Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Mr.nobady kullanıcısının son içeriği

1. M

Satın Alma Önerisi KLİMA ÖNERİSİ

Bu arada bahsettiğiniz mitsubishi adem beyin yerli üretim dediği modellerden mi? Çünkü aklımda 2 çeşit mitsubishi klima çeşidi kalmış da hatırlayamadım. Aden bey dikkat edin felan diyordu bi videoda
  2. M

Peki mitsubishi mi gree mi desem? Özellik, sağlamlık, performans ve kullanışlılık açısından bi model belirler misin lütfen
  3. M

Diyarbakır hocam
  4. M

Linkteki ürün için fiyat aldım. Diğerleri beni aşıyor
  5. M

Mitsubishi için 49bin tllik fiyat verdiler. Gree airfy için 47bin tl Midea extrem için 40bin tl Mantıklı olarak sıralarmısın lütfen
  6. M

Gree 12lik airy modeli için 47bin fiyat aldım. 12lik midea all easy pro modeli için bayi 10 gün sonra gelecek o zaman arayın dedi. 10 gün beklesem mi bilemedim
  7. M

Ev 3.katta. Midea için fiyat almadım internetten baktım sadece. Gree için de öyle. Fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz iyi olur aslında :)
  8. M

2 pencere dediğim, ilki tekli koltukların arkasında 2 pencere şeklinde. Diğeri de bordo koltuk arkasında 2li pencere. 12btu küçük gelirse diyelim soğutma anlamında nasıl bi durum olur. Ne kadar soğutur yani. Birde gree 12btu ile midea all easy pro arasıda kaldım galiba. Hangisini öneriyorsunuz
  9. M

Herkese merhaba. Güneydoğu anadolu bölgesi için klima önerisi alabilirmiyim. Sadece soğutma yapacağım. 22 mtkare 2 pencere var odada. Güneş görüyor oda

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri