Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Hocam merhaba bende sizin gibi Vodafone kullanıyorum. 2023 Aralıkta 200TL olan tarifem taahhhütüm bitti ve taahhütsüz şekilde 2024 Ocakta 400 TL yapıldı.5 ay olmuş zam yapalı. Bugün mesaj gelmiş tekrar fiyat güncellemesi diye 1050TL den sonraki ay yenilenecektir diye. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu kadar zamın yasal olup olmadığını fakat konuştuğum arkadaş ısrarla bu yapılanın bir zam olmadığını taahhütüm olmadığı için normal olduğunu söyleyip durdu.
Operatörler böyle kafalarına göre fahiş zamlar yapması yasal mı? (%500 üzerinde zam oluyor Aralık ayına göre) THH ye başvursam sonuç alabilir miyim? Alabilirsem nasıl bir dilekçe yazmalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Cayma bedelleri yüksek çıksın diye tarife ücretlerini şişiriyorlar. 1200 TL tarife ama 800 TL indirim. YERSEN. Cayma bedelleri yüksek çıkıyor bu nedenle de.

Cayma bedelleri yüksek çıksın diye tarife ücretlerini şişiriyorlar. 1200 TL tarife ama 8000 TL indirim. YERSEN. Cayma bedelleri yüksek çıkıyor bu nedenle de.
Hocam ben 2,5 yıl önce taahhüt vermiştim. O kadar yüksek değildir benim tarifem için. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde sözleşmemi de göndermesini istedim. Mail adresi aldı 1 hafta içinde gönderilecek dedi. Sözleşmem gönderilince bakacağım.

Hocam ben 2,5 yıl önce taahhüt vermiştim. O kadar yüksek değildir benim tarifem için. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde sözleşmemi de göndermesini istedim. Mail adresi aldı 1 hafta içinde gönderilecek dedi. Sözleşmem gönderilince bakacağım.

online işlemlerde sözleşme nüshası oluyor genelde. hatta çok operatör değiştirdim, eski sözleşmeler de duruyor bende.

Tabloda türkseldeki hatayı da güncelledim yenisini de atayım birazdan

Türk Telekom'da Yıldızlı günler adıyla indirim var forumda başlığı vardı, 31 Mayıs son başvuru. Fiyatlar piyasaya göre çok uygun. 10 GB 150 TL, 20 GB 200 TL, 30 GB 300 TL. Başvurabilirsiniz sitesinden.

Turkcell'deki fiyat hatası güncellendi. Güncel liste bu şekilde.
NOT: 1 Haziran'a kadar Vodafone ve Türk Telekom'da indirimli tarifeler var, onlar listeye dahil değil.

fI6om3.png

online işlemlerde sözleşme nüshası oluyor genelde. hatta çok operatör değiştirdim, eski sözleşmeler de duruyor bende.

Tabloda türkseldeki hatayı da güncelledim yenisini de atayım birazdan

Türk Telekom'da Yıldızlı günler adıyla indirim var forumda başlığı vardı, 31 Mayıs son başvuru. Fiyatlar piyasaya göre çok uygun. 10 GB 150 TL, 20 GB 200 TL, 30 GB 300 TL. Başvurabilirsiniz sitesinden.
Şimdi baktım mobil uygulamasında yok. Web tarayıcısından giriş yapınca öyle bir yer var fakat kar gibi bembeyaz 😅
resim_2024-05-28_191610929.png

Şimdi baktım mobil uygulamasında yok. Web tarayıcısından giriş yapınca öyle bir yer var fakat kar gibi bembeyaz 😅
Ekli dosyayı görüntüle 16247
İlginç. O aşamada örnek gösterir sonra devam et deyince SMS gönderir o SMS kodunu girince gerçek evrakı gösterirdi. Hatta Vodafone'dan TT'ye geçerken TT'de faturalıya geçiş için herhangi bir fatura ya da ikametgah gerekiyor. Oradaki görevli Vodafone Online İşlemler'e girip oradan çekmişti.

İlginç. O aşamada örnek gösterir sonra devam et deyince SMS gönderir o SMS kodunu girince gerçek evrakı gösterirdi. Hatta Vodafone'dan TT'ye geçerken TT'de faturalıya geçiş için herhangi bir fatura ya da ikametgah gerekiyor. Oradaki görevli Vodafone Online İşlemler'e girip oradan çekmişti.
SMS geldi yükleniyor yazısından sonra bu sayfa geldi. Sizce THH ye başvursam sonuç alabilir miyim ? Yoksa uğraşmadan başka operatöre mi geçmek iyi olur? 6 ay sürse o ücreti ödeyeceğim ve geri alamama durumumda var ve ne yazık ki haklarımı tam olarak bilmiyorum 😟

SMS geldi yükleniyor yazısından sonra bu sayfa geldi. Sizce THH ye başvursam sonuç alabilir miyim ? Yoksa uğraşmadan başka operatöre mi geçmek iyi olur? 6 ay sürse o ücreti ödeyeceğim ve geri alamama durumumda var ve ne yazık ki haklarımı tam olarak bilmiyorum 😟
Bence TT'nin kampanyası bitmeden geçmek en iyisi. Sonuçta her geçen gün fiyatlar yükseliyor.

Hocam merhaba bende sizin gibi Vodafone kullanıyorum. 2023 Aralıkta 200TL olan tarifem taahhhütüm bitti ve taahhütsüz şekilde 2024 Ocakta 400 TL yapıldı.5 ay olmuş zam yapalı. Bugün mesaj gelmiş tekrar fiyat güncellemesi diye 1050TL den sonraki ay yenilenecektir diye. Müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu kadar zamın yasal olup olmadığını fakat konuştuğum arkadaş ısrarla bu yapılanın bir zam olmadığını taahhütüm olmadığı için normal olduğunu söyleyip durdu.
Operatörler böyle kafalarına göre fahiş zamlar yapması yasal mı? (%500 üzerinde zam oluyor Aralık ayına göre) THH ye başvursam sonuç alabilir miyim? Alabilirsem nasıl bir dilekçe yazmalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum Vodafone için şikayetvar üzerinde şikayet oluşturunca kısa sürede dönüş yapıyorlar ve daha uygun tarifeler sunuyorlar. Benim dk,sms ve int sınırsızdı 400 tl ye. 3000dk 250sms 25GB int + YT,SP,WP gibi uygulamaların sınırsız olduğu tarifeye 270TL ye geçmiş oldum. Benzer durum yaşayan varsa deneyebilir.
@NBKpro Hocam kusura bakmayın sizin konuyu da biraz işgal etmiş oldum.

Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa diye yazıyorum Vodafone için şikayetvar üzerinde şikayet oluşturunca kısa sürede dönüş yapıyorlar ve daha uygun tarifeler sunuyorlar. Benim dk,sms ve int sınırsızdı 400 tl ye. 3000dk 250sms 25GB int + YT,SP,WP gibi uygulamaların sınırsız olduğu tarifeye 270TL ye geçmiş oldum. Benzer durum yaşayan varsa deneyebilir.
@NBKpro Hocam kusura bakmayın sizin konuyu da biraz işgal etmiş oldum.

Konu zaten bu, böyle şeyler hep konuşulması için zaten sıkıntı yok. TT daha uygundu 200 TL fiyatı. Vodafone'dan memnunsanız eğer iyi olmuş. Ama Vodafone son zamanlarda çok geri kaldı.

Çekim kalitesi olarak Turkcell, Türk Telekom birbirine yakın. Ama Vodafone geride kaldı biraz.
Hatta geçende İzmir'de en çok tercih edilen operatör Türk Telekom olmuş bunun reklamını gördüm telekom binasında.

10 yıldır Vodafone kullanıyorum. Çekim kalitesi açısından memnunum. Genelde şehir içinde olduğum için bir sorun yaşamıyorum. Kampüste bazen bazı yerlerde çekmiyor ama Turkcell kullanan arkadaşında telefonu çekmiyor. Ama firma olarak memnun değilim çok kandırmaya çalışıyorlar. Daha önce kandırdılar da 😂. Sonra çalışan hata yapmış deyip kuru bir özür diliyorlar. 2 yıl taahhüt verip 1 . yıl sonu taahhütünüz bitti diyorlar. Haber vermeden fahiş zamlar yapıyorlar. Telefonda söylediği tarifeyi onaylıyorsan başka tarife çıkıyor vs vs.. Böyle büyük bir firma müşterisini kandırarak para kazanmamalı. Karşılıklı güvene zarar veriyorlar.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri