. Sanıyorum sizdeki cihazlarda kapak içeriden tırnaklı tornavidayla içeri bastırıp sac gövdeden kurtararak açılıyor ama denediğim bir şey olmadığı için garanti öyledir diyemeyeceğim.
Nasıl ki klimalarda evap üzerinde bakteri vs. oluşumu neticesinde koku oluşuyorsa bunlar da benzer mantıkta sonuçta. Orayı durulayıp temizliyor iyi güzel de çıkan pislik nereye gidiyor? Açıp temizleyebilmek en güzeli diye düşünüyorum. Auto Clean olanlar ne güzel açılıyor onlardan getirmiyorlar sanırım ne zamandır stok gözükmüyor.

Evet bu önden açılmayan modeller benim kafama yatmıyor. Sanıyorum sizdeki cihazlarda kapak içeriden tırnaklı tornavidayla içeri bastırıp sac gövdeden kurtararak açılıyor ama denediğim bir şey olmadığı için garanti öyledir diyemeyeceğim.
Nasıl ki klimalarda evap üzerinde bakteri vs. oluşumu neticesinde koku oluşuyorsa bunlar da benzer mantıkta sonuçta. Orayı durulayıp temizliyor iyi güzel de çıkan pislik nereye gidiyor? Açıp temizleyebilmek en güzeli diye düşünüyorum. Auto Clean olanlar ne güzel açılıyor onlardan getirmiyorlar sanırım ne zamandır stok gözükmüyor.
Bende açılıp kendimiz temizleme taraftarıyım. Klimaları görüyoruz zaten filitreler ne kadar tozlu oluyor. Bizde kurutma hafta da 2 kere çalışıyor genelde.

Ekli dosyayı görüntüle 20291

Usta grup kazansa kazan kaynak kısmından raspa makinası ile düzgün kesebilirsen rulman değiştirebilirsin.

Türkiye üretimi teneke Bosch Çamaşır Makinesi kronik paslanma yapan bir model bir sürü şikayet var 3 yıl sonra tesadüf gördüm pas yaptığını garanti geçti diye ilgilenmedi Bosch yetkilileri! Bende kesinlikle yerli üretim önermiyorum. :tara
Aynı modeli alalı 9 sene oldu. Bizdeki kod numarası 24480/11 Hiçbir yerinde pas yok. Makine banyoda duruyor. Daha bir senelik makinelerde de paslanma olmuş. Boya veya sac kalitesinden olabilir mi acaba?

Aynı modeli alalı 9 sene oldu. Bizdeki kod numarası 24480/11 Hiçbir yerinde pas yok. Makine banyoda duruyor. Daha bir senelik makinelerde de paslanma olmuş. Boya veya sac kalitesinden olabilir mi acaba?
Kesitler inceltilip materyaller azaltılınca kaçınılmaz sonuç oluyor.
Sıfır aldığım aşırı yerli ve çok milli Regal makine 1,5 yaşında başladı paslanmaya.
Yine sıfır aldığım aynı üreticinin bulaşık makinesinde de 2 yaşında kabarmalar başladı kanser yani.
Sonra tüketici ''Bunlar erken paslandı'' dediğinde ''Tüketici hatası'' diyerek işin içinden çıkıyorlar.

Sökülebiliyormuş bizim kazan . Bu hafta girişeceğim bakalım. Hanım evde yokken çözmem lazım.
Usta senin kanala içerik çıkar bence oradan, insanlar da görsün öğrensin sökülüp takılma şeklini.
Biliyorum bunlar iş arasınd aiş çıkartmak gibi oluyor ama alıştık biz kendimize iş çıkartmaya :D

Kesitler inceltilip materyaller azaltılınca kaçınılmaz sonuç oluyor.
Sıfır aldığım aşırı yerli ve çok milli Regal makine 1,5 yaşında başladı paslanmaya.
Yine sıfır aldığım aynı üreticinin bulaşık makinesinde de 2 yaşında kabarmalar başladı kanser yani.
Sonra tüketici ''Bunlar erken paslandı'' dediğinde ''Tüketici hatası'' diyerek işin içinden çıkıyorlar.
Bu gidişle insanlar beyaz eşyaları mutfak ve banyo haricinde bir yerlere koyacak. İstisnalar vardır elbet ama çoğu zaman müşteri suçlu. Kimse yoğurdum ekşi demiyor.

Bu gidişle insanlar beyaz eşyaları mutfak ve banyo haricinde bir yerlere koyacak. İstisnalar vardır elbet ama çoğu zaman müşteri suçlu. Kimse yoğurdum ekşi demiyor.
İlk olarak 2005 yılında bir İNDESİT çamaşır makinem için yetkili servis bana ''Abi bunu neden banyoda kullanıyorsun, bizim kartlar banyoda sapıtıyor'' dediğinde ben vehameti görmüştüm :)

Hakikaten o makinelerde belli aralıklarla fön makinesi tutup kartı kuruturduk çalışması için :D

Şimdi buzdolabı kapısının etekleri paslanınca firma diyor ki ''Mutfak buharından oluşan zerreciklerin süzülüp etekte birikmesi kaynaklı paslanma, yani kullanıcı hatası'' :kiskis

Tamam abi sen iste buzdolabını slaona koyarız biz, sen peçeteden hallice sac ile üretime devam et yeter ki :kop

Kurutma Makinasında Yabancı sağlam üretim olup, Self Cleaning,, wifi, buharlı temizleme, çelik kazan vs yani en sağlam ve özellikli olan BOCH ve Siemens modeli hangisidir arkadaşlar siemens wq45b2a0tr kodlu makina mı? bosh da aynı ürünün muadili hangi model acaba, BİRDE bu gruba yakın arçelik grubundan hangi makina alınır eğer fiyat yüksek gelirse arçelik alınacak mecburen.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri