Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 65c728 26.500 TL

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

adem.yakut

Yeni Üye
Yeni Üye
merhabalar herkeze istanbul da bir firma bilkom ihalesinden aldıkları tv leri piyasanın altına sasyıor misal tcl 65c728 model tv için 26.500 tl fiyat veriyor ve 2 yıl bilkom garantili olduğunu söylüyor çok iyi fiyat olduğunu düşünüyorum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba ataşehir de

2021 çıkışlı tv TCL servisi aradım teşhir ve yenilenmiş ürünler dediler firmayı da sordum araştırdım devamlı iş yaptıkları firma olduklarını söylediler TCL ataşehir servisi ile sadece 1 konuda sonuca varamadık tv alındıktan sonra ılerı zamanda ( garanti kapsamı süresince ) panel de sorun olursa piksel hatası, yatay yada dikey çizgiler gibi sorunlarda garanti kapasamında tamir edilemeyeceğini söyledi bunun üzerine TCL genel merkezi aradım teşhir ürünleri dahil olsa garantisi süresi boyunca müşteri hataları haricinde garantili şekilde onarılacağını söylediler onlarda yine başaka bır numara vererek orayada sormamı istediler onlarıda aradım onlarda garantiye girceğini söylediler tüketici hakları bu konuda ne diyor onu bilemiyorum teşhirde olsa 1 yıl garantiyi sadece anakartta vercek değiller ya böle bi kanun yoktur diye diye düşünüyorum son olarak TCL istanbul ataşehir servisi alacağım firmanın servis montajlarını devamlı kendilerinin yaptıgını benim alacağım cihazlarıda muhtemelen kendilerinin kontrolünden geçeceğini söylediler 7 adet cihaz alamayı düşünüyorum oyun playstation salonu için sadece görüntü kalitesi ve ekran akışı önemli

2021 çıkışlı tv TCL servisi aradım teşhir ve yenilenmiş ürünler dediler firmayı da sordum araştırdım devamlı iş yaptıkları firma olduklarını söylediler TCL ataşehir servisi ile sadece 1 konuda sonuca varamadık tv alındıktan sonra ılerı zamanda ( garanti kapsamı süresince ) panel de sorun olursa piksel hatası, yatay yada dikey çizgiler gibi sorunlarda garanti kapasamında tamir edilemeyeceğini söyledi bunun üzerine TCL genel merkezi aradım teşhir ürünleri dahil olsa garantisi süresi boyunca müşteri hataları haricinde garantili şekilde onarılacağını söylediler onlarda yine başaka bır numara vererek orayada sormamı istediler onlarıda aradım onlarda garantiye girceğini söylediler tüketici hakları bu konuda ne diyor onu bilemiyorum teşhirde olsa 1 yıl garantiyi sadece anakartta vercek değiller ya böle bi kanun yoktur diye diye düşünüyorum son olarak TCL istanbul ataşehir servisi alacağım firmanın servis montajlarını devamlı kendilerinin yaptıgını benim alacağım cihazlarıda muhtemelen kendilerinin kontrolünden geçeceğini söylediler 7 adet cihaz alamayı düşünüyorum oyun playstation salonu için sadece görüntü kalitesi ve ekran akışı önemli
Merhabalar ben de bu üründen almak istiyorum nereden alabilirim acaba bu fiyata siz aldınız mı ?

Hocam merhaba, 2 hafta önce mediamarkt dan outlet tcl 55c635 aldım, açıklama da ürün kullanıldı, kutu hasarlı yazıyordu, teslimden 1 gün sonra servis kuruluma geldi, panelde dikey çizgi tespit etti notunu alıp gitti. Dosyayı kapattığında sms geldi servis formuna baktığımda aşağıdakini yazmışlar, özetle ücretsiz değişim yada onarım yapılmayacakmış. Onarım ücretini sorduğumda ise 15k civarında bir fiyat çıkarttılar. Almaya niyetiniz varsa servisten sözlü değil de yazılı teyit alın.

CİHAZ KURULUM ESNASINDA PANELDE ÇİZGİ
T ESPİT EDİLDİ .T EŞHİR ÜRÜN.."ÜRÜN T EŞHİR
ÜRÜNÜDÜR. KURULUMDA EKRANDA ÇİZGİ T ESPİT
EDİLMİŞT İR. T EŞHİR ÜRÜNÜ OLDUĞU İÇİN
TARAFIMIZCA İADE DEĞİŞİM SAĞLANAMAZ ONARIM
YAPILABİLİR. T ÜKET İCİ İADE DEĞİŞİM İST ERSE
ALDIĞI YER İLE GÖRÜŞÜLMESİ SÖYLENMİŞT İR"

Merhabalar ben de bu üründen almak istiyorum nereden alabilirim acaba bu fiyata siz aldınız mı

Merhabalar ben de bu üründen almak istiyorum nereden alabilirim acaba bu fiyata siz aldınız mı ?
İzmir'den gidip 2 gün önce İstanbul ataşehir den aldım ellerinde son kalan 2 tane vardı ve orda biraz muhabbet ettik satıcı ile bilkom yenilenmiş ürünleri ihale usulüyle satışa çıkarıyormuş çok ucuza geliyor 1 yada 2 yıl garanti oluyor o firmanın nasıl bir yol çizdiğine bağlı ben 2 yıllık garantisi olandan aldım 26.500 tl bir kaç hafta içinde yeni ihale olacakmış

Hocam merhaba, 2 hafta önce mediamarkt dan outlet tcl 55c635 aldım, açıklama da ürün kullanıldı, kutu hasarlı yazıyordu, teslimden 1 gün sonra servis kuruluma geldi, panelde dikey çizgi tespit etti notunu alıp gitti. Dosyayı kapattığında sms geldi servis formuna baktığımda aşağıdakini yazmışlar, özetle ücretsiz değişim yada onarım yapılmayacakmış. Onarım ücretini sorduğumda ise 15k civarında bir fiyat çıkarttılar. Almaya niyetiniz varsa servisten sözlü değil de yazılı teyit alın.

CİHAZ KURULUM ESNASINDA PANELDE ÇİZGİ
T ESPİT EDİLDİ .T EŞHİR ÜRÜN.."ÜRÜN T EŞHİR
ÜRÜNÜDÜR. KURULUMDA EKRANDA ÇİZGİ T ESPİT
EDİLMİŞT İR. T EŞHİR ÜRÜNÜ OLDUĞU İÇİN
TARAFIMIZCA İADE DEĞİŞİM SAĞLANAMAZ ONARIM
YAPILABİLİR. T ÜKET İCİ İADE DEĞİŞİM İST ERSE
ALDIĞI YER İLE GÖRÜŞÜLMESİ SÖYLENMİŞT İR"
Çok sağolasın bu konu doğru böle birşey oluyor ürünü aldığım yerde kutu açılışı yaptık incelemede birşey yoktu ve satıcı faturada yenilenmiş ürün olarak belirtmediği sürece 2 yıl garantili süresi ile başlıyor

Çok sağolasın bu konu doğru böle birşey oluyor ürünü aldığım yerde kutu açılışı yaptık incelemede birşey yoktu ve satıcı faturada yenilenmiş ürün olarak belirtmediği sürece 2 yıl garantili süresi ile başlıyor
Hayırlısı olsun, güzel seyirler

Seri numarasından neyin ne olduğunu biliyor. Kaşe basmaması sadece ileride satıcıya faturada belirtmediğinden dolayı dava açmanıza yarar. Yanıltıcı bilgi ile ancak satıcı ile muhatap olursunuz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri