Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

7-8 Bin TL bütçe bandında televizyon önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kingj

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, Philips 43pus7506 , 43pus7607 , Onvo50f950 , Tcl 43p615 bu televizyonları buldum. Panellerden aşırı anlamıyorum. Film ve dizi özelinde bu fiyat bandında hangi televizyon daha tatmin eder yada başka bir televizyon önerirseniz bana ne olurdu ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, Philips 43pus7506 , 43pus7607 , Onvo50f950 , Tcl 43p615 bu televizyonları buldum. Panellerden aşırı anlamıyorum. Film ve dizi özelinde bu fiyat bandında hangi televizyon daha tatmin eder yada başka bir televizyon önerirseniz bana ne olurdu ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Hepsinin panel üreticileri farklı. Oturma düzeniniz nedir?

Hepsinin panel üreticileri farklı. Oturma düzeniniz nedir?
Adem hocam yıllardır sizi severek izliyor ve takip ediyorum.Bende aynı arayış içindeyim.Fazla bütçem olmadığı için tvye de şuan çok ihtiyacım var yani tvsiz kaldım.7 bin gibi bütçem var malesef ekonomik koşullar ve durumumdan dolayı fazla pahallı tvleri alamadığımız için üzülüyorum.Ama yapacak bir şey yok.Durumumdan dolayı vaktimin çoğu evde geçiriyorum malesef engelli biri olunca tek dostun tv oluyor.Aklımda bir kaç tv geçiyor bunlarda a101 de satılan Toshiba 50UA2263DT ve ONVO 50 f950 geçiyor sebebi fıyat biraz daha uygun birde android olmasından dolayı almak istiyorum.A101 dekini alma şansım daha yüksek diğeride sadece evkur mağazalarında satılıyor.Oda ne zaman geleceği muğlak o yüzden A101 deki bana daha cazip geldi sanki.Keşke onvo alabilseydim kısa sürede ama yok başka yerdede yok.Adem hocam sizce A101 deki Toshiba 50UA2263DT tv alınırmı?Tek güvenerek izlediğim ve dinlediğim saygıdeğer bir insan olduğunuzdan dolayı önerilerinize uyarım.Sevgilerimle...

Adem hocam yıllardır sizi severek izliyor ve takip ediyorum.Bende aynı arayış içindeyim.Fazla bütçem olmadığı için tvye de şuan çok ihtiyacım var yani tvsiz kaldım.7 bin gibi bütçem var malesef ekonomik koşullar ve durumumdan dolayı fazla pahallı tvleri alamadığımız için üzülüyorum.Ama yapacak bir şey yok.Durumumdan dolayı vaktimin çoğu evde geçiriyorum malesef engelli biri olunca tek dostun tv oluyor.Aklımda bir kaç tv geçiyor bunlarda a101 de satılan Toshiba 50UA2263DT ve ONVO 50 f950 geçiyor sebebi fıyat biraz daha uygun birde android olmasından dolayı almak istiyorum.A101 dekini alma şansım daha yüksek diğeride sadece evkur mağazalarında satılıyor.Oda ne zaman geleceği muğlak o yüzden A101 deki bana daha cazip geldi sanki.Keşke onvo alabilseydim kısa sürede ama yok başka yerdede yok.Adem hocam sizce A101 deki Toshiba 50UA2263DT tv alınırmı?Tek güvenerek izlediğim ve dinlediğim saygıdeğer bir insan olduğunuzdan dolayı önerilerinize uyarım.Sevgilerimle...
Merhaba Nasılsınız? :)

Bahsi geçen Toshiba televizyon ile ilgili teknik detayları şurada paylaştım.

Bu televizyonun karma panel olmasına rağmen pozitif olan yanı, panelüreticilerinin ikisi de VA tabanlı. Yani piyango çıkmayacak evinize VA panel gelecek o kesin.

Öte yandan Yan açı duyarlılığı yaşayacağınız bir oturma düzeniniz var ise buna dikkat etmeniz gerekir bütün VA paneller için aynı uyarıyı her zaman yaparım.

Diğer konu ise Toshiba da yeni nesil anakart var olsa da G32 uzantılı olduğunu unutmayalım yani 1,5gb ram bellek ile üretilmiş üründür. 1,5gb ram bellek konusuna biz yıllardır şerh koyarız ancak yine de çalışıyor yani ürünler, arıza anlamında değil de hız anlamında takılıyoruz biz.

Satın alınmasında sakınca görülmemektedir :ok

7.000-8000 TL bandında 50, 55' TV arıyorum.

Ip tv kullanan birisiyim, bu yüzden akıllıtv olarak, androidtv, google tv, webos konusunda kafam karışık,
Oturma odam biraz geniş, tv ile koltuk arasında 3-4 mt mesafe var ve genellikle aydınlık oluyor.

Yardımcı olabileceğiniz yada önerdiğiniz bir tv varmı dır?

Merhaba Nasılsınız? :)

Bahsi geçen Toshiba televizyon ile ilgili teknik detayları şurada paylaştım.

Bu televizyonun karma panel olmasına rağmen pozitif olan yanı, panelüreticilerinin ikisi de VA tabanlı. Yani piyango çıkmayacak evinize VA panel gelecek o kesin.

Öte yandan Yan açı duyarlılığı yaşayacağınız bir oturma düzeniniz var ise buna dikkat etmeniz gerekir bütün VA paneller için aynı uyarıyı her zaman yaparım.

Diğer konu ise Toshiba da yeni nesil anakart var olsa da G32 uzantılı olduğunu unutmayalım yani 1,5gb ram bellek ile üretilmiş üründür. 1,5gb ram bellek konusuna biz yıllardır şerh koyarız ancak yine de çalışıyor yani ürünler, arıza anlamında değil de hız anlamında takılıyoruz biz.

Satın alınmasında sakınca görülmemekte.
Cevabınız için çok teşekkürler güzel bir bilgi olmuş.Hocam birde bunu buldum netten sipariş verip evime kadar gelecektir.
Toshiba 50UA3D63DT bu tv ile A101 deki Toshiba 50UA2263DT arasında çok büyük fark varmı?Fıyat olarakta 1300 tl fark var.Yani Toshiba 50UA3D63DT daha pahalı yani sanki anyı gözüküyor.Tabi siz daha bilirsiniz adem hocam.Sizce hangisini alayım?

Cevabınız için çok teşekkürler güzel bir bilgi olmuş.Hocam birde bunu buldum netten sipariş verip evime kadar gelecektir.
Toshiba 50UA3D63DT bu tv ile A101 deki Toshiba 50UA2263DT arasında çok büyük fark varmı?Fıyat olarakta 1300 tl fark var.Yani Toshiba 50UA3D63DT daha pahalı yani sanki anyı gözüküyor.Tabi siz daha bilirsiniz adem hocam.Sizce hangisini alayım?
Kontrol edeyim :ok

7.000-8000 TL bandında 50, 55' TV arıyorum.

Ip tv kullanan birisiyim, bu yüzden akıllıtv olarak, androidtv, google tv, webos konusunda kafam karışık,
Oturma odam biraz geniş, tv ile koltuk arasında 3-4 mt mesafe var ve genellikle aydınlık oluyor.

Yardımcı olabileceğiniz yada önerdiğiniz bir tv varmı dır?
Yan açı performansından bizi oldukça mutlu eden Dijitsu 50DS8500 bakabilirsiniz.
İşletim sistemi Wisdom Share, bu ürünlerin güzel yanı ise iyi paneli ucuza satıyorlar çünkü işletim sistemine lisans ödemiyorlar vs. Aradaki farkile ürüne HDMI dan bağlayabileceğinzi bir Google TV Stcik alabilrisiniz eğer Wisdom Share size yetersiz gelirse.

Bu tv nin diğerinden neden pahalı olduğunu anladım.
Aynı anakartın G31 uzantılı olanı bu yani daha tercih edeceğimiz 2gb ram bellek olan ürün.
Karma panel yine, diğerine nazaran daha fazla üretici olsa da yine de hepsi va panel. Yani anakart olarak sorunyok, Panel olarak sorun yok, ürün olarak sorun yok.

50F950 almanızı öneririm fiyatına kıyasla sınıfındaki iyi ürünlerdendir.
Şu an ofisimizde testte bu model biliyorsunuz.
Çok teşekkürler adem hocam. Evet hocam testte olduğunu biliyorum sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum :). Birde merak ettiğimden şunu sormak isterim; oturma düzeninde yan açı olursa hangisini tavsiye ederdiniz?

Bu tv nin diğerinden neden pahalı olduğunu anladım.
Aynı anakartın G31 uzantılı olanı bu yani daha tercih edeceğimiz 2gb ram bellek olan ürün.
Karma panel yine, diğerine nazaran daha fazla üretici olsa da yine de hepsi va panel. Yani anakart olarak sorunyok, Panel olarak sorun yok, ürün olarak sorun yok.
Yani hocam diğeri 2 GB ram ise daha iyi olur bence aradaki fark demekki sizin dediğiniz gibidir.Ozaman onu almaya çalışacam ama Evkur danda Onvo 50 f950 almak isterdim ama oda güvenemiyorum sıkıntılı geç teslimatı varmış.

Adem hocam kusura bakmayın sizde olmazsanız danışacağımız biride yok o yüzden hakkınızı helal edin.Son olarak 50UA3D63DT 2 GB RAM olduğunu demiştiniz.Bunun 43UA3D63DT olanıda acaba aynı özelliktemi?Eğer aynıysa biraz daha uygun bütçeme göre iyi gelir.sizden ricam bir inceleye bilirmisiniz acaba?

Adem hocam kusura bakmayın sizde olmazsanız danışacağımız biride yok o yüzden hakkınızı helal edin.Son olarak 50UA3D63DT 2 GB RAM olduğunu demiştiniz.Bunun 43UA3D63DT olanıda acaba aynı özelliktemi?Eğer aynıysa biraz daha uygun bütçeme göre iyi gelir.sizden ricam bir inceleye bilirmisiniz acaba?
Adem hocam lütfen son sorumada cevap alabilirmyim?

Evet 17MB185_G31 anakart yani 2gb ram bellek :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri