Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 75 GHU 9000 120hz fiyatına göre uygun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ilkerkpc

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
38500 tl
Marka Model Bilgisi
Grundig 75GHU9000
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için..

Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı 120hz arkadaşlar 75inç 120hz tüm ürünler kıyaslandığında şu anki 38500 tl fiyatını uygun buldum. (Dün gece anlık indirime denk gelip 34200tl ödedim)
Ürün Google Tv olup NanoUHD+TV olarak geçiyor 2023 yeni ürün..

Üründe Micro dimming, Hdr 10+ , Dolby atmos ,White color Gamut,3 adet 2.1 mevcut.

Panel kısmına gelince nano grubu tvlerin ips panelle geldiğini biliyorum. Direct led olan tüm Nano tvlerin full array olduğunu okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama ürünün görüntü performansını test ettiğimde açıkçası çok beğendim.
Arayışta olan arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Kurulum sonrası deneyimlerimi yazacağım

Gerçek 120 hz olduğuna kesin emin miyiz? Panel bilgilerini paylaşırsanız iyi olur. Yazılımsal hızlandırma olabilir o 120 hz meselesi.

Gerçek 120 hz olduğuna kesin emin miyiz? Panel bilgilerini paylaşırsanız iyi olur. Yazılımsal hızlandırma olabilir o 120 hz meselesi.
Bende önce inanmadım Murat bey ama Grundig müşteri temsilcisi ile görüşüp konu ile alakalı kayıt oluşturdum.Dün dönüş yaptılar cihaz gerçek yenileme hızı 120 hz dediler bunun üzerine satın aldım. Bu sabahta cihaz hızlı bir şekilde teslim edildi gelen kutunun üzerindede 120hz led tv ibaresi var..Ayrıca hdr10+ dolby vision dolby atmos bu bilgilerde sitesinde mevcut değil hepsini teyit ettim.Ellerinde böyle bir ürün var ama özelliklerini bile ön plana çıkarmaktan acizler :) Panel bilgisi şirket prensiplerimizden ötürü veremiyoruz saçmalığına bende maruz kaldım ama nano uhd+ olmasından ötürü ips diye biliyorum

Güzel günlerde kullanın.

Kampanyada nereden satın aldınız?

Kutu ve tv görüntülerini paylaşırsanız mutlu edersiniz.

Güzel günlerde kullanın.

Kampanyada nereden satın aldınız?

Kutu ve tv görüntülerini paylaşırsanız mutlu edersiniz.
Sağolun tesekkur ederim. Teknosa Akşamları anlık indirim yapıyor 2 gündür akşam düşüyor sabah yükseliyor takip edin.. Ürün kutu resimlerini gönderdim tv yarın servis gelince açılacak detayları yazarım..

Ekli dosyalar

• 95a19618-3eea-4de4-b0e6-bdf0bf88cf18.jpg
    95a19618-3eea-4de4-b0e6-bdf0bf88cf18.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 224
  • 44196304-f7f4-497a-bc3d-e00fa4fa031f.jpg
    44196304-f7f4-497a-bc3d-e00fa4fa031f.jpg
    53.2 KB · Görüntüleme: 215
  • d7e0ea14-77aa-4e49-8556-c4a877d5145d.jpg
    d7e0ea14-77aa-4e49-8556-c4a877d5145d.jpg
    69.9 KB · Görüntüleme: 213
Sağolun tesekkur ederim. Teknosa Akşamları anlık indirim yapıyor 2 gündür akşam düşüyor sabah yükseliyor takip edin.. Ürün kutu resimlerini gönderdim tv yarın servis gelince açılacak detayları yazarım..
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Tam modelin yazdığı bölümü de paylaşmanızı rica ederim..

hayırlı olsun öncelikle ilker kardeş. ben de aynı ürünü gittim vatan'dan 37.700 tl ye aldım aldığım gece teknosa indirimini gördüm ama iş işten geçti.
neyse sağlık olsun. ben de alırken satış temsilcisi ips panel ve 120hz diye özellikle defalarca vurguladı. bir başka phillips modelle arasında kalmıştım fakat grundig hem 7-8 bin lira daha uygundu hem de phillips 65" smart modeldi. bu 75". benim salon da çok büyük ve izleme mesafem uzak olduğundan bunu tercih ettim. bana kalırsa sistemi de eğer sıkıntısız ise bu fiyat bandında en mantıklı 75" google tv. ürün henüz gelmedi servis süreci çok uzattı şehir dışından aldığım için ve kırsal bölgeye gelecekleri için böyle oluyormuş? çarşamba veya perşembe günü kuruluma gelecekler inşallah pişman olmayız. bakacaaz...

hayırlı olsun öncelikle ilker kardeş. ben de aynı ürünü gittim vatan'dan 37.700 tl ye aldım aldığım gece teknosa indirimini gördüm ama iş işten geçti.
neyse sağlık olsun. ben de alırken satış temsilcisi ips panel ve 120hz diye özellikle defalarca vurguladı. bir başka phillips modelle arasında kalmıştım fakat grundig hem 7-8 bin lira daha uygundu hem de phillips 65" smart modeldi. bu 75". benim salon da çok büyük ve izleme mesafem uzak olduğundan bunu tercih ettim. bana kalırsa sistemi de eğer sıkıntısız ise bu fiyat bandında en mantıklı 75" google tv. ürün henüz gelmedi servis süreci çok uzattı şehir dışından aldığım için ve kırsal bölgeye gelecekleri için böyle oluyormuş? çarşamba veya perşembe günü kuruluma gelecekler inşallah pişman olmayız. bakacaaz...
Siz de iyi günler de kullanın. Ne kadar mesafeden izliyorsunuz?

Sanada hayırlı olsun kardeşim..Kesinlikle mantıklı bu şartlarda koydukları panel ips olacak o kesin açı mesafe sıkıntısıda yok renkler çok iyi bizzat test ettim almadan önce ama bakalım uzun kullanımda belli olacak genel kalitesi..Ancak ödediğimiz rakam 75inç onvolara ödenen rakamın bi tık üstü dolayısıyla ya tarih yazıcaz yada ... :)

Sanada hayırlı olsun kardeşim..Kesinlikle mantıklı bu şartlarda koydukları panel ips olacak o kesin açı mesafe sıkıntısıda yok renkler çok iyi bizzat test ettim almadan önce ama bakalım uzun kullanımda belli olacak genel kalitesi..Ancak ödediğimiz rakam 75inç onvolara ödenen rakamın bi tık üstü dolayısıyla ya tarih yazıcaz yada ... :)
Siz ne kadar mesafeden izliyorsunuz?

Bir de Quantum Dot var mı tv de?

Arçelik grubu TV'lerin üretim fabrikasından video görüntüleri. TV'ler ne şartlarda üretiliyor. Hangi testlere tabi tutuluyor. Hepsinden bahsedilmiş. Ben açıkçası seyredince almış olduğum Grundig TV'yi biraz daha fazla sevmeye başladım. Zaten görüntüsünden ziyadesiyle memnunum. Şimdi daha bir sevdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bugün Vatan Bilgisayar Bornova İzmir şubesine gittim. İlgili ürün diğer 75 inch TV ler ile beraber yanı duvara kuruluydu. Maalesef şansıma Angry Birds tanıtım filmi oynuyordu. Tanıtım filminin çok kısa bir anında beyaz zemin üzerine Kırmızı ile Angry Birds falan filan bir şeyler yazıyor ama bu an o kadar kısa sürüyor ki. İşte o kısa anı defalarca bekleyip izledim. Beyaz alanın çerçeveye yakın olan yerlerinde beyaz renk tonu azalıyor hafif çok açık griye yaklaşıyor. Sanki kenar alanlarda aydınlatma yetersiz. Aynı duvarda kurulu diğer marka TV ler Samsung LG TCL modelleri. Bu beyaz an o kadar kısa ki diğerleri ile karşılaştıracak kadar bakamıyorsunuz. Diğer TV lerde bu kadar fark edilebilir değil onu görebiliyorum. Satın alan arkadaşlardan ricamdır kurulum sonrası tercihen arka fon rengini beyaz ve siyah görüntü açarak bizlerle fotoğraf paylaşırsanız mutlu edersiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri