Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO 50F950 Almak Üzereyim Panel Yan Açı Performansı Nasıl?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Adem abicim günaydın yatağın tam karşısına koyacağım ama yan açı çok kötüyse ve tavsiyeniz başkaysa o modellerede yönelebilirim

Adem abicim günaydın yatağın tam karşısına koyacağım ama yan açı çok kötüyse ve tavsiyeniz başkaysa o modellerede yönelebilirim
IPS panel de dahil olmak üzere televizyon panellerinin belli bir açının dışına çıktığınızda sapmama yapmaması mümkün değil.

Deneyimlediğimiz ürünlerde bizlere ne verdiğini sizlere sadece ''Bize şu hissi verdi'' şeklinde anlatmak yerine sizin de görmenizi sağlamaya çalışıyoruz.
Hatta şu an canlı canlı oturduğum yerden kalktım, yan yana 2 adet Onvo televizyonun ayarlarını ikisini de eşit hale getirip hem karşıdan hem de yan açıdan görsellerini çektim.

WhatsApp Image 2023-03-16 at 11.30.49.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-16 at 11.30.48.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-16 at 11.30.47 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-03-16 at 11.30.46.jpeg

Sonra sağdaki tv nin ayarlarını soldaki ile aynı yapmak yerine oturduğum açıya göre kendim arka aydınlatma ve kontrast parlaklık gibi ayarlara minik dokunuşlar yapıp şu fotoyu çektim.
final.jpeg

Bizler bu içerikleri sizlere, kararınızı somut bilgilere göre verebilmeniz adına yayınlıyoruz. Sizleri bir ürünü almaya teşvik etmek için değil, doğru ürünü bulmanıza yardımcı olmak, hangi panel tiplerinde neler ile karşılaşacağınızı bilmenizi anlatmak için buradayız.

ellerinz emeğinize sağlık
acemi olarak anladığım kadarıyla dehşet bir apma yok ve olsada ince ayarlarla daha kararlı hale geliyor
son olarak 7399 tl ye 50f950 fiyat performans seçeneği olarak alınır mı
birde çekinem ölü piksel filan konularında markanın servis tepkileri ve bazı mesajlarda çok arza çıktığı yönünde
sizin fikrinize gör şuanda sipariş vereceğim ve maelesef evkurdan :D

ellerinz emeğinize sağlık
acemi olarak anladığım kadarıyla dehşet bir apma yok ve olsada ince ayarlarla daha kararlı hale geliyor
son olarak 7399 tl ye 50f950 fiyat performans seçeneği olarak alınır mı
birde çekinem ölü piksel filan konularında markanın servis tepkileri ve bazı mesajlarda çok arza çıktığı yönünde
sizin fikrinize gör şuanda sipariş vereceğim ve maelesef evkurdan :D
Ben hiç marka firma ayırmam, doğruya doğru, eğriye eğri derim.
ONVO da ölü pixel konusunda direkt olarak ''Aaaa hemen değiştireyim'' demiyor diğer tüm markalarda olduğu gibi.
Hep yazıyorum, ısrarla yazmaya devam edeceğim, firmalara olan yaptırım ilkesi yönetmeliklere gmredikçe bütün markalar yönetmelikte açık açık yazan kurala kanuna uymamakta serbest kalıyor.

Ne diyor mesela Yargıtay Ankara 13. Hukuk Dairesi 2013/1750 sayılı emsal kararında? ''kardeşim bir adet dahi olsa ölü pixel AYIPLI MAL demektir'' diyor.

Peki Devlet diyor mu ki ''Kardeşim kanuna nizama uymayanı yakarım'' demiyor, Firmalar da diyor ki ''Benim kurallarıma göre şurada 3, burada 5, orada 7 ölü pixel olursa değiştiririm, ama sen 1 adet için değişim istiyorsan Hukuk yoluna git, Devlet emretsin o zaman değiştiririm''

Bir daha belirteyim ki bugüne kadar test ettiklerim içerisindeki en yan açı hassasiyeti olan panel bu. ancak karşıdan izleyecekler için kontrast, renk parlaklık ve doğru algoritma anlamına tam olarak doğru ürün. Özellikle Google TV işletim sistemi ve 2gb ram hakikaten ürüne fark eklemiş.

Yani fiyat performans başka bir üründe tavyeniz olursa alabilirim
Onvonun başka bir serisi de olır fiyat olarak o civarlarda başka bir markada olur adem abicim

Ben hiç marka firma ayırmam, doğruya doğru, eğriye eğri derim.
ONVO da ölü pixel konusunda direkt olarak ''Aaaa hemen değiştireyim'' demiyor diğer tüm markalarda olduğu gibi.
Hep yazıyorum, ısrarla yazmaya devam edeceğim, firmalara olan yaptırım ilkesi yönetmeliklere gmredikçe bütün markalar yönetmelikte açık açık yazan kurala kanuna uymamakta serbest kalıyor.

Ne diyor mesela Yargıtay Ankara 13. Hukuk Dairesi 2013/1750 sayılı emsal kararında? ''kardeşim bir adet dahi olsa ölü pixel AYIPLI MAL demektir'' diyor.

Peki Devlet diyor mu ki ''Kardeşim kanuna nizama uymayanı yakarım'' demiyor, Firmalar da diyor ki ''Benim kurallarıma göre şurada 3, burada 5, orada 7 ölü pixel olursa değiştiririm, ama sen 1 adet için değişim istiyorsan Hukuk yoluna git, Devlet emretsin o zaman değiştiririm''

Bir daha belirteyim ki bugüne kadar test ettiklerim içerisindeki en yan açı hassasiyeti olan panel bu. ancak karşıdan izleyecekler için kontrast, renk parlaklık ve doğru algoritma anlamına tam olarak doğru ürün. Özellikle Google TV işletim sistemi ve 2gb ram hakikaten ürüne fark eklemiş.
Sizin cevabınıza istinaden bugün sipariş geçeceğim

Ben ürünü oldukça beğendim. Seri çalışıyor, uydu kanal geçiş hızı bana göre oldukça iyi, renk performansı iyi, yan açı konusuna başından beri şerh koyuyorum bu modelde ancak sadece benim sözümle olmasın diye karşıdan ve yandan performansını görsel olarak da yayınladım forumda.

Tabi burada önemli olan sizin görüşünüz olacak.

Umarım mutlu bir geri dönüş alırız sizden de.

Abi senin videon ve görsellerden sonra tam karar verdim samsung bu 8500 e kadarda çıkabilirdim lakin fiyat performans bir cihaz istedim zamanında alsığım f7000 mu 9000 de dahil bulutlanma olsun bazı sorunlar olsun beni tam memnun etmemişti o yüzden bu sefer f/p istedim inşallah pişman etmez

Abi senin videon ve görsellerden sonra tam karar verdim samsung bu 8500 e kadarda çıkabilirdim lakin fiyat performans bir cihaz istedim zamanında alsığım f7000 mu 9000 de dahil bulutlanma olsun bazı sorunlar olsun beni tam memnun etmemişti o yüzden bu sefer f/p istedim inşallah pişman etmez
Abi yıllardır forum ortamlarında söylediğimi sen defalarca yaşamışsın. Bunun üstüne bir şey söylemeye zaten gerek yok.

Bu televizyon sana bir samsung lg performansı tabi ki vermeyecek. Ancak parasının karşılığını mutlaka ki verecektir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri