Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

50inç tv amayı düşünüyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emret_orhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MERHABA;
Arızalanan eski 46inç tv'mun dün led barlarını değiştirirken panelini kırdım. tv almayı düşünüyordum lakin şimdi değil :) neyse ömrü bu kadarmış, asıl soruma geleyim. Oturma odamda kullanmak için , çok büyük bir oda değil 50 inç yeterli olur diye düşünüyorum. Genelikle akşam eve geldiğimde izlerim ve odamda L koltuk mevcut yansıma mevzusu ve siyah ekranda ışık sızması gibi durumlar beni rahatsız eden durumlardan. İki tv dikkatimi çekiyor philips 50PUS8808 ve samsung 50q67c modelerini düşünüyorum tv için ayrıdığım bütcem en fazla 25 ancak fiyat performans olarak önerebileceğiniz daha düşük bir model de olabilir.

MERHABA;
Arızalanan eski 46inç tv'mun dün led barlarını değiştirirken panelini kırdım. tv almayı düşünüyordum lakin şimdi değil :) neyse ömrü bu kadarmış, asıl soruma geleyim. Oturma odamda kullanmak için , çok büyük bir oda değil 50 inç yeterli olur diye düşünüyorum. Genelikle akşam eve geldiğimde izlerim ve odamda L koltuk mevcut yansıma mevzusu ve siyah ekranda ışık sızması gibi durumlar beni rahatsız eden durumlardan. İki tv dikkatimi çekiyor philips 50PUS8808 ve samsung 50q67c modelerini düşünüyorum tv için ayrıdığım bütcem en fazla 25 ancak fiyat performans olarak önerebileceğiniz daha düşük bir model de olabilir.

Şimdi şöyle abicim, ben sana çok ucuz bir tv önereceğim. Görüntü kalitesi güzel, ses kalitesi yeterli. Lisanslı android ve sesli komutu var. Üstelik 2 yıl vestel garantili. Bence düşün derim. 16000 lira daha fazla vermeye bence değmez.

Techwood 50 inç android tv 9499tl

MERHABA;

50PUS8808 güzel televizyondur değerlendirilebilir sadece servis işi sıkıntılı biraz.

Şimdi şöyle abicim, ben sana çok ucuz bir tv önereceğim. Görüntü kalitesi güzel, ses kalitesi yeterli. Lisanslı android ve sesli komutu var. Üstelik 2 yıl vestel garantili. Bence düşün derim. 16000 lira daha fazla vermeye bence değmez.

Techwood 50 inç android tv 9499tl
öneriniz için teşekkür ederim ancak almışken biraz daha düzgün bir tv almayı düşünyorum 10bin bandına 2.el de düşündum

ankara da çok sorun yaşar mıyım acaba ayrıca servisten kastınız bozulma vs gibi durumlar için mi kronik sorunları mevcut mu
Philips'in televizyon tarafına başka bir şirket (TP Vision) bakıyor. Elemanlar kanundaki açıklardan faydalandıkları için SIFIR YEDEK PARÇA depolamıyor. Hurda televizyonlardan parçaları topluyorlar merkez tesislerinde onarımlarını yapıp SIFIR fiyatına müşteriye takıyorlar. Çoğu arızalarda da suç genelde MÜŞTERİ HATASI olarak müşteriye kalıyor. Servislerde emir kulu olduğu için inisiyatif alamıyorlar merkez ne derse o oluyor.

Güncel olarak çok takip etmediğimden ürün önerisi yapamayacağım ancak genel olarak Philips PUS serisi hakkında yorum yapabilirim halihazırda sahibi olduğumdan. Bende tabi önceki nesillerden bi tv var. Ambilight deneyimine yıllardır alıştığımdan benim için vazgeçilmez oldu. Şu an OLED808 ile izliyorum ama PUS olanı diğer odaya kuracağım inşallah. Aldığım dönemde memnun kalmıştım hem şık hem görüntü kalitesi benim için yeterli, en önemlisi ambilight var. Dezavantajı şu tabi bu markanın, arkadaşın da dediğin gibi servise işin düşmeyegörsün. Ha diğer markalarda durum çok mu iyi o da şaibeli. Neyse ki PUS'ta yıllardır sorun çıkmadı. Netice olarak bütçe uyuyorsa PUS öneriririm. En yeni modeli neyse o.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri