Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

UmutCan kullanıcısının son içeriği

1. UmutCan

Satın Alma Önerisi Klima Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, 12.000 btu kaira klimanın montaj için bu gün servis geldi. Yaşadığım sitede 18.000 btu klima için hat çekilmiş. Servis bağlarım ancak sesli çalışır ve garanti dışı kalır dedi. Bu nedenle bağlatamadım. Sıva üstü hat çekmeye de duvar delineceği için izin verilmiyor. Bu nedenle...
  2. UmutCan

Teknik sayfalarda belirtilen "Soğutma Güç Girişi" değeri, ilgili klimanın 12.000 BTU kapasitesinde (incelemekte olduğum klima 12.000 BTU olduğu için) çalışırken çektiği watt değerini ifade ediyor, değil mi? Örnek vermek gerekirse, Kaira markasının 12.000 BTU kapasitesinde çalışırken çektiği...
  3. UmutCan

9 ay faizsiz taksit avantajı sebebi ile Kaira'yı seçtim. Kaira ile Midea arasındaki SCOP değerleri arasındaki fark 5.000 tl + faizsiz taksik avantajına değmiyordu. Yaptığım hesaplamalara göre Midea 3-4 yıl sonra avantajlı hale geliyordu. Bu nedenle Kaira tercih ettim. İlerleyen süreçte...
  4. UmutCan

Kaira 2.000-3.000 TL daha ucuz ve taksit imkanı var. 2-3 lira daha verip direkt servisten Midea almak bana da daha mantıklı geldi açıkcası. Ek olarak Kaira'yı internetten aldığımda kargosu ile ayrı uğraşacağım, kurulum randevusu ile ayrı uğraşacağım ve süreç uzun olacakmış gibi geldi. İzmir...
  5. UmutCan

Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Kaira'ya verdiğiniz fiyat üzerinden ulaşamadım kendi sitesi n11, hepsiburada, tredyol gibi pazar yerlerine yönlendiriyor ve orda fiyatları 27.000 TL. Bu fiyata İzmir için nerden ulaşabilirim. "indirdi.com" alan adına sahip bir sitede 22.000 TL ama ucuz geldi.
  6. UmutCan

Yorumunuz için teşekkür ederim. Peki Midea ile Kaira arasındaki fiyat farkı değer mi?
  7. UmutCan

*yukarıdaki mesajımda bulunan tablo kaydı. Bu nedenle resim olarak tabloyu tekrar gönderiyorum. Ek olarak ilgili mesajın düzeltilmesi için raporladım.
  8. UmutCan

Merhabalar Adem Bey, 15 metrekarelik bir odaya takacağım. Yandaki oda da 10 metrekare kapıyı açık tutmayı düşünüyorum. Ek olarak sizlerin videosunu izleyerek Midea'nın iyi bir klima olduğunu düşünerek internetten alıp kendim taktırırım diye düşündüm. Ancak garanti dışı kalabilir mi bilmiyorum...
  9. UmutCan

Merhaba destek olabilecek birisi var mı?
  10. UmutCan

Merhaba arkadaşlar, İzmir'de yaşıyorum toplamda 25 metrekare olan iki odam var. Evin tavan yüksekliği 3 metre. İki odada toplamda 10 metrekare çift cam var. Camlar doğu cephesine dönük ve bütün sabah güneşini alıyor. Evde genellikle 1 kişi olarak yaşıyorum. Arkadaşlarım geldiği zamanlarda 2-3...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri