Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Midea klima güncelleme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cihanacar

Meraklı
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Midea extreme eco
Merhaba arkadaşlar.
Midea extreme eko klima kullanıyorum.
Geçen gün uygulamaya güncelleme geldi , birkaç can sıkıcı sorun var bana göre.

Öncelikle soğutma modu ismi yerine güzel modu ismi verilmiş , güzel ne demek anlamadım. Bu çevirileri kim yapıyor denetliyor anlamadım , soğutma modu nun ismini neden değiştiresin ki zaten amacını en iyi temsil eden yazı soğutma işte.

Diğer bir sorun ise kumanda da ve aplikasyonda derece örnek 24 yazıyor , klimanın üstünde 27 yazıyor.
Sanki ortam sıcaklığını gösteriyor. Eskiden bu yoktu şimdi evdeki biri kumandadan 24yapıyor , o an klimanın ekranı 24 oluyor arkanı dönüp bakıyorsun geri 27-28 vs olmuş , sonra al kumandayı geri tekrar derece düşür yükselt gibi saçma heyecanlara giriyorsun…

Nasıl düzelecek anlamadım

Ekli dosyalar

• IMG_1177.jpeg
    IMG_1177.jpeg
    115.3 KB · Görüntüleme: 34
  • 97c91776-a7d6-4a6a-8a78-1ec4ad7de753.jpeg
    97c91776-a7d6-4a6a-8a78-1ec4ad7de753.jpeg
    124.2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1454.jpeg
    IMG_1454.jpeg
    176.2 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Midea extreme eko klima kullanıyorum.
Geçen gün uygulamaya güncelleme geldi , birkaç can sıkıcı sorun var bana göre.

Öncelikle soğutma modu ismi yerine güzel modu ismi verilmiş , güzel ne demek anlamadım. Bu çevirileri kim yapıyor denetliyor anlamadım , soğutma modu nun ismini neden değiştiresin ki zaten amacını en iyi temsil eden yazı soğutma işte.

Diğer bir sorun ise kumanda da ve aplikasyonda derece örnek 24 yazıyor , klimanın üstünde 27 yazıyor.
Sanki ortam sıcaklığını gösteriyor. Eskiden bu yoktu şimdi evdeki biri kumandadan 24yapıyor , o an klimanın ekranı 24 oluyor arkanı dönüp bakıyorsun geri 27-28 vs olmuş , sonra al kumandayı geri tekrar derece düşür yükselt gibi saçma heyecanlara giriyorsun…

Nasıl düzelecek anlamadım
Led tusuna uzun basarsaniz klima uzerinde emis degeri gorunur

Cool'un bir diğer anlamı da güzel, hoş olduğu için bir bilene sormak yerine sözlükte karşılarına çıkan ilk kelimeyi yazmışlar muhtemelen:haha

Türkçe dil paketi olarak Çinli yazılımcılar tarafından ekleniyor bu gelişmeler.
Daha önce de hataları bulup bildirdik düzelttiler.

Yoksa ''İTİNİZ'' yazısını ''Your Dog'' diye çeviren Türkler yapmıyor bu kelime seçimlerini.

Göstergedeki emiş sıcaklığı konusunu @M_aTRa_X dostumuz açıklamış zaten.

Ayrıca son güncelleme sonrası benim Xtreme ve ofisteki All Easy Pro ürünler nedense artık çevrimdışı görünüyor erişemiyorum birkaç gündür, bilerek ellemedim ama belli ki yeniden tanıtmak gerekecek.

İlginçtir ki aynı güncellemeleri alan Breezeless ve Prime modellerinde sorun olmadı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri