Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

cilkay kullanıcısının son içeriği

1. C

Klima Samsung Hakem Heyeti Sonucu değişim önerisi

Bu Samsung Türkiye kadar sattıkları ürünleri bilmeyen cahiller topluluğu görmedim. Klimayı gönderdiler ancak gaz borularını göndermediler. Eskisini kullanabileceğimi düşünmüşler ancak eski klima 18binlik yenisi 24binlik olunca boru çapı değişiyormuş. Ben bakmamıştım aslında ama kendi...
  2. C

Teşekkürler. Ben alırken de zaten aslında filtre olayına çok dikkat ederek almamıştım da sessiz olmasını isterim. Bunu takan servis 24lüklere de aynı dış üniteyi kullanıyoruz demişti. O yüzden bu klimanın yorumlarında ses şikayeti görmezken diğerinde görünce aslında tereddüt ettim. Takılacağı...
  3. C

Merhaba, Yaklaşık 2 ay önce hakem heyeti şikayetim sonuçlanmıştı ve değişime karar verilmişti. Samsung tarafından aranmıştım ancak henüz bir değişim gerçekleşmedi. Bugün tekrar arandım ve o klimanın ellerinde olmadığını ve gelmeyeceğini söyleyerek yerine başka model önerdiler. Benim...
  4. C

Klima Vakumsuz Klima Montajında Neler Yapılmalı, ARÇELİK vakumsuz klima montajı ve THH süreci

11 ay sonunda güzel bir sonuç :) şimdi iki hafta daha bekleme zamanı. itiraz edeceklerini sanmıyorum ama Samsung Türkiyeye güvenim sıfır her şey olabilir. @Adem Helvacı
  5. C

Klima Vakumsuz Klima Montajında Neler Yapılmalı, ARÇELİK vakumsuz klima montajı ve THH süreci

Benim hakem heyeti başvurusuna da 6 ay sonra bir güncelleme daha olmuş. Sanırım Samsung savunma vermemiş buraya göre. Gündeme alındı diyor. 11 ay oldu. daha ne kadar sürer acaba :)
  6. C

Teknik Soru Samsung parça değişimi mi?Yada komple değişim mi?

Boşuna vakit kaybı. Samsung Türkiye desteği ile hiç bir sorunun çözülebileceğine inanmıyorum. Telefon da etsen, WhatsApp'tan da ulaşsan, ŞikayetVar'a da yazsan, hatta CEO ofisine ulaş bağlantısını da kullansan soruna aynı ekip cevap veriyor, seni oyalıyor ve sorunu çözmüyor. 7. ay bitmek üzere...
  7. C

Satın Alma Önerisi Yatak odası için 9000 BTU Klima önerisi

çok teşekkürler. sorularımı cevaplamış oldu videonuz.
  8. C

Daha önce okudum ancak orada sesle ilgili hiç bir yorum yok. Garanti konusuna çok takılmıyorum. Senelik bakım falan yaptıracağımı da sanmıyorum. Bugüne kadar kullandığım hiç bir klima arıza yapmadı açıkçası.
  9. C

Merhabalar. İstanbul/Ümraniye/Madenlerde 12 metrekarelik sadece sabahtan öğlene kadar güneş alan yatak odasında klima sadece soğutma amaçlı kullanılacak. Dış ve iç ünitenin çok ses yapmamasını, komşulardan şikayet almamayı umuyorum. Fujitsu ASYG09KPCE A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima...
  10. C

Söylediğiniz gibi olması gerekiyor aslında ama sanırım bu servisin kendi bulduğu çözüm.
  11. C

Servis arayıp ödediğim parayı geri ödeyip klimayı geri almayı teklif etti. Hakem Heyeti sürecini beklemektense kabul etmeyi düşünüyorum. Muhtemelen biraz zararım olacak fiyatların değişiminden ama bununla daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Bir daha da Samsung alacağımı düşünmüyorum.
  12. C

Öyle olmasını umuyorum. Servisin hatası apaçık olduğu halde Samsung'un bunu çözmemesine de şaşırdım açıkçası.
  13. C

Servis fişinde yazıyor zaten vakumlamadıkları. Umarım bilgili bir heyet inceler de benim yararıma sonuçlanır. Değişim talep ettim.
  14. C

Aynı sorunları Samsung ile yaşıyorum. Samsung İstanbul Çekmeköy servis en başından söylememe rağmen Klimayı vakumlamadan çalıştırdı. Sonrasında servis elemanına servis fişine vakum pompası kullanmadığını yazdırdım ve şikayet ettim. Sonra Çekmeköy servis müdürü arayıp personelin yaptığı chazın...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri