Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi *Midea Xtreme Alındı Takıldı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bunyas

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Max 30000
Marka Model Bilgisi
Sigma- Midea- Gree
Merhaba Antalya'da ikamet ediyorum. Evimin salonu içim klima almayı planlıyorum. Salon 25 m2 ara katta(5. kat) yer alıyor. Mevcut 12 lik Arçelik Ne plazma var hem eski hem de kalabalıkta yetersiz geliyor. Antalya'nın sıcakları malum. Daire kaloriferli olduğu için çoğunlukla soğutma için kullanılacak. 2 ay yoğun olmak üzere en az 3-4 ay klima kullanılır. Tasarruflu bir model olsun istiyorum. baktığım ürünler ve fiyatlarını aşağıya ekledim. Binamız izolasyonlu kat planını ekte yer alıyor. Ben multi sistem alıp salonun yanındaki odada da kullanırım diye düşünüyordum Toshiba hariç baktığım hiç bir bayi önermedi hepsi gerekirse ayrı ayrı takmamı istedi.

Sigma 12000 Btu 24 bin tl
Sigma Plus 12000 Btu 28 bin tl
Midea xtreme save 12000 Btu 26 bin tl
Gree 12000 Btu fairy 26 bin tl
Gree Pular 12000 Btu 25 bin tl

mitsubishi ve toshibaya da baktım ama ürünleri 30 binin üzerine çıkıyor. Tavsiyelere açığım.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    190.5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba Antalya'da ikamet ediyorum. Evimin salonu içim klima almayı planlıyorum. Salon 25 m2 ara katta(5. kat) yer alıyor. Mevcut 12 lik Arçelik Ne plazma var hem eski hem de kalabalıkta yetersiz geliyor. Antalya'nın sıcakları malum. Daire kaloriferli olduğu için çoğunlukla soğutma için kullanılacak. 2 ay yoğun olmak üzere en az 3-4 ay klima kullanılır. Tasarruflu bir model olsun istiyorum. baktığım ürünler ve fiyatlarını aşağıya ekledim. Binamız izolasyonlu kat planını ekte yer alıyor. Ben multi sistem alıp salonun yanındaki odada da kullanırım diye düşünüyordum Toshiba hariç baktığım hiç bir bayi önermedi hepsi gerekirse ayrı ayrı takmamı istedi.

Sigma 12000 Btu 24 bin tl
Sigma Plus 12000 Btu 28 bin tl
Midea xtreme save 12000 Btu 26 bin tl
Gree 12000 Btu fairy 26 bin tl
Gree Pular 12000 Btu 25 bin tl

mitsubishi ve toshibaya da baktım ama ürünleri 30 binin üzerine çıkıyor. Tavsiyelere açığım.

Midea Xtreme Save'in 12.000'lik fiyatında kesinlikle bir anormallik var. Montaj / ayak / boru hariç olmasın ?

Bütçe varsa Sigma Plus ya da Gree Fairy olabilir. Gree Fairy performans ve enerji açısından kağıt üstünde mantıklı seçim gibi duruyor. sonra ise Xtreme Save ve Sigma Plus geliyor.

Antalya'da Gree Bayi ve Servisi AC Klima vardı. Hangi bölgelere bakıyor bilmiyorum fakat bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. Fatih Bank'ın videolarından gördüğüm kadarıyla işini düzgün yapan güzel servislerden biri.

Midea xtreme save montaj dahil fiyat peşin fiyat.. Adem beyin testlerinden bahsettim. ondan dolayı bu markaya baktığımı belirttim. Belki onun etkisi olmuştur. Eğer 1-2 gün içerisinde alımı netleştirir isem eski klimanın sökeriz oda bizden size hediye olsun diye belirtti bayii..
Tüketim değerleri ve soğutma performansını ön planda tutyorum.

Midea xtreme save montaj dahil fiyat peşin fiyat.. Adem beyin testlerinden bahsettim. ondan dolayı bu markaya baktığımı belirttim. Belki onun etkisi olmuştur. Eğer 1-2 gün içerisinde alımı netleştirir isem eski klimanın sökeriz oda bizden size hediye olsun diye belirtti bayii..
Tüketim değerleri ve soğutma performansını ön planda tutyorum.

O zaman Midea Xtreme Save de yapıştırabilirsiniz. Baktığım fiyatlarda 30'un altında göremedim de ondan ikinci plana attım.

Fairy ve Xtreme Save arasında seçim yapmak zor fakat ikisi de üzmez.

Antalya için satış sonrası konusunda da sorun yaşatmayacaklarını bildiğim için Midea markasını ön plana alırım.
Fiyatını da hakikaten makul tutup bir de sökümü ücretsiz teklif etmişler, biraz kendimi çıkartayım, belki etkimiz olmuştur bu şekilde yaklaşmalarında.

Tercihiniz ne olursa olsun sizin hakkınızda hayırlısı olsun derim öncelikle.
Ben de önceliğimi Xtreme, sonrasında Fairy olarak yazmak isterim.

Adem bey mutlaka etkiniz olmuştur. Çünkü arkadaşla beraber gitmiştik. Bayide özellikle belirttim benim bu klimayı sormaya gelme sebebim Adem beyin inceleme videoları diye
Bilgilendirme videolarınız bizlerin bilinçli tüketici olmasını sağlıyor. Teşekkürler.

Klimam bugün takıldı. 😃 Sağolsunlar eski klimayı da söktüler. Tesadüf ya eski klimayı satmak için letgoya koymuştum sökülürken müşteri geldi aldı gitti. Bende midea xtreme save kervanına katıldım. Montajı gayet özenli bir şekilde yapıldı. Klimayı alım sürecinde bize yardımcı olan Antalya Özdallar klimadan Sultan hanıma montajı yapan İbrahim usta ve yardımcısına teşekkür ederim. Adem bey ve forum sakinlerine de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah yaz sıcağını tasarrufu bir şekilde geçiririz. Kullandıkça tecrübelerimi ve merak ettiğim noktaları paylaşırım.

Son düzenleme:
Klimam bugün takıldı. Sağolsunlar eski klimayı da söktüler. Tesadüf ya eski klimayı satmak için letgoya koymuştum sökülürken müşteri geldi aldı gitti. Bende midea xtreme save kervanına katıldım. Montajı gayet özenli bir şekilde yapıldı. Klimayı alım sürecinde bize yardımcı olan Antalya Özdallar klimadan Sultan hanıma montajı yapan İbrahim usta ve yardımcısına teşekkür ederim. Adem bey forum sakinlerinide ayrıca teşekkür ederim. İnşallah yaz sıcağını tasarrufu bir şekilde geçiririz. Kullandıkça tecrübelerimi ve merak ettiğim noktaları paylaşırım.
Haydi bakalım güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Başlığı da değiştireyim alındı diye :D
Özdalların, Sultan Hanım'ın ve ustalarımızın ellerine gönlüne sağlık :ok

Siz bana tam bölge verin, ben sevgili @Erinç Aşıcıoğlu kardeşimizle görüşeyim bakalım neler yapılabilri :ok
Tekrardan merhaba İst Esenyurtda yaşıyorum, bu konuda destek verebilecek birisi varsa mutlu olurum. 18 m2 odam var sabah güneşi alıyor güneş dönene kadar ara kat ve yalıtımlı bina 12btu yeterli olur sanırım.

1 aydır araştırıyorum Kaira almayı planlıyordum ama rotayı Midea kendisine çevirdim. Isınma gibi derdim yok sadece soğutma için birşey arıyorum.

Tekrardan merhaba İst Esenyurtda yaşıyorum, bu konuda destek verebilecek birisi varsa mutlu olurum. 18 m2 odam var sabah güneşi alıyor güneş dönene kadar ara kat ve yalıtımlı bina 12btu yeterli olur sanırım.

1 aydır araştırıyorum Kaira almayı planlıyordum ama rotayı Midea kendisine çevirdim. Isınma gibi derdim yok sadece soğutma için birşey arıyorum.
Eğer ev sahibiysen 9k btu da yeterli gelir hele ki midea alacaksan başka model bakmana gerek yok. 9k btu midea xtreme save (y)

Merhaba Bursa da yaşıyorum bende bu modelden almayı düşünüyorum fakat teknik servis ile ilgili çekincelerim var vakum polemiği yaşamak istemiyorum.Bursa da servis tecrübeleriniz varmı?

Klimam bugün takıldı. 😃 Sağolsunlar eski klimayı da söktüler. Tesadüf ya eski klimayı satmak için letgoya koymuştum sökülürken müşteri geldi aldı gitti. Bende midea xtreme save kervanına katıldım. Montajı gayet özenli bir şekilde yapıldı. Klimayı alım sürecinde bize yardımcı olan Antalya Özdallar klimadan Sultan hanıma montajı yapan İbrahim usta ve yardımcısına teşekkür ederim. Adem bey ve forum sakinlerine de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah yaz sıcağını tasarrufu bir şekilde geçiririz. Kullandıkça tecrübelerimi ve merak ettiğim noktaları paylaşırım.
Hayırlı uğurlu olsun
Tamda sezon başladıki tam zamanında takılmış klima güle güle kullanın 🙋

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri