Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Batuhancinar kullanıcısının son içeriği

1. B

Teknik Soru Philips Tv Titreme

@Adem Helvacı abi yardımcı olabilir misin?
  2. B

Teknik Soru Philips Tv Titreme

Öncelikle herkese iyi akşamlar; Bi kaç ay önce philips 50pus8807 ürününü aldım üründe sürekli dizi film maç izliyorum herhangi bir sıkıntı oluşmadı ancak netflix üzerinden animasyon dizi anime tarzı şeyler izlerken bazı sahnelerde titreme sorunu oluşuyor.Normal dizi filmlerde yok ve bazı...
  3. B

Satın Alma Önerisi Kararsızlık

İyi günler. Televizyon almayı düşünüyorum burda Vestel UA9090 ı önerdiniz sipariş etmek üzereyken Philips 50PUS8807 modelini gördüm ve çok ilgimi çekti özellikleri güzel ve ambilight insanın dikkatini çekiyor tam televizyonumu seçtim derken yine kararsız kaldım UA9090 ın iyi yönleri 55 inç...
  4. B

Satın Alma Önerisi Televizyon Önerisi-Grundig,Vestel,Tcl

Öncelikle hayırlı Ramazanlar,İyi akşamlar Tv almak istiyorum izleme mesafesi 3-3.5 metre vatanın gece yarısı indirimlerini kullanarak almak istiyorum ve grundig fiyatları çok albenili.Vestel ve tcl de çok ilgimi çekiyor.Ürünün android yada gtv olması gerekiyor çünkü internet üzerinden çok dizi...
  5. B

Satın Alma Önerisi Öneri

Abi zaten gece indirimleriyle 635 alabiliyorum.İndirimde bugün 15 değil 10 olmuş dün almadım pişman oldum şimdi?
  6. B

Satın Alma Önerisi Öneri

Abi 3 metre civarı bi uzaklık var tvye.Dizi film izleyeceğim zaten normal kanallara baglamayacagım tv yi internet amaçlı netflix amazon prime vs olarak kullanacagım. Basketbol futbol maçlarını da çok takip ederim bu arada.Dün vatan indiriminde gece kararsız kaldım alamadım umarım bugünde olur...
  7. B

Satın Alma Önerisi Öneri

GRUNDIG 55GGU7900-TCL 58P635-Vestel 50QA9700h Bu 3 tv arasında önerdiğiniz hangisi olur üstat. @Adem Helvacı
  8. B

Android tv destek

Herkes selam. Sıcağı sıcağına paylaşayım. Biraz önce Migros'ta gördüm: @Adem Helvacı üstat axen pek önermiyorsun sanırım sen?
  9. B

Android tv destek

Şuan amazonda fiyatı 8250₺ olmuş durumda çok makul geliyor bana
  10. B

Android tv destek

Abi tcl işe bütçeyi biraz aşıyorum ama almışken onu almak daha mantıklı geliyor banada hemde bu kadar fiyatı düşmüşken 50 inç almış olurum
  11. B

Android tv destek

Anladım abi.Daewoo tcl ikilisi arasından hangisini tercih etmeliyim peki abi mevcut durum göz önüne alındığında
  12. B

Android tv destek

Anlıyorum çok teşekkür ederim abi?? Tcl 50p615 hakkındaki görüşlerin neler abi videoda 50inç versiyonunda farklı panel kullanılıyor demiştin sanırım ve ilginç bi şekilde 50 lik versiyon 43 e göre daha ucuz amazonda
  13. B

Android tv destek

Abi valla tv hakkında bilgim yok youtube da şans eseri sana denk gelmesem onvo yada tcl 50p615 alacaktım yada gidip a101-bime indirime gelen ürünlerden alacaktım.ikisi arasında farka değermi diye düşünüp duruyordum.Ama dediğin gibi daewoo panel konusunda bu ürünlerden daha mantıklıysa öyle...
  14. B

Android tv destek

Abi birkaç video izledim ama 50DM54U hakkında farklı paneller kullanıldığı ve bazılarının kötü olduğu söyleniyor bilgin var mı acaba bu konuda
  15. B

Android tv destek

Abi çok teşekkür ederim son olarak bana şuanda alabileceğim tv + box konusunda öneri verirsen direkt alacağım bana mantıklı gelende tv + box olmuştu zaten.Netflix prime gibi platformları kullanacağım için benim açımdan lisans önemli diye düşünüyorum ve boyut olarak 43 mü daha mantıklı 50 mi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri