Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ihsan kullanıcısının son içeriği

1. ihsan

Fethiye Klima Beyaz Eşya önerisi

Adem abi merhaba. Nasılsınız. Bana klima önerisi verecektiniz. Bu arada abi, Divrikler bosch bayisinden, Murat beyin önerdiği beyaz eşyaları aldım. Buzdolabı ve çamaşır makinesi arızalı çıktı. Dolap soğutmuyor, çamaşır makinesi su kaçırıyor. Servis çağırdım, iade işlemleri ile uğraşacağım ama...
  2. ihsan

Adem abi, çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı. Sizlere zahmet verdik kusurumuza bakmayın. Hep var olun siz ve arkadaşlarınız. Hayırlı günler ve hayırlı çalışmalar dilerim sizlere.
  3. ihsan

Murat Bey, sağolasınız. TV. yi genelde film, televizyon ve İnternete bağlanmak için kullanabilirim. Bazende dizüstü bilgisayarla bağlanıp bazı işlerimi yapmak için.
  4. ihsan

Merhaba Adem abi. Çok teşekkür ederim size ve arkadaşlarınıza, Murat beye ilgi ve alakanızdan dolayı. Abi bu bayii Fethiye' demi, bana firma adı ve adresini yazabilirmisiniz. Murat ALA Bey, öncelikle merhaba. Biz bu eşyaları 2 kişi kullanacağız. Beyaz eşyalar için 70bin civarı diye...
  5. ihsan

Teşekkür ederim Adem abi. Bende sistemde sorun mu var acaba, Adem abi dönerdi diye düşündüm. Yada siz yazdınız da mesaj bana mı gelmedi diye ikilemde kaldım. Tekrar bi sormak istedim.
  6. ihsan

Merhaba. Adem abiden beyaz eşya konusunda öneri vermesini istemiştim. Ama şu an mesaj yazıyorum cevap vermiyor da. Acaba mesaj sisteminde sorunmu var. Mesajlarım Adem abiye ulaşmıyor mu. Yoksa Adem abi beyaz eşya konusunda öneride bulunmaktan vazmı geçti. Sizden ricam kendisine ulaşabilirseniz...
  7. ihsan

Adem abi, merhaba. Nasılsınız. Sizden bir ricam olmuştu ya, unuttunuz mu acaba? Yada mesajlarım size ulaşmıyor mu. Mesaj sisteminde sorun mu var.
  8. ihsan

Adem abi, hayırlı akşamlar. Kurban bayramınız mübarek olsun şimdiden, çok güzel günler görmenizi temenni ediyorum Cenab-ı Allah'tan. Beyaz eşyalar konusunda bir gelişme var mı acaba onu soracaktım da. İyi akşamlar.
  9. ihsan

Bende size bizlere yardımcı olduğunuz ve değerli vaktinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim Adem abi. Zamanın bir önemi yok. 1-2 gün değil, 15-20 gün, gerekirse 1 ayda beklerim. Sizinde dediğiniz gibi şimdi acele edip sonra uzun süre başımız ağrıyana kadar, gerekirse 1 ay bekleriz...
  10. ihsan

Adem abi evi yeni tuttum. Sıcaklar daha çok başlamadan bu sıralar alayım dedim. Ama siz ne kadar bekle derseniz beklerim. Çünkü acele ile alıp daha sonra başımın ağrımasını istemiyorum. Sizin de dediğiniz gibi eski kalite yok artık. Para vermişken de belli bi süre tekrar masraf etmek...
  11. ihsan

Ortaca ilçesindeyim Adem abi. Buraya tayinim çıktı yeni. Bildiğim kadarı ile siz de Fethiye'desiniz. Gerekirse orayada gelip hem sizle tanışmak isterim, hemi de oradan da alabilirim sizin tavsiye edeceğiniz yerden uygun olur ise.
  12. ihsan

Adem abi merhaba. Ben bir buzdolabı ve çamaşır makinesi ve klima almak istiyorum. Muğla bölgesi için. Bana bu üçü hakkında marka ve model önerebilirmisiniz rica etsem. Bende biraz araştırınca; SİEMENS IQ300-KG55NVWEON BUZDOLABI VE IQ300 WG42A1Z0TR MODEL ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE BAYMAK ELEGANT PRİME...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri