Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ripple kullanıcısının son içeriği

1. R

Klima Yüksek nemli şehir için 12.000 btu klima önerisi(20-25bin tl arası)

LG olanı kullanıyorum ve önermem. Kullanıp memnun olanlar da var ama benim için çöpe atılmış bir para oldu performansı gerçekten kötü.
  2. R

Satın Alma Önerisi Midea Bayisi hakkında

İndirim bittiği için önemi kalmadı konuyu silebilirsiniz
  3. R

@Adem Helvacı üstadım siz tanıyor musunuz bu bayiyi acaba? Hakkında şikayet duydunuz mu bir bilginiz var mı?
  4. R

Herkese selamlar. FgEurope sitesindeki indirimle midea xtreme save 12btu almak istediğimde sadece tek bayi seçim hakkı çıkıyor karşıma alternatif yok. Bu bayiyi tanıyan bilen var mı hakkında internette hiçbir şey yazmıyor. Bu arada forumda önerilen izmir bayisiyle görüştüm fakat arada uçurum...
  5. R

Satın Alma Önerisi Kombi termostatı tavsiyesi

Merhaba, bu evde ilk kışım olacak o nedenle ilk kez kombiyi deneyeceğim bilemiyorum kullanım durumumu o nedenle
  6. R

Evde yalıtım namına hiçbir şey yok açıkçası o nedenle yorumunuzu fazlasıyla dikkate alacağım :) Yaptırmamak daha karlı olabilir o halde
  7. R

Herkese selamlar :) Evimde demirdöküm marka nitromix model kombi bulunuyor. Herhangi bir termostatı yok. Bu sene bu evdeki ilk kışım olacağından doğalgaz masrafı ne kadar olur bilmiyorum ama hem gereksiz fatura ödemek istemediğimden, hem de oda sıcaklığına biraz müdahale edebilmek istediğimden...
  8. R

Satın Alma Önerisi Kurutma Makinesi

Ben dün bosch WQG24100TR modelini aldım. Bosch bayisinde 18.500 TL idi fiyatı. 9 taksit imkanı vardı. Henüz teslim edilmedi ama almadan önce araştırmıştım modeli. Kullananlar memnun
  9. R

Airfryer tavsiyesiniz ne olur?

Ben cosori marka kullanıyorum türkiyede yaygın değil ama yurtdışında tavsiye edildiği için almıştım. Pek sık kullanmıyorum ama şu ana kadar sorun yaşamadım
  10. R

Satın Alma Önerisi Bosch WQG244C1TR vs WQG24100TR

Herkese selamlar. Hepsiburada indiriminde bu iki kurutma makinesi dikkatimi çekti. Bir tanesi serie 6 daha üst model ama diğeri de forumda daha çok öneriliyordu ondan tereddüt ettim. Fiyatları yakın gibi ne dersiniz?
  11. R

Sohbet Gününüz Aydın Olsun

Herkese günaydın, iyi haftalar. Hepsiburada'da bazı beyaz eşyalarda %10 indirim başlamış, sevdiğimiz bazı klima modelleri de dahil. İhtiyacı olan bir baksın derim.
  12. R

Satın Alma Önerisi Yine Bir Klima Sorusu

İzmirde yazın 3 ay klima kullanıyoruz. Yatak odası kliması olacağından 10 saat civarı açık kalacağını öngörüyorum. Enerji tasarrufu bu açıdan önemli oluyor aslında uzun saatler çalışacağı için
  13. R

Satın Alma Önerisi Yine Bir Klima Sorusu

Herkese selamlar. Daha önce salonum için lg klima almak gibi bir hataya düşerek bin tane soru sorup kafanızı şişirmiştim :) Bu defa hazır sezon kapanıyorken yatak odası için klimayı aradan çıkarmak istedim. Daha önce @Adem Helvacı beyin önerdiği Kaya Grup İklimlendirme ile iletişime geçtim...
  14. R

Yurt Dışı İthal Bosch-Siemens Beyaz Eşyalar

WQ44G2C1TR modelinde durum nasıl biliyor musunuz? Birkaç gün içinde almayı düşünüyorum ondan soruyorum
  15. R

Satın Alma Önerisi Kurutma makinesi Electrolux vs Siemens

Merhaba ben de kurutma bakıyorum da ne kampanyası vardı acaba şu an bitti mi?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri