Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

yemreaslan kullanıcısının son içeriği

1. Y

TCL 50C725 Inverse Ghosting Sorunu *ÇÖZÜLDÜ*

Philips 65pus8807 aldım daha gelmedi. Gelince yaparım inş bunda da çıkmaz
  2. Y

Enflasyon farkı mı? Yasal faiz mi? Misli ile değişim mi?

Arkadaşlar kanun seçimlik hakları şu şekilde düzenlemiştir; {Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici; a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme, b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme, c) Aşırı bir masraf gerektirmediği...
  3. Y

Türk kahve makinesi tavsiyesi

Önceki yorumum tam gönderilmemiş. Tamamı şu şekilde; Kahve makinesinde olmazsa olmaz kendinden su haznesi olması bence. Kendim suyu koyacaksam gider 250-300₺ye klasik aç kapa sinbo alırım. Bu sebeple Arçelik grubuna yöneldim ve yeni nesil telve aldım. Tabi direkt arçelik almadım, Arçelik’e göre...
  4. Y

Türk kahve makinesi tavsiyesi

Kahve makinesinde olmazsa olmaz kendinden su haznesi olması bence. Kendim suyu koyacaksam gider 250-300₺ye klasik aç kapa sinbo alırım. Bu sebeple Arçelik grubuna yöneldim ve yeni nesil tekne aldım. Tabi direkt arçelik almadım, Arçelik’e göre baya avantajlı fiyatıyla aynı ürünün Grundig marka...
  5. Y

Satın Alma Önerisi 120 Hz televizyon önerisi

55c735 uygun demişsiniz ancak ben bu tvden araştırmalarım sonucunda uydu yayınlarında kesik kesik görüntüler olduğundan vazgeçtim. Hatta diğer tüm tvlerde bu sorun var denildiği için vazgeçtim ve 120 fps ve P5 motoru olduğu için Philips 65PUS8807 aldım. Philips’in p5 motoru uydu yayınlarında bu...
  6. Y

Acil yardım! 17.000TL civarı TV tavsiye lütfen. kafam ve olaylar çok karışık

Philips 65pus8807. Ekran koruyucu görüntüyü bozmayan en ince model neyse onu almayı düşünüyorum
  7. Y

PS5 için 65'' tv tavsiyesi

Ben de 22500e 8807 aldım. 120 hz yenileme hızı sizin için önemli değilse gayet iyi fiyata almışsınız. Şuan 8807 24000e düşmüş yine mediamarktta. 120 hz önemliyse 8807 de düşünebilirsiniz
  8. Y

Philips 65PUS8807 - Servis gelince yapılması gereken testler

Edit (yazım hatası); … Seçenekleri 2-3’e kadar indirmişken Media Markt’ta 30k’dan 25.5k’ya düşünce 65PUS8807 aldım..
  9. Y

Philips 65PUS8807 - Servis gelince yapılması gereken testler

Merhabalar geçen gün konu açmıştım 65 inç ne almam gerek diye. Seçenekleri 2-3’e kadar indirmişler Media Markt’ta 30k’dan 25.5k’yq düşünce 65PUS8807 aldım. Önümüzdeki günlerde de teslim edilecek. İlk kurulum esnasında yapmam gereken testleri bilen varsa söylerse sevinirim. Hatta link atarsanız...
  10. Y

PHILIPS 65PML9507 alındı

Bu P5 motoru sebebiyle philips tarafına kaydım 65pus8807 şuan mediamarktta 25500. 65pml9507 ise mediamarktta yok vatan'da 36000 TL. Kararsız kaldım bu kadar fiyat farkı vermeye değer mi diye.
  11. Y

Satın Alma Önerisi 65Q80B mi? 65PML9507 mi?

güvenlikten kastınız nedir hocam?
  12. Y

Bilinçli Tüketici - Cin olmadan adam çarpan satıcılarımız ?

Evet bizim ülkede bir şey tutmasın. Tutar tutmaz yerli yabancı fark etmez hemen hepsi tüketiciyi söğüşlemeye başlıyor. Eski Tv 55inç olduğu için arayışım 65 inç hocam. Bu modelin 65lik olanı yok mu?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri