Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Airfel LTXM25N vs Kaira DTXR25E *Kaira Alındı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deepower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

deepower

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
18.000
Marka Model Bilgisi
Airfel, Kaira
Merhaba bu 2 klimadan birini düşünüyorum. Bursa Yıldırımda yatak odası 15m2 için alacağından 9bin BTU yetecek düşüncesindeyim.
Aklımı kurcalayan iki klimada midea üretimi ve Daikin güvencesinde ama hangisi daha iyi ?
@Adem Helvacı

Son düzenleme:
Evet kağıt üstünde aynı ama malzeme kalitesi vb şeylerde fark var mıdır. Wifi özelliği ile pek işim yok amacım fiyatına göre f/p ürünü alabilmek

İkiside kağıt üzerinde aynı aralarındaki farklar Kairada Wifi Var Airfielde yok.
Versus sunulmuş. Ben olsam Kaira seçerdim.

Alternatif olarak sigma comfort 12000 BTU klima kullanıyorum. Gayet memnunum. Sigma alma hikayem biraz aceleye geldi. Tercihim Kaira olacaktı. Pişman mıyım ? Asla...

Önemli olan konutun cephesi, güneş alması, yalıtım, kullanım amacı ya da performans olarak ne beklediğinizle alakalı 😊
Tercihiniz ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.

Evet kağıt üstünde aynı ama malzeme kalitesi vb şeylerde fark var mıdır. Wifi özelliği ile pek işim yok amacım fiyatına göre f/p ürünü alabilmek
Kullandığım bir klima olmadığı için ikisinede malzeme kalitesi hakkında yorum yapamıyorum fakat forumda kullanan arkadaşlar size o konu hakkında bilgi vereceklerdir.

2 üründe nerdeyse aynı bu yüzden seçim zorlaştı Umarım tecrübe edenler yada bilgisi olanlar fikir verir.

2 üründe nerdeyse aynı bu yüzden seçim zorlaştı Umarım tecrübe edenler yada bilgisi olanlar fikir verir.
iki klimanın da kompresör ve yapıları aynı
malzeme materyallerinin farklı olacağını zannetmiyorum ben

wifi ihtiyacı varsa kaira seçin ha kaira kargoda sıkıntı olur derseniz

yerel servistede Airfel'i kargosuz direkt olarak getirip kuracaklarını biliyorsanız Airfel alıp geçebilirsiniz iki ürünün çalışma prensibi farklı olmadığı gibi malzemelerin kalitesinin farklı olacağını zannetmiyorum

2 klima arasında epey sitesi üzerinde birkaç farklı özellik farkı var. Kaira klimada tek yönlü mü hava salınımı var

Ekli dosyalar

• 1000042903.jpg
    1000042903.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 28
2 klima arasında epey sitesi üzerinde birkaç farklı özellik farkı var. Kaira klimada tek yönlü mü hava salınımı var
Epey bilgileri eksik girmiş olabilir
Şuradan tekrar inceleme yapın

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri