Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma İki klima arasında kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sertan

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Daikin
Merhaba daikin klima sensira 12000 btu FTXF35E serisi 32.990 TL ve siesta sensira 12000 ATXF35E 27.990 TL arasında ki fiyat farkına değer ne var ikisinin arasında kaldım hangisini alsam.
Değerli bilgilerinizi paylaşır mısınız.

Merhaba daikin klima sensira 12000 btu FTXF35E serisi 32.990 TL ve siesta sensira 12000 ATXF35E 27.990 TL arasında ki fiyat farkına değer ne var ikisinin arasında kaldım hangisini alsam.
Değerli bilgilerinizi paylaşır mısınız.
Bütçece bağlı farklar var. Daha sessiz çalışma ve daha az elektrik tüketim. Bütce 33 bin zorluyorsa gerek yok. 28 bin olan model de üzmez aratmaz

Bütçece bağlı farklar var. Daha sessiz çalışma ve daha az elektrik tüketim. Bütce 33 bin zorluyorsa gerek yok. 28 bin olan model de üzmez aratmaz
Bilgilendirme için teşekkürler
Sesiz ve elektrik tüketimi az olursa 5 bin farka değer sanırım.
Airfel veya baymak Arçelik 25 bin TL ye var ama Daikin markasına güvenenetek almak istiyorum

Her ne kadar öyle denmese de aslında siesta ürünler biraz da Arçelik Vestel kullanıcı grubuna hitap etmek için o segmentte üretilmiş üründür. Mantıklı ve haklı bulduğum bir hamledir.

Bilgilendirme için teşekkürler
Sesiz ve elektrik tüketimi az olursa 5 bin farka değer sanırım.
Airfel veya baymak Arçelik 25 bin TL ye var ama Daikin markasına güvenenetek almak istiyorum
Ben yeni sensira aldım bugün kullanmaya başladım şuanlık memnunum ses konusunda gerçekten sessiz

Dün kurulum gerçekleşti güzel ve sessiz şimdilik memnunum klima yönü koltuklara geliyor çarpılma ya karşı klima aparatı almam ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Dün kurulum gerçekleşti güzel ve sessiz şimdilik memnunum klima yönü koltuklara geliyor çarpılma ya karşı klima aparatı almam ne kadar doğru olur bilemiyorum.
komfor modunu açmayı dene ve manuel olarak kapağı ayarladıysan klimayı kapat kapağı kapansın sonra klimayı bir daha aç çünkü elle ayarladığında ayarı bozuluyor konfor modunu açtıysan klima koltuğun karşısındaysa direkt rüzgar gelmese de yinede soğuk hava aşağı iniyor maalesef

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri