Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Esraa kullanıcısının son içeriği

1. E

Satın Alma Önerisi Acil beyaz eşya önerisi

Çok sağ olun çok teşekkür ederim ?
  2. E

Çoook teşekkür ederim ?
  3. E

*Bu bütçenin içinde ankastre set de dahil
  4. E

Merhaba değerli forum üyeleri. Nişanlımla birlikte yarın beyaz eşya almaya gidicez. Sizin önerilerinizi listeledim ama bir şeyi merak ediyorum hep aynı arçelik ürünlerini tavsiye etmişsiniz çamaşır makinesi için olumsuz geri dönüşleri okudum. Başka ürün de önerebilir misiniz ben yine de...
  5. E

Beyaz eşya önerisi

Şöyle söyliyim Adem abi aralıkta biz fiyat almıştık 50-65 arasıydı şimdi artmıştır diye yazdık aslında o kadar fiyat ?
  6. E

Beyaz eşya önerisi

Şöyle diyelim çok uçuk ekstra özellikli şeyler istemiyoruz ortalama 60-65 dediğim gibi
  7. E

Beyaz eşya önerisi

65-70
  8. E

Beyaz eşya önerisi

Merhabalar değerli abilerim. beyaz eşya almaya başlamak istiyoruz ama aklımız çok karıştı. Bize yardımcı olursanız çok seviniriz. Buzdolabı standart üstten donduruculu renk beyaz,çamaşır mak 9-10 kg,bulaşık mak 4 program yeterli. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Bütçemiz de ne çok uçuk ne çok...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri