13.03.2023 tarihinde saat 23:30 sularında Adem Helvacı YouTube kanalında Samsung BU8000 serisinin 60 inçlik modelinin 14.000 TL ye satıldığını gördüm. Ve videoda Adem Helvacı diyor ki “yapıştırın hemen”
Ben de aldım. Bir kaç kişinin yorumunu gördüm ve “yalan kampanya” yazısını okudum.
Şimdi nasıl aldığımı anlatmak istiyorum ki herkes nasiplensin.
Samsung’da öğrenci indirimi diye bir indirim var. Bundan nasıl faydalanılacak onu anlatayım. İlk önce okuduğunuz veyahutta okuyan birisinin üniversiteye ait mail adresi olmalı. Samsung shop uygulamasını indiriyoruz. Bu uygulamayı indirdikten sonra “edu.tr” uzantılı mail adresi ile burada hesap açıyoruz. Hesap onaylandıktan sonra uygulama otomatik olarak indirim uyguluyor. Sepette ayrıca bir indirim daha yapılıyor ve 60BU8000 14.059 civarlarına geliyor.
Bu bilgilendirici video için Adem abiye ne kadar teşekkür etsem azdır.
TV için deneyimlerimi anlatacağım bir konu daha açacağım. Hele bir kargo gelsin, kurulum yapılsın. Adem abi ile istişare yapıp anlatacağım.
Dileyen herkese nasip olur inşallah.

Şimdi nasıl aldığımı anlatmak istiyorum ki herkes nasiplensin.
Samsung’da öğrenci indirimi diye bir indirim var. Bundan nasıl faydalanılacak onu anlatayım. İlk önce okuduğunuz veyahutta okuyan birisinin üniversiteye ait mail adresi olmalı. Samsung shop uygulamasını indiriyoruz. Bu uygulamayı indirdikten sonra “edu.tr” uzantılı mail adresi ile burada hesap açıyoruz. Hesap onaylandıktan sonra uygulama otomatik olarak indirim uyguluyor. Sepette ayrıca bir indirim daha yapılıyor ve 60BU8000 14.059 civarlarına geliyor.
Bu bilgilendirici video için Adem abiye ne kadar teşekkür etsem azdır.
TV için deneyimlerimi anlatacağım bir konu daha açacağım. Hele bir kargo gelsin, kurulum yapılsın. Adem abi ile istişare yapıp anlatacağım.
Dileyen herkese nasip olur inşallah.