- Marka Model Bilgisi
- Onvo 55F950
merhaba herkese hayırlı günler Adem Helvacı beyin youtubede ki vidolarını izleyerek karar kıldım ve 15 20 gün önce Onvo 55F950 Markalı bir tv aldım vatan bilgisayardan tv genel olarak parasına göre iyi cok fazla beklentiye girmeden tv'm kırılınca aldığım bir cihaz.ama aldığım günden bugüne kadar bazı sorunları çileden cıkartıyor ve ev halkı keşke almasaydın deyip duruyor. sorun şu Normal sıradan bir kanalda tv izleniyor.. Ses açmak veya ses kısmak istendiğinde kumanda'dan ses tusuna basıorsunuz ama 3 4 saniye sonra tepki veriyor vee 3 4 saniye sonrasında ses kısılıyor veya açılıyor... aynı şekilde kanal değiştirmek istendiginde 3 4 saniye sonra tepki verip kanal öyle değiştiriyor.acaba kumanda ile alakalı bir sorunmu dedim ama Tvnin ana menusunda Gezinirken'de aynı olay oluyor sağa veya sola kaydırmaya kalkıorum 2 3 saniye takılmalar sonrasında ilerliyor.Tv de gereksiz tüm uygulamaları devre dışı bıraktım ki hiç uygulama yüklü deil sadece youtube gelistirici seçeneklerindeki animasyonları vs.. kapattım işlemci arka plana sınır koymama ragmen anlık olarak kasmalar takılmalar cok fazla tv de haber izlerken ses açmaya çalışıyoruz mesela kumandadan ses açma tusuna bastıktan 3 4 saniye sonra tepki verip komutu yerine getiriyor.. tmm çok fazla bir beklenti içinde değilim eywallah'ta bu sorun herkestemi var bende mi var anlamadım ? Anlayan biri yardımcı olabilirmi ne yapabiliriz ayardır vs.. Allah rızası için ev halkı pişman oldu ... 

Son düzenleme: