Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Cetin07 kullanıcısının son içeriği

1. C

Electrolux Rezaleti

Fark demeyelim bariz uçurum var önceki makine değilde traktör çalışıyor gibiydi sıkmaya geçince amortisörü kesik Tofaş gibiydi videolarda net belli olmuyor fakat şuan ki makine cidden aşırı sessiz ve sorunsuz..
  2. C

Electrolux Rezaleti

Bugün yeni makine ile değişim yapıldı.
  3. C

Electrolux Rezaleti

Merakla bekliyorum aynı sorun devam edecek mi? Ay sonu gelecek denildi ürün.
  4. C

Electrolux Rezaleti

11:02'de Electrolux İstanbul Genel Müdürlüğünden arandım ve çamaşır makinesinin değişimine karar verildiğini bu ay sonu içinde yeni ürün servis tarafından teslim alınıp kurulum yapılacağını bildirdiler.
  5. C

Electrolux Rezaleti

https://files.fm/u/ypgatc4h9a dolu hali
  6. C

Electrolux Rezaleti

https://files.fm/u/ypgatc4h9a kazanın içi dolu şekilde sıkma yapıyor
  7. C

Electrolux Rezaleti

Video da çok net belli olmuyor sallandığı ama sıkarken titriyor yani sağa sola doğru güzelce atıyor kendini ayak ayarı yapıldı su terazisi kullanılarak
  8. C

Electrolux Rezaleti

Eve geçince dolu haliyle video atacağım 6 dan sonra evde olurum video gelir
  9. C

Electrolux Rezaleti

Hepinizin görüşleri benim için çok değerli içinde yük varken ses daha çok artıyor servisde ki arkadaşlar içinde yük varken çalıştırdı makinenin sesi Cidden çok arttı boşta ki halinden daha fazla ses çıkıyor.Ailemin evinde Arçelik 7 kg çamaşır makinesi var boşta hiç ses çıkmıyor .Samsung çamaşır...
  10. C

Electrolux Rezaleti

Paylaşım altında video linki bıraktım Adem abi https://files.fm/f/qfhf2ewu2q
  11. C

Electrolux Rezaleti

13.02.2023 tarihinde Electrolux Perfect Care 600 1200 devir çamaşır Makinesi aldım 12.02.2024 tarihinde makine kuruldu ve sıkma yaparken kazandan ses geldiğini tespit ettiler.Bana onarım yapılacak servise gitmesi lazım dediler bende sıfır bir cihaz neden tamir oluyor değişim istiyorum...
  12. C

Teknik Soru Vestel Bulaşık Makinesi 4202 Wifi

Yoğun program da bile yine aynı şekilde oluyor maalesef parlatıcı ayarını en yükseğe getirdim yine aynı fabrika çıkışlı 3.seviye de yine aynı bakalım ne olacak
  13. C

Teknik Soru Vestel Bulaşık Makinesi 4202 Wifi

Vestel Bulaşık Makinesi 4202 Wifi modelini yeni aldım ve 1 hafta önce kuruldu makineyi yeni kullanmaya başladık yeni evleneceğim için kullanma fırsatım olmadı 2 gün önce makineyi kullandık eşyaları yıkamak için makinede yıkamak istedik fakat eko 50 derece de 3.30 saatlik program da ürünler...
  14. C

Satın Alma Önerisi Samsung vs Bosch Beyaz Eşya

Tüm cihazlar için mi 10.000 TL ?
  15. C

Satın Alma Önerisi Kurutma makinesi iyi ve kaliteli olması elzem

Samsung kurutma Makineleri hepsi ısı pompalı ve 182 kw/h tüketimi var 215 dk/döngü de 62 DB maksimum sesi var fakat programlar arasında sessiz modu var cidden gram ses yok diyebilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri