Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

emre34 kullanıcısının son içeriği

1. E

Teknik Soru HİSENSE PERLA KLİMA SOĞUTMA PERFORMANSI HK.

Eşimde bende çalışıyoruz gündüz evde kimse olmadığı için kapatıyoruz, eğer dediğiniz gibi açık kalması tüketim anlamında daha verimli olacak ise o şekilde kullanabilirim. Evde yokken minimum fan hızına alır çıkarım. Bu mudur doğru kullanım şekli ? Dediğinizi bu akşamdan itibaren deneyeceğim.
  2. E

Anladığım kadarıyla cihazda aslında bir problem yok gibi şu dış üniteyi bina dışına koyabilseydim çok iyi olacaktı. Fırsatını bulduğumda pervane ile dediğinizi deneyeceğim herkese değerli yanıtları için çok teşekkür ederim hayırlı günler dilerim 🙏🏼😊
  3. E

Resim olarak ekliyorum hocam 😊 Desenize bu iş astarı yüzünü geçecek yada böyle idare edeceğiz uzun vadede dış üniteye zararı olurmu acaba bu şekilde çalışmasının ? Yada diyorum ki camların hepsini değilde ikisini açsam filmli camlar dışdan gelen güneşi keser bir nebze etki edermi
  4. E

Camlar sürekli açık hiç kapatmıyorum. Aslında şu cam tarafında boşta olan kesik bölüme ufak bir elektrik li fan takayım diyorum tahliye için çok etkili olurmu acaba 😊
  5. E

Teşekkür ederim, servis böyle bir bilgi vermedi ve 24 saat aralıksız hiç çalışmadı cihaz eğer performansı için önemli ise haftasonu 24 saat çalıştırabilirim, orta fan ve 23 24 derece ayarları yeterli olur mu bu uygulama için, ayrıca paylaştığınız linkler için bağlantı hatası veriyor. İlk...
  6. E

Dış ünitenin tam karşısına konumlandırdım cihazı akşam 18:00 dan 21:00 a kadar ölçtüğümde 44 - 45 arası çıktı ortam sıcaklığı, balkon fırın gibi oluyor tüm camlar açık fakat yüksek bir rüzgar esintisi olmadığı için sanırım hava tahliyesi biraz zor oluyor.
  7. E

Merhaba Adem bey değerli cevabınız için teşekkürler. Bu testler dün ev boş iken günün en sıcak saatlerinde yapıldı, klimayı sadece akşam işten geldiğimde saat 18:00'dan gece yatana kadar kullanıyoruz. Bu akşam eve ilk girdiğimde 15 dk turbo modda çalıştırıp sonrasında orta düşük fana alıp sizle...
  8. E

Herkese merhabalar, hayırlı günler dilerim.. Yaklaşık 1 hafta önce evime Hisense Markasının Perla modeli olan 12.000 Btu klimasını bağlattım. Bu modeli seçmemdeki en büyük etken, klima motorunun bina dışına konulmasına izin verilmediği için balkon içine sığabilecek tek motordu. Velhasıl ürünün...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri