Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bartu

İnce Eleyen
Kadim Üye
Adem abi senden bir ricam olabilir mi, ben bu platformdaki kimseyi tanımıyorum, cemal süreya abimizin güzel bir şiirini bu platformdaki üyeler için uyarlasan ortaya ne çıkar? Uyarlasan da bizler de sizleri kısa kelimelerle tanımış olsak ?

Not: Ama şiirin sonundaki eleştirmen kesin sen olmalısın.

Nurullah Ataç çeliştirmen
Tahir Alangu soruşturman
Cevdet Kudret deriştirmen
Suut Kemal çekiştirmen
Mehmet Kaplan uyuşturman

Sabahattin Eyüboğlu yetiştirmen
Orhan Burian barıştırman
Vedat Günyol biliştirmen
Adnan Benk veriştirmen
Fahir Onger geçiştirmen

Memet Fuat alıştırman
Fethi Naci kızıştırman
Hüseyin Cöntürk yarıştırman
Rauf Mutluay doluşturman
Asım Bezirci koğuşturman

Mehmet H. Doğan geliştirmen
Doğan Hızlan buluşturman
Konur Ertop araştırman
Vecihi Timuroğlu seviştirmen
Muzaffer Uyguner üleştirmen

Adnan Binyazar örtüştürmen
Füsun Akatlı konuşturman
Atilla Özkırımlı dalaştırman
Murat Belge yakıştırman
Enis Batur ileştirmen

İlhan Berk eleştirmen

@Adem Helvacı

Böyle bir şey yapılabilir elbet ancak tek taraflı bakış açısı ile olmamalı bana göre. Ben birkaç isim yazarım, bende uyandırdıkları fikri de yanlarına yazarım ancak belki de forumda birisi ile ilgili bizden daha iyi fikri olan başka bir dostumuz vardır daha iyi bir sonuç ortaya çıkması adına katkı sunulması veya fikir telakki edilmesi, ''X kişisine şunu yazmışsınız fakat bu daha iyi olurdu' görüşü sunulması da faydalı olabilir :)

@İlteriş Yılmaz Geliştirmen (Platformun bütün yazılım geliştirmelerini yaptığı için)
@Zeynep Okuşturman (Okumayanı ıslak odunla kovaladığı için)
@Eylem Yıldız Yediştirmen :D (Mutfağından dolayı)
@Yelda Helvacı Araştırman (Kimse onun radarından kaçamaz, herkesi her şeyi araştırır)
@NBKpro Soruşturman (Her şeyi sorup soruşturur, boş geçmez)

@Rüstem buluşturman (Her şeyi bulup buluşturduğu için)
@ibrahimykr yazıştırman (her konuda yazdığı için)
@osmanke Barıştırman (Forumumuzun denge taşı)
@Ispanak Namık Buluşturman (Bilginin üyeler ile buluşması her çabayı gösterdiğini gördüğüm için)
@Puzik Dalıştırman (kendisi biliyor sebebini)

@Serra Yetiştirmen (Bilgilerinden ve deneyimlerinden çok faydalandığımız için)
@mbirol Takıştırman (İki anlamda da kullanılır, sürekli klima takması da, haksızlığa kafayı takması da)
@bartu Kızıştırman :D (Açmasaydın böyle konu)
@Tesla Veriştirmen (ustama dokunmayın verip veriştirir valla)
@Vesteloji yapıştırman (Lg ye Philips'i, vestel'e LG yi itina ile yapıştırdığı için)

@alino koşuşturman (Forumda her mecrada herkes için koşturduğunu gözlemlediğim için)
@Beril Gülüştürmen (kardeşimi hr gördüğümde yüzüm gülüyor)
@sanko86 üleştirmen (Dostluğu sevgiyi üleştiren dostumuz)
@H.YILDIRIM Alıştırman (Genel konularda yeni gelenler ile diyalog kurup alışmalarına yardımcı olduğunu gördüm)
@Adem Helvacı Eleştirmen (İstek üzerine)

Zamanda biraz ileri biraz geri yaptık ve 03.08.2023 tarihli sıcacık sohbetimiz içerisinde geçen şu anı da bu başlıkta kayıt altında bırakıp tarihe not düşmek istedik.

@orcun sen neden yazmıyorsun yaaaa, sohbetimiz sarmıyor mu seni yoksa? ?

Dostlar tanıştırayım müsaadenizle. Sevgili Orçun ile biz uzun yıllardır tanışırız henüz yüz yüze tanışmasak da (neredeyse hepinizle olduğu gibi) :D

İlk youtube dan tanışmıştık diye hatırlıyorum, Sonra Teknoseyirde sevgili Umut kardeşimin daveti ile katıldığım bir canlı yayından sonra muhabbetimiz çok ilerledi bugünlere kadar geldik. ?

@orcun sen zaten @Yelda Helvacı yı tanıyorsun. Cafe sahibidir kendisi, hiç bekleme bir gram çay kahve ikram etmez, varsa yoksa @Beril denen o baretli gacı ile lak lak etsinler. :D Adı CAFE olsa da çayını gayfeni kendin alıyorsun :D
@Beril kafasına göre takılır, bazen gözlemeci, bazen möhendiz, bazen otel denetçisi olur onu kendi haline bırak istediği gibi takılsın :kiskis Ama abisinin gıymatlısıdır ?
@İlteriş Yılmaz artık tanıyorsun o forumcu görünümlü dağların adamıdır. 1 gün ofiste ise 5 gün dağlardadır. Muhtemelen ''Dağların arkasıda yar, önündeyse ayrılık var'' şarkısı kendisini çok etkilemiş olsa gerek :kiskis
@Tarık kardeşimiz bizim bıçkın Beykozlumuzdur gendüsü. Taaa Donanımhaberden tanışırız. Tam bir kardeştir. :D
@cuhadarzade kardeşimiz ırhfleofh oşlwhufo hwloff helofhw otelinin CEO su olma yolunda ilerliyor. Otel ismini lütfen ''Anlamadım'' deme zira biz aylardır anlamıyoruz :kiskis
@Engraulis ise ''göööhlerde gaartal gibiiiiydiiiim'' diyen garadenizin hırçın dağlarının efesidir.
@Murat ALA ve @NBKpro forumumuzun gıymatlı moderatörlerinden ve cafe müdavimleridir. NBK nın ileride bir otoboz filosu kurma hayali var. Murat'ım Devlet Memuru olsun yeter :D
@osmanke abimiz bidenemizdir. Günaydın ve iyi gecelerden sorumlu devlet bakanımız, forumumuzun en büyüğüdür.
@mbirol ustamız cafeye pek yazmaz ama asi delikanlıdır. Hayata atar gider yapmayı seven, yılların klima profesörüdür. (Siz sanki tanışıyordunuz zaten)
@bartu can ciğerdir. O bu aralar çok yoğun çünkü onların sezon çok yoğun bu ara. Forumun en bonkör teknoloji tarihi bağışçısıdır :love::love::love: VHS videodan tut, DVD Recorder gibi ürünlere kadar bize neler neler bağışladı bir bilsen. İleride Kendi merkez binamızda bir teknoloji tarihi köşesi açmayı planlıyoruz çünkü ?
@H.YILDIRIM olmadan olmaz ? Onsuz bu forumdan ne tat alırsın ne tuz :D Bir gelir, herkese günlük enerji dozunu verir gider. Yakalayabilene aşkolsun :kop
@emurat için bu yaz çok zor geçti. Klima sorunlarından bir türlü kurtulamadı ama sonunda mutluluk onun da kapısını çalıyor :D
@Caner Ergin arada uğrar ama Cafenin ilklerindendir. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Cafe açıldı diye ilk koç kesendi kedisi :D
@Puzik bizim gurbetci dostumuzdurç Kendisi ile tanışıklığımız yine yıllar öncesine dayanır. Sağ olsun aramızdaki bağı hiç kopartmadı.
@sanko86 ile yine sevgili Puzik gibi uzun zaman önceden gelen bir bağımız var. Şu forum dünyasında her zaman sağlanamıyor böyle bağlar :)
Yaz geldiğinden beri çok yoğun çalışan sevgili @Tesla ve @vesteleoji ustalarımızı artık yani nasıl söyleyeceğimi bile bilemiyorum onlarla çok çok farklı bir diyaloğumuz var. Mesleki anlamda da birçok ortak yönümüz olduğu için onlarla forum, forum öncesi, forum sonrası yani hayat boyu bir dostluğumuz söz konusu.

Daha birçok kıymetli dostumuz müdavimdir buraya.

Hayatın sıkıcı, monoton ve bunaltan tarafı bizleri zorladığında buraya gelir, dostlarla iki hoşbeş eder moral bulur işimize devam ederiz.

Eeee tanıştırma faslı bittiğine göre sen de artık rahatlıkla yazabilirsin buraya :D

Hadi ben soru cevaplamaya geri döneyim o halde :kiskis

Son düzenleme:
herbokolog olduğum tescillendi diye düşünüyorum. Ben aslında bilişim, sanat, felsefe, konularına hakimim. Televizyon, Elekrikli aletleri pek anlamam. Hele beyaz eşyadan. O yüzden, yazıştırman aslında güzel tespit olmuş.

Böyle bir şey yapılabilir elbet ancak tek taraflı bakış açısı ile olmamalı bana göre. Ben birkaç isim yazarım, bende uyandırdıkları fikri de yanlarına yazarım ancak belki de forumda birisi ile ilgili bizden daha iyi fikri olan başka bir dostumuz vardır daha iyi bir sonuç ortaya çıkması adına katkı sunulması veya fikir telakki edilmesi, ''X kişisine şunu yazmışsınız fakat bu daha iyi olurdu' görüşü sunulması da faydalı olabilir :)

@İlteriş Yılmaz Geliştirmen (Platformun bütün yazılım geliştirmelerini yaptığı için)
@Yelda Helvacı Araştırman (Kimse onun radarından kaçamaz, herkesi her şeyi araştırır)

@Ispanak Namık Buluşturman (Bilginin üyeler ile buluşması her çabayı gösterdiğini gördüğüm için)

@mbirol Takıştırman (İki anlamda da kullanılır, sürekli klima takması da, haksızlığa kafayı takması da)
@Vesteloji yapıştırman (Lg ye Philips'i, vestel'e LG yi itina ile yapıştırdığı için)

@alino koşuşturman (Forumda her mecrada herkes için koşturduğunu gözlemlediğim için)
@H.YILDIRIM Alıştırman (Genel konularda yeni gelenler ile diyalog kurup alışmalarına yardımcı olduğunu gördüm)
@Adem Helvacı Eleştirmen (İstek üzerine)?????

çoook iyi :clap2

Hahah Adem abi yaratıcılığın takdire şayan ???

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri