Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Maksimum 10.000 TL bütçe ile 43 inc Tv önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serra

İnce Eleyen
Kadim Üye
Arkadaşlar 12 foruma konu açtım bir Allahın kulu yazmadı. ?
43 inc Android lisanslı f/p bir televizyona ihtiyacım var.
Televizyon 24 saat açık evde.
Devamlı Netflix, Mubi, Disney Plus, Prime Video izlenecek. O yüzden full lisanslı olması önemli.
Arada YouTube'de bakılır.
Mümkün olduğunca Dolby Vision, Dolby Atmos, hdr vs destekleri olursa sevinirim.
Kasmayan, donmayan beni 3 - 5 yıl üzmeyecek ne alabilirim.
İyi akşamlar. ?

Aynı yerde Sony de, sorun yok.
Vestel 10 dakikada bir İnternet yok uyarısı veriyor.
bende önceden smart tv vardı, zaten evimde modem kalosuzu kapalı router üzerinden paylaşım mevcut sanırım sizinde aynı, sonra android 9600 tarzı bir ana karta geçtim, aynen dedğin gibi wifi sorunu bağ gösterdi. Kendi telefonumu bağlayınca sorun yok, bunun en büyük bence sebebi eğer router 5g dağıtıyorsa, 2.4 g de sorun yoksa ; rotuer ayarlarından 5ghz - 20/40Mhz bant genişliğini seçip deneyin sorun düzelecektir

O aktarıcılar ile benim RealMe stick de çok sorun yaşadı, sonra sevgili yıldırımkardeşimizin vesilesi ile bize tets için ulaşan Homatics Android box taktık o günden beri tek bir sorun dahi yaşamadık.

Ev az bi büyük, modem en arka odada, aktarıcı olmadan direkt modeme bağlanınca sizin de belirttiğiniz üzere hız sorunu yaşıyouz bu sefer.

Nesye canım ''Homatics sağ olsun'' diyelim.
WiFi güçlendiriciyi İnternet üzerinden bağlamıştım (Dlink adresini girerek).
Sonra onu resetleyip Wps ile bağladım saniselik kopmalar oluyor şimdi. Oda hemen düzeltip devam ediyor yayın.
Birde servis çağırmayım diyerek vesteli duvardan alıp modemin yanına götürdüm sorun yok.
Sony Tv alıp vesteli kullandığım odaya götürdüm dlink e bağladım Oda kopmaya başladı.
Anladım ki problem aktarıcıda.
SüperOnline ile görüştüm. O firmaya geçip modemi evin ortasına koydurup onlara göre en güçlü modem olan zte verecekler. Böylece diğer uzak odada sorun yaşamayacağım.
Bir ara TpLink, Mi marka aktarıcı alayım dedim ama şimdilik SüperOnline ile deneyeceğim.

bende önceden smart tv vardı, zaten evimde modem kalosuzu kapalı router üzerinden paylaşım mevcut sanırım sizinde aynı, sonra android 9600 tarzı bir ana karta geçtim, aynen dedğin gibi wifi sorunu bağ gösterdi. Kendi telefonumu bağlayınca sorun yok, bunun en büyük bence sebebi eğer router 5g dağıtıyorsa, 2.4 g de sorun yoksa ; rotuer ayarlarından 5ghz - 20/40Mhz bant genişliğini seçip deneyin sorun düzelecektir
Detaylı dikkat edince benim telefon, eşimin telefon, Sony Tv, LG Tv de, oğlumun telefonuda arka odada dlink ile gelen İnternet yüzünden saniselik kopmalar yaşıyor.
Sık sık elime telefonu alıp bakıyorum A2 wifi den kopup ana A wifi ye bağlanmış.
Modem de problemli olabilir günde minimum 3 defa İnternet yok oluyor.
Modemin bütün ışıkları yanıyor ama İnternet yok.
Şimdi Türk Telekom modemi almak istemiyorum 3.5 ayım kaldı.
3,5 ayı beklemeyeceğim bile SüperOnline 1.250 TL cayma bedeli veriyor.
Aslında Türk Telekom dan memnunum ama altyapı 77mb destekliyor.
El sonuç eşim illede vestel renkleri dedi aldım şimdilik hayran hayran izliyor.

WiFi güçlendiriciyi İnternet üzerinden bağlamıştım (Dlink adresini girerek).
Sonra onu resetleyip Wps ile bağladım saniselik kopmalar oluyor şimdi. Oda hemen düzeltip devam ediyor yayın.
Birde servis çağırmayım diyerek vesteli duvardan alıp modemin yanına götürdüm sorun yok.
Sony Tv alıp vesteli kullandığım odaya götürdüm dlink e bağladım Oda kopmaya başladı.
Anladım ki problem aktarıcıda.
SüperOnline ile görüştüm. O firmaya geçip modemi evin ortasına koydurup onlara göre en güçlü modem olan zte verecekler. Böylece diğer uzak odada sorun yaşamayacağım.
Bir ara TpLink, Mi marka aktarıcı alayım dedim ama şimdilik SüperOnline ile deneyeceğim.
TP Link kullanıyorum fakat ne derece memnunum konusunu beşki tartışmaya açabilriim :)

Detaylı dikkat edince benim telefon, eşimin telefon, Sony Tv, LG Tv de, oğlumun telefonuda arka odada dlink ile gelen İnternet yüzünden saniselik kopmalar yaşıyor.
Sık sık elime telefonu alıp bakıyorum A2 wifi den kopup ana A wifi ye bağlanmış.
Modem de problemli olabilir günde minimum 3 defa İnternet yok oluyor.
Modemin bütün ışıkları yanıyor ama İnternet yok.
Şimdi Türk Telekom modemi almak istemiyorum 3.5 ayım kaldı.
3,5 ayı beklemeyeceğim bile SüperOnline 1.250 TL cayma bedeli veriyor.
Aslında Türk Telekom dan memnunum ama altyapı 77mb destekliyor.
El sonuç eşim illede vestel renkleri dedi aldım şimdilik hayran hayran izliyor.
o zaman tvd bir sorun yok duğru mu anladım

o zaman tvd bir sorun yok duğru mu anladım
Evet.
Aktarıcı veya modem sorunlu.
Modem 1 yıldır günde 2 defa kopuyor fişini çekip takmak gerekiyordu.
Daha öncede Asus telefonumu modem tanımamış modemi değiştirmiştim.
Şimdi yaklaşık 4 ay kadar sabredeceğim sonra SüperOnline geçip iyi bir modem alacağım.
Genel anlamda sizinde dediğiniz gibi fazla beklentisi olmayan insanlar için İyi bir Tv.
Eşime aldım o çok memnun.
Ben Sony kullanıyorum. Bana uymadı. ?
Peki diyelim 50 - 55 inc Tv alacağız vestelin ürettiği en sorunsuz 4x4 Android tv hangisi?
Android den vazgeçmem. ?
Bana sony aratmayacak.

Evet.
Aktarıcı veya modem sorunlu.
Modem 1 yıldır günde 2 defa kopuyor fişini çekip takmak gerekiyordu.
Daha öncede Asus telefonumu modem tanımamış modemi değiştirmiştim.
Şimdi yaklaşık 4 ay kadar sabredeceğim sonra SüperOnline geçip iyi bir modem alacağım.
Genel anlamda sizinde dediğiniz gibi fazla beklentisi olmayan insanlar için İyi bir Tv.
Eşime aldım o çok memnun.
Ben Sony kullanıyorum. Bana uymadı. ?
Peki diyelim 50 - 55 inc Tv alacağız vestelin ürettiği en sorunsuz 4x4 Android tv hangisi?
Android den vazgeçmem. ?
Bana sony aratmayacak.
Ua9090 en iyi görüntü lisanlarina sahip modellerden biri, qa9700 de ise ses ve görüntü de güzel. Ama bulutlanma sorunu görebiliriz.
Qa7d63dt de olabilir

Router, modem veya wifi repeater konusunda; Draytek, Asus, Mikrotik, Netgear, Ubiquiti (Ubnt), Linksys güzel markalardır. Ruijie, Xiaomi, Huawei, Keenetic, ZTE, Zyxel orta seviyedir. Unuttuğum bir marka yoksa, bunların dışında pek marka tercih etmiyorum.

Son düzenleme:
Bir ekleme yapayım, belki karşı çıkacaklar olabilir diye. Zyxel normalde çok çok iyi bir markaydı ancak son yıllarda teknolojiye ayak uyduramadı, fiyatları da yüksek kalınca kaliteden ödün vermek zorunda kaldı. Bu nedenle benim gözümde orta seviyeye düşmüştür. D-Link listede yok, onun yerine Linksys var. Muadil markalardır, o da alınabilir ancak WiFi konusunda çok tercih etmem, ethernet konusunda ise iyidir. Tabii bu benim ve çevremin kullandığı markalarla sınırlı tecrübelerim. Herkesin tecrübesi ayrı olabilir.

Router, modem veya wifi repeater konusunda; Draytek, Asus, Mikrotik, Netgear, Ubiquiti (Ubnt), Linksys güzel markalardır. Ruijie, Xiaomi, Huawei, Keeetic, ZTE, Zyxel orta seviyedir. Unuttuğum bir marka yoksa, bunların dışında pek marka tercih etmiyorum.
SüperOnline ne yazık ki ya Zte yada Nokia modem getiriyor.

SüperOnline ne yazık ki ya Zte yada Nokia modem getiriyor.
Bu listedeki markalar kolay kolay sizi üzmez. En alt modelleri bile sorunsuz çalışıyor. Nadiren sorunlu modelleri varsa bilemeyeceğim, gelecek modele göre araştırmak lazım. ZTE ve Nokia zaten baz istasyonu üreticisi. Bu nedenle WiFi konusunda ikisi de tecrübeli, sorunsuz firmalar.

Dlink arkadaşım satıyordu al beğenmezsen geri getir diyince alıp memnun oldum.
Oğlum İstanbula taşınınca ben deneyim şunu dedim bende modem kaynaklı olmadı.
Şimdi telekoma gidip sözleşme uzatıp yeni modem almayı düşünüyorum.

WiFi cihazları ne kadar hızlı band genişliğinde kullanırsanız, o kadar kopmalar yaşanabilir. Eğer evinizde duvarlar çoksa 5 GHz yerine 2.4 GHz kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca çevredeki dalga kirliliğine de bakmak lazım. Belki modemi başka kanaldan yayın yaptırınca sorunlarınız çözülebilir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri