Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Merhaba arkadaslar tv yi aldim fiyati guzel yaninada 1 adet saoundbar ekledim artik bahtimiza ne cikarsa ins olu pxel isik sizmasi felan cikmazda degisimle iadeyle ugrasmam

Ekli dosyalar

• IMG-20240313-WA0000.jpg
    IMG-20240313-WA0000.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 78
Sırf bu ürün için üye olmuştum. Hafta sonu Mediamarkt'ten 52.999TL'den gece internet kampanyası ile 39binküsür liraya inecek şekilde satın aldım. Bugün teslim edildi. Biraz önce bu fiyatı görünce iade işlemi başlattım ve Vatan'dan sipariş verdim. Umarım sıkıntısız şekilde iade ederim. Umarım Mediamarkt gelip evden alır, yoksa kamyoneti olan bir arkadaş bulmak zorunda kalacağım.

Uzun zamandır takip ettiğim bu televizyon Şubat ayının sonunda 28500 liraya kadar fiyatı inmişti bu ay başında da ciddi bir zam alıp her yerde 53k civarı oldu. Ben fiyatının bu kadar ineceğini tahmin etmediğim için cuma gecesi sözde indirimden 37.099 TL fiyatına Vatan'dan aldım. Televizyon hala gelmedi yarın sabah ilk işim müşteri hizmetlerini arayıp cayma hakkımı kullanmak olacak. Ödediğim ücret geri yatınca farklı bir 75inç tercih edebilirim çünkü bu durumdan dolayı televizyondan biraz soğudum. Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

Merhaba arkadaslar tv yi aldim fiyati guzel yaninada 1 adet saoundbar ekledim artik bahtimiza ne cikarsa ins olu pxel isik sizmasi felan cikmazda degisimle iadeyle ugrasmam
Soundbarı indirimli mi aldınız? Eğer indirimli almadıysanız tv nin sesini deneyip ona göre karar verseydiniz... Şahsen ben tv nin soundbar ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. 30 W downfiring hoparlörler filmlerde bass sesleri güzel veriyor. Patlamalar v.s. güzel çıkıyor. Arçelik tvlerinde olan Alman ses sistemi firması ELAC'ın bir katkısı var mıdır bu tv de bilmiyorum ama, sesi güzel çıkıyor. Ekstra bir subwoofer ihtiyacı hissetmedim. Alacak olan arkadaşlara tavsiyem eğer indirimli almıyorsanız sounbarı, tv yi denedikten sonra karar vermek daha ekonomik olabilir sizin için. Tabi tercih sizin...
Gürkan bey, sounbar da kurulunca deneyiminizi de paylaşırsanız seviniriz.

Toshiba 70QG5E63DT hepsiburadada 26.000 TL ye geliyor. Grundig 75 GHU 9000 31.000 TL. Biri 70 diğeri 75. Toshiba QLed. Oyun oynamayacağım. Hangisini almak mantıklı.

Soundbarı indirimli mi aldınız? Eğer indirimli almadıysanız tv nin sesini deneyip ona göre karar verseydiniz... Şahsen ben tv nin soundbar ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. 30 W downfiring hoparlörler filmlerde bass sesleri güzel veriyor. Patlamalar v.s. güzel çıkıyor. Arçelik tvlerinde olan Alman ses sistemi firması ELAC'ın bir katkısı var mıdır bu tv de bilmiyorum ama, sesi güzel çıkıyor. Ekstra bir subwoofer ihtiyacı hissetmedim. Alacak olan arkadaşlara tavsiyem eğer indirimli almıyorsanız sounbarı, tv yi denedikten sonra karar vermek daha ekonomik olabilir sizin için. Tabi tercih sizin...
Gürkan bey, sounbar da kurulunca deneyiminizi de paylaşırsanız seviniriz.
Tabikide video cekerim elimden geldigince sesin kalitesini gostermeye calisirim evet tv sesi yeterli ama abim cok istedi bende aldim :) hem tv li hemde saoundbarli ses dinletirim

Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

TV YI ALDIM COK MEMNUNUM, FAKAT ALLAH RIZASI ICIN HZ YI NAZIL DUSUREBILIRIM 120 HZ DEN 60 HZ YE DUSURMEK ISTIYORUM NETFLIX 60HZ YAYIN OLDUGU ICIN 120 HZ BI EKRANDAN 60 FPS FILM ACINCA DONUYOR GIBI GOZUKUYOR LUTFEN YARDIM EDIN..

TV şu an Mediamarkta 34449 TL. Bugün kuruldu benimde ben Şubat ayının sonunda 29000 bandında almıştım gerçekten bu rakamlara çok çok iyi bir ürün. .Mükemmel diyebilirim. Samsung Q800C soundbar ekledim önüne mükemmel oldu TV ile sıfıra sıfır bir görüntü oldu.E-ARC ile bağlantı yaptım TV kumandası ile soundbarida kontrol edebiliyorsunuz. Ses inanılmaz fark ediyor. Müstakil evde oturmama rağmen 25 ses seviyesini geçme ihtiyacı duymadım toplam seviye 100 soundbarda. Atmos ve Vision filmlerde görüntü ve ses tam anlamıyla şaheser. Eve gelince kiyasladigim bütün tvlwei unuttum açık asi şu an bana göre en iyi TV bu benim için:) Tvyi mutlaka HDMI 2.1 özellikli kablo ile kullanın hem E-ARC 'de Atmos sesi almak hemde 120Hz kullanmak için.

TV şu an Mediamarkta 34449 TL. Bugün kuruldu benimde ben Şubat ayının sonunda 29000 bandında almıştım gerçekten bu rakamlara çok çok iyi bir ürün. .Mükemmel diyebilirim. Samsung Q800C soundbar ekledim önüne mükemmel oldu TV ile sıfıra sıfır bir görüntü oldu.E-ARC ile bağlantı yaptım TV kumandası ile soundbarida kontrol edebiliyorsunuz. Ses inanılmaz fark ediyor. Müstakil evde oturmama rağmen 25 ses seviyesini geçme ihtiyacı duymadım toplam seviye 100 soundbarda. Atmos ve Vision filmlerde görüntü ve ses tam anlamıyla şaheser. Eve gelince kiyasladigim bütün tvlwei unuttum açık asi şu an bana göre en iyi TV bu benim için:) Tvyi mutlaka HDMI 2.1 özellikli kablo ile kullanın hem E-ARC 'de Atmos sesi almak hemde 120Hz kullanmak için.
Katılıyorum sana bende soundbar vardı LG on iç kısmına oturdu gümüş renkliydi birde uyum içinde oldu,TV uydusunu kullanmıyorum Tivibu kullanıyorum 1000 mgbit hızla cork farkediyor,benim panelde Allah şükür en ufak bir ışık sızması ve bulutlanma yok birde stremio indirdim filmler için.arkasina goove LED döşemek istiyorum bakalım

TV YI ALDIM COK MEMNUNUM, FAKAT ALLAH RIZASI ICIN HZ YI NAZIL DUSUREBILIRIM 120 HZ DEN 60 HZ YE DUSURMEK ISTIYORUM NETFLIX 60HZ YAYIN OLDUGU ICIN 120 HZ BI EKRANDAN 60 FPS FILM ACINCA DONUYOR GIBI GOZUKUYOR LUTFEN YARDIM EDIN..
Ayarlarda denk gelmedim Hz seçimine ama panel gelen veriyi upscale yaparak 120 Hz veriyor bende Netflix izliyorum ama herhengi bir sorun hissetmedim disneyplus daha iyi sanki dolbyvision olanlar ses sistemiyle efsane,birde stremio indir ordada hem filmlere bak istediğin şekilde secebiliyosun 4k 2k,artı Netflix ve diğer platformlarida eklenti ile ekleyebiliuosun

Katılıyorum sana bende soundbar vardı LG on iç kısmına oturdu gümüş renkliydi birde uyum içinde oldu,TV uydusunu kullanmıyorum Tivibu kullanıyorum 1000 mgbit hızla cork farkediyor,benim panelde Allah şükür en ufak bir ışık sızması ve bulutlanma yok birde stremio indirdim filmler için.arkasina goove LED döşemek istiyorum bakalım
resim atabilir misin zifiri karanlıkta siyah ekran bide panel testi renkleri test ederek

Arkadaşlar selam 75GHU9000 tvnin bugün panelini ilk defa silmek istedim ancak panelin alt çıtası ile panel arasında boşluk olduğunu fark ettim boşluk sebebiyle panelin alt kısmı hafif baskı ile 2-3mm kadar içeriye girmekte. Bu durum sizde de mevcut mu, normal mi bilemedim. Aksi halde değişim talep edicem yeni fark ettim alalı 1 ay oldu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri