Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Burdur klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

nevzatmete

Yeni Üye
Yeni Üye
Burdur da güneybatı cephede yer alan ve öğlenden akşam batışa kadar güneş gören salon için klima arayışım var. Mekan 30m2 ve yaklaşık 9m2 boyutlu cam var. Çift camlı pimapen mevcut ve yalıtım da var die biliyorum.
Burdur bu aylarda oldukça sıcak, gündüz 40 dereceleri rahatlıkla görüyor. Biz de sadece salonda soğutma amaçlı kullanıcaz. Eşim evden çalıştığı için gündüz çok zorlanıyor.
Bir problemim de buradaki yetkili servisler hkk pek bilgim yok ve her markanın bayi + servisi olmadığını biliyorum.
@Adem Helvacı bey yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Burdur da güneybatı cephede yer alan ve öğlenden akşam batışa kadar güneş gören salon için klima arayışım var. Mekan 30m2 ve yaklaşık 9m2 boyutlu cam var. Çift camlı pimapen mevcut ve yalıtım da var die biliyorum.
Burdur bu aylarda oldukça sıcak, gündüz 40 dereceleri rahatlıkla görüyor. Biz de sadece salonda soğutma amaçlı kullanıcaz. Eşim evden çalıştığı için gündüz çok zorlanıyor.
Bir problemim de buradaki yetkili servisler hkk pek bilgim yok ve her markanın bayi + servisi olmadığını biliyorum.
@Adem Helvacı bey yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Burdur da servis hizmeti olan öğrendiğim markaları paylaşmak istedim.
Viessman
Daikin
Arçelik
Vestel
Baymak
Alarko Carrier

Fikrinizi iletebilirsiniz çok sevinirim @Adem Helvacı hocam

Burdur da servis hizmeti olan öğrendiğim markaları paylaşmak istedim.
Viessman
Daikin
Arçelik
Vestel
Baymak
Alarko Carrier

Fikrinizi iletebilirsiniz çok sevinirim @Adem Helvacı hocam
Arçeliği geç
Vestelden Allah korusun

Baymak da olur ama Aux üretimi klimadı rbilginiz olsun (Kötü değildir)

Isparta Burdur bölgesinde Daikin güvencesinde Daikin veya Airfel mantıklı tercih olur.
İklimsa güvencesinde sigma da olur.

Arçeliği geç
Vestelden Allah korusun

Baymak da olur ama Aux üretimi klimadı rbilginiz olsun (Kötü değildir)

Isparta Burdur bölgesinde Daikin güvencesinde Daikin veya Airfel mantıklı tercih olur.
İklimsa güvencesinde sigma da olur.
@Adem Helvacı hocam Hitachi ve York markaları için bir yorumunuz var mıdır.

Hitachi bayii Burdur da var. Isparta servisine kurulum yaptırdıklarını ve vakumlama işleminin mutlaka yapıldığını, özellikle Hitachi nin tüm parçalarını kendi üreten bir Japon markası olduğunu söylediler.

@Adem Helvacı hocam Hitachi ve York markaları için bir yorumunuz var mıdır.

Hitachi bayii Burdur da var. Isparta servisine kurulum yaptırdıklarını ve vakumlama işleminin mutlaka yapıldığını, özellikle Hitachi nin tüm parçalarını kendi üreten bir Japon markası olduğunu söylediler.
Cumartesi gününe kadar beklerim dersen sana hitachinin ciğerini bile gösteririm zira ofisimize test için montaj yapılacak bir tane :D

Hem belki de Burdur servisini de tanıyordur bize gelecek olan arkadaş, oradan da bir bağlantı kurmaya çalışırız.
Yalnız Japon kısmına şimdiden şerh koyayım ben zira üretimler muhtemelen Çin'dir.
Hitachi servisi Isparta dan gelecek. Montaj için 10-15 günlük termin veriliyor tabi.
Viessman servisi yeni verilmiş ve henüz sadece 1 eve montaj yapmışlar. Hatta bugün Antalya ya gidip vakum makinesi almışlar ve bakır boru kullanılıyormuş.

Hitachi için sizin gibi bir otorite bunu dedikten sonra tabiki de beklerim 😊 ama eşim evden çalıştığı için o çok sıkıntı yaşıyor sıcaklar ile. Aile bütünlüğümüz açısından ne kadar çabuk dönerseniz o kadar bahtiyar oluruz 😊

Hitachi servisi Isparta dan gelecek. Montaj için 10-15 günlük termin veriliyor tabi.
Viessman servisi yeni verilmiş ve henüz sadece 1 eve montaj yapmışlar. Hatta bugün Antalya ya gidip vakum makinesi almışlar ve bakır boru kullanılıyormuş.

Hitachi için sizin gibi bir otorite bunu dedikten sonra tabiki de beklerim 😊 ama eşim evden çalıştığı için o çok sıkıntı yaşıyor sıcaklar ile. Aile bütünlüğümüz açısından ne kadar çabuk dönerseniz o kadar bahtiyar oluruz 😊
Ek bilgi;
Midea xtreme 18btu için 45bin fiyat aldım Antalya bayinden şimdi. Burdur a montaj için 1000tl yol ücreti talep ettiler.

@Adem Helvacı hocam takıldı mı hitachi ofisinize. Hitachi yada farklı marka bir tavsiyeniz var mıdır. Benim kafa artık allak bullak oldu araştırmaktan.

Bugün Toshiba nın Burdur da hem servis hem bayi olduğunu öğrenerek görüştüm. 14000 btu shorai modeli için 61 bin den 50bine kadar düştüler 10 ay taksitle. Bu cihaz hkk bilginiz var mıdır onu da belirtirseniz çok sevinirim.

@Adem Helvacı hocam takıldı mı hitachi ofisinize. Hitachi yada farklı marka bir tavsiyeniz var mıdır. Benim kafa artık allak bullak oldu araştırmaktan.

Bugün Toshiba nın Burdur da hem servis hem bayi olduğunu öğrenerek görüştüm. 14000 btu shorai modeli için 61 bin den 50bine kadar düştüler 10 ay taksitle. Bu cihaz hkk bilginiz var mıdır onu da belirtirseniz çok sevinirim.
Ben şu an Toshiba bayisinden kıllandım mesela. 11 bin pazarlık payı mı olur kardeşim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri