Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seydisari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bosch ta wifi yok.
O zaman buda Airfel gibi
Kafamın almadığı kaira da aynı makinayı 30 bine veriyor wi-fi var tek kusuru bayilerde yok şimdi Bosch tada wi-fi yok 33 bin oda aynı makina şimdi alıcının suçu ne demi 🤦
Muhtemelen şok ta direkt teslim etmeyecektir
@seydisari hocam kusura bakmayın kafanızı çok karıştırdım@münzevi1940 kardeşimin dediği gibi kesin 18 btu alacaksanız kaira da aklınızda bulunsun wi-fi var ve 30 bin kurulum yapan servis Daikin şuan tek sorun kargo ile gelir süreç uzayabilir

O zaman buda Airfel gibi
Kafamın almadığı kaira da aynı makinayı 30 bine veriyor wi-fi var tek kusuru bayilerde yok şimdi Bosch tada wi-fi yok 33 bin oda aynı makina şimdi alıcının suçu ne demi 🤦
Muhtemelen şok ta direkt teslim etmeyecektir
@seydisari hocam kusura bakmayın kafanızı çok karıştırdım@münzevi1940 kardeşimin dediği gibi kesin 18 btu alacaksanız kaira da aklınızda bulunsun wi-fi var ve 30 bin kurulum yapan servis Daikin şuan tek sorun kargo ile gelir süreç uzayabilir
Aynı mevzuyu düşünüp arada kaldım. Kaira alacaktım öylesine iklimsa ücretsiz Keşif gelsinler bakalım ne yapacaklar diye çağırdım. Yemin ederim ki ne tanıyorum ne de birinin selamı vs hiçbir şey yok.
WiFi olsa iyi olur diye kaira aklımdaydı. Hatta adem abiyi darladım. Ne alayım diye. Servis dediği gün saatte geldi. Bilgilendirmesi sorularıma karşılık bulmam. Yani hiç talebim olmadan bayii aradı yanımda servise özel fiyat ver dedi rakamı söyledi. Benden almak zorunda değilsin. Al şahsi numaram ne alırsan aklına ne takılırsa sorabilirsin dedi evden çıktı.
Bir dünya kafamda sorularım vardı. Ev iş vs herkesin hayat gailesi gibi...

Alıyorum yahu dedim ertesi gün bayiye gittim aldım. 😂 Hatta bayi hepsiburada da iklimsa Web sayfası üzerinden düşük fiyata satışa koymuştu. Önce resmi rakamı söyledi. Sonra servis fiyat verdi kabul etmem dedim. İsmail usta size özel bişeyler yapmış dedi. Söz ağızdan çıkmış ustama itimatım sonsuz dedi kartı uzattım 😂😂 inanılır gibi değildi.

Aynı mevzuyu düşünüp arada kaldım. Kaira alacaktım öylesine iklimsa ücretsiz Keşif gelsinler bakalım ne yapacaklar diye çağırdım. Yemin ederim ki ne tanıyorum ne de birinin selamı vs hiçbir şey yok.
WiFi olsa iyi olur diye kaira aklımdaydı. Hatta adem abiyi darladım. Ne alayım diye. Servis dediği gün saatte geldi. Bilgilendirmesi sorularıma karşılık bulmam. Yani hiç talebim olmadan bayii aradı yanımda servise özel fiyat ver dedi rakamı söyledi. Benden almak zorunda değilsin. Al şahsi numaram ne alırsan aklına ne takılırsa sorabilirsin dedi evden çıktı.
Bir dünya kafamda sorularım vardı. Ev iş vs herkesin hayat gailesi gibi...

Alıyorum yahu dedim ertesi gün bayiye gittim aldım. 😂 Hatta bayi hepsiburada da iklimsa Web sayfası üzerinden düşük fiyata satışa koymuştu. Önce resmi rakamı söyledi. Sonra servis fiyat verdi kabul etmem dedim. İsmail usta size özel bişeyler yapmış dedi. Söz ağızdan çıkmış ustama itimatım sonsuz dedi kartı uzattım 😂😂 inanılır gibi değildi.
Nasip ten öte yol yok demi 😃
Abi varya bu satın alma işi hele ki şu zamanda kumara döndü sabah bakıyon 19k akşam 25k tam öneri veriyon 35k bir bakıyon 30 a aynı makina var karar vermek öyle zor ki
Allah alana yardım etsin seçmek zor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-08-05-11-34-50_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    Screenshot_2024-06-08-05-11-34-50_8e92da805446de3460a04639a669955c.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Benim gittiğim markettede yoktu zaten, ödemeyi alıyorlar adres alıyorlar, sonra klimayı evinize yollayıp kurulum yaptırıyorlar. Kaç günde gelir gelmez onu sormadım maalesef 😟

@Adem Helvacı @muhammet göl @Ali Kemal Eyvaz @Engraulis tavsiyeleriniz kıymetli.

Ufak bir not ekleyeyim. Yenidoğan dönemi o salondan çıkış yapamazlar. Gece gündüz orada olacak her şey. Bebek ve beşiği orada kalır. Koltuklarda uyur kalır ebeveyn. Ben halen aynıyım 😂

Bunu dikkate almakta fayda var.
Vay beeee, o salonda hatun uyuyup kaldığında, çocuk (büyük oğlum) mızıklandığında saatlerce salon ortasında kucağımda çocuk, pişpişleye pişpişleye, sırtını sıvazlaya sıvazlaya sabahı ederdim.

Zoort ve Gaaark sesinin benim için özgürlük anlamına geldiğini o zaman öğrenmiştim :kop

Sizin yazıları okuyunca aklıma geliverdi :kiskis

Benim gittiğim markettede yoktu zaten, ödemeyi alıyorlar adres alıyorlar, sonra klimayı evinize yollayıp kurulum yaptırıyorlar. Kaç günde gelir gelmez onu sormadım maalesef 😟
Vestel'in Seg marka beyaz eşya ürünleri A101 de ön önemeli talep toplamalı satması gibi yapıyor bunlar da abi demek ki :ok

Şok müşteri hizmetlerini aradım tam bir bilgisi yok ama üründe ücretsiz montaj yazmıyorsa servis ücret talep edebilir bunun garantisini veremeyiz dedi

Vestel'in Seg marka beyaz eşya ürünleri A101 de ön önemeli talep toplamalı satması gibi yapıyor bunlar da abi demek ki :ok
adem abi günaydın bizim burada ki a101 de hazır hemen teslim seg 12.000 btu klima var bunu alıp mutfğa takmayı düşünüyorum. Günde maksimum 4 saat çalışcak mutfak kullanılırken yani ne dersin alınırmı seg.

Nasip ten öte yol yok demi 😃
Abi varya bu satın alma işi hele ki şu zamanda kumara döndü sabah bakıyon 19k akşam 25k tam öneri veriyon 35k bir bakıyon 30 a aynı makina var karar vermek öyle zor ki
Allah alana yardım etsin seçmek zor
Bu ne dünya kardeşim seven seveneee 😂

Herkes tuttuğunu seviyor vaziyet artık iyice belli oldu.

Böyle olacağı hem belliydi. Hem de adem abi aylar önce uyardı.

Vay beeee, o salonda hatun uyuyup kaldığında, çocuk (büyük oğlum) mızıklandığında saatlerce salon ortasında kucağımda çocuk, pişpişleye pişpişleye, sırtını sıvazlaya sıvazlaya sabahı ederdim.

Zoort ve Gaaark sesinin benim için özgürlük anlamına geldiğini o zaman öğrenmiştim :kop

Sizin yazıları okuyunca aklıma geliverdi :kiskis
Alttan üsten gaz çıktı ve uyuduysa sadece kişisel ihtiyacını görmenin mutluluğu 😂 özgürlükten daha fazlası 😂

Şok müşteri hizmetlerini aradım tam bir bilgisi yok ama üründe ücretsiz montaj yazmıyorsa servis ücret talep edebilir bunun garantisini veremeyiz dedi
Ben halen aynı noktadayım. Kargoydu geldisi gittisi uğraşamam dedim. Çekindim. Risk faktörleri vardı. Seçeceğin marka modeli bayiden keşif alıp çatır çatır 3 gün içinde tüm satın alma kurulum elektrik hattı bitirebilirsin. Sezon başladı yoğunluk vardır. Yapıştır gitsin.

adem abi günaydın bizim burada ki a101 de hazır hemen teslim seg 12.000 btu klima var bunu alıp mutfğa takmayı düşünüyorum. Günde maksimum 4 saat çalışcak mutfak kullanılırken yani ne dersin alınırmı seg.
Şu ''ecek-acak-ebilir-abilir'' ifadelerini oldum olası büyük ve kurumsal gibi görünen firmalara yakıştıramamışımdır.
Yahu kardeşim bunun planlaması yapılmaz mı? Ön bilgilendirmesi olmaz mı hiç?
Mağaza personeli buı konuda bilgilendirilmez mi? Müşteri hizmetlerinin bu konud abilgisi olmaz mı?

Ben halen aynı noktadayım. Kargoydu geldisi gittisi uğraşamam dedim. Çekindim. Risk faktörleri vardı. Seçeceğin marka modeli bayiden keşif alıp çatır çatır 3 gün içinde tüm satın alma kurulum elektrik hattı bitirebilirsin. Sezon başladı yoğunluk vardır. Yapıştır gitsin.
Acelem yok veya bir hafta daha beklerim dersen mideadan babalar günü indirimi beklentim var. 12lik uygun olur mu? Onu kestiremiyorum. 27 metrekare salonumda 12lik sigma comfort çoğu zaman beklemede kalıyor. Kaldı ki midea daha üstün bir cihaz orada rahat iş yapar. @Adem Helvacı 12likte burada iş yapar gibi. Görsele göre ben balkona çıkışın olduğu yerden kurulum yapılabilir diye gördüm. Gayet iyi soğutur...

Şu ''ecek-acak-ebilir-abilir'' ifadelerini oldum olası büyük ve kurumsal gibi görünen firmalara yakıştıramamışımdır.
Yahu kardeşim bunun planlaması yapılmaz mı? Ön bilgilendirmesi olmaz mı hiç?
Mağaza personeli buı konuda bilgilendirilmez mi? Müşteri hizmetlerinin bu konud abilgisi olmaz mı?
abi yanış oldu heralde :) :)

Bu ne dünya kardeşim seven seveneee 😂

Herkes tuttuğunu seviyor vaziyet artık iyice belli oldu.

Böyle olacağı hem belliydi. Hem de adem abi aylar önce uyardı.
Bak abi, daha 10 gün kadar önce birisi instagramda laf sokmuştu bana ''Ne klimaymış arkadaş, memleket meselesi sanki'' diye yazmış.
Baktım Rizeli birisi. Dedim ki ''Sana sorun olmayabilir kardeş ama 15 güne kadar ortalık yangın yerine döndüğünde anlaşılır memleket meselesi mi değil mi?'''

Sonra ne oldu bilmiyorum unuttum gittim herif cevap yazdı mı yazmadı mı onu da bilmiyorum ama bak, memleket meseleyimiş aslında değil mi?

Bizim insanımızın en büyük sorunu bu. Empati yok, öngörü yok, tevazu yok. Herkes zaten herbokolog malum..

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri