Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

richmoon kullanıcısının son içeriği

1. R

Teknik Soru Vestel 65UA9090 Işık Sızması

Anlıyorum evet tüm modlarda aynı ses var. Açıkcası televizyonun sesi sıfır iken bile cızırtı sesi var. Ses seviyesi yükseldikçe veya azaldıkça cızırtı sesindeki seviye değişmiyor. Bir önceki televizyon 65UA9631’deki cızırtı sesi de aynı şekilde ses kapalıyken bile vardı. Yetkili servistekiler...
  2. R

O zaman ekrandan yana çok şansım yok. Oradan toz girerse ekranda sorun çıkabilir diye söylersem belki değişim yaparlar diye düşündüm. Peki eğer bendeki ses kaynağı besleme ise bunu ben ayarlardan değiştirebiliyor muyum? Sesin normalde nereden gelmesi gerekiyor, bu bir sorun mu yani?
  3. R

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Oradaki açıklıktan toz girmesi durumunda sizce de televizyon ekranı zarar görebilir mi? Yani bu açıklıktan dolayı değişim için sizce haklı mıyım, kabul edilir mi? Ses tv’nin arkasından geliyor. Bir önceki televizyonum olan 65UA9631’i sırf cızırtı sesinden...
  4. R

Evet oradaki açıklıktan toz girmesi direkt benim de aklıma geldi. Zamanla oradan girecek olan tozlar yüzünden ekran zarar görürse çok uğraşırız sanırım. Henüz başında değişim istemek mantıklı gibi görünüyor ama başka fikri olan arkadaşlar var mı?
  5. R

TV’yi karşıdan izlerken bu ışık sızması belli olmuyor fakat sıfır bir televizyonda böyle bir sorun görünce insan ister istemez kabullenemiyor. Dediğim gibi gerçekten sorunsa tabii ki. Onun için bilen birilerine sormak istedim. Orada bir açıklık olduğu için bu ışık sızması varsa ileride bir süre...
  6. R

Herkese iyi günler, Değişim cihazı olarak fark ödeyerek 65UA9090 aldım. Görselde de görebileceğiniz gibi ekranın altındaki Vestel yazan çerçevenin üstünden bakıldığı zaman beyaz ışık sızmaları var. Sizce bu durum normal midir? Ayrıca televizyonun arkasından çok şiddetli olmasa da cızırtı sesi...
  7. R

Vestel Panel Destek Vestel Grubu Panel Bilgi Hattı

Beni de yanıtlayabilir misiniz görsel istemiştiniz görselleri ekledim. BOE cevabı geldi bir başkasından ama bana mı geldi emin olamadım.
  8. R

O halde panel BOE ADS cof değeri de 12 sanırım doğru mudur? Bu paylaştığım menü görsellerinden ürünün revizyon değil sıfır olduğu ile ilgili net bilgimiz olabiliyor mu? Teşekkür ederim. Bu arada cevabınız alıntısız ama bana diye düşündüm.
  9. R

Merhabalar, değişim televizyonum geldi. 65UA9090 Seri No: 9998429 300019. Panel bilgisi ve sıfır ürün mü bilgi alabilir miyim? Çok teşekkür ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri