Evet biraz önce fark ettim onu da çok çok mutlu oldumValla ben Beril kardeşimin profiline ''Forumun Gülen Yüzü''' diye yazdım artık![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet biraz önce fark ettim onu da çok çok mutlu oldumValla ben Beril kardeşimin profiline ''Forumun Gülen Yüzü''' diye yazdım artık![]()
Çoğu üründe stok duruyor. Ben de type-c kablo, şarjlı havya, 120W havya, tornavida takımı, şerit led ve kulaklık aldım deminNasıl yani? İndirim bugün müydü?
Benim alacaklarım belli
Seninle yazıştığımız priz ve Yeldoşun robot süğürgenin tekerlek takımı o kadar ama bakmamıştım valla çıkmış aklımdan.
Ofisten çıkıyorum, eve geçeceğim. Evden bakıp sipariş veririm mutlaka kaçırmadık ise.
Photoshopta veya yapay zeka ile güldürürüz onuEvet biraz önce fark ettim onu da çok çok mutlu oldumAma şimdi şöyle bir sorunum var. @Yelda Helvacı abla baretli fotoğraf istedi benden, buldum profil fotoğrafı yapacağım. Ve baretli halde hiç gülmediğimi fark ettim
Tek güldüğüm fotoğrafım var onda da ustaların ikramı sarı kola, pardon "sarı kula" içerken
![]()
Gözlerim ekrana bakmış bir de maskeyi kaldırırsak süperPhotoshopta veya yapay zeka ile güldürürüz onu![]()
Revizeler için ek ücret gerekirGözlerim ekrana bakmış bir de maskeyi kaldırırsak süper![]()
İlk başlarda asla anlaşamadığımız, sonrasında makul yerde buluştuğumuz kesim işte budur! Çünkü biz bot giyerken, onlar spor ayakkabı ile gelirler. Biz baretle dolaşırken şapka ile girerler sahaya. Öyle nazlı istekleri olur ki aman aman. Neyse bir miktar sinirlendim ama kendimi tolere edebilirimYazılımcı olabilirim ama benim de baretli fotoğrafım var ?
Hatta yelekli fotoğrafım bile var![]()
Ben yazılımımı kurar giderim, polemiğe girmemİlk başlarda asla anlaşamadığımız, sonrasında makul yerde buluştuğumuz kesim işte budur! Çünkü biz bot giyerken, onlar spor ayakkabı ile gelirler. Biz baretle dolaşırken şapka ile girerler sahaya. Öyle nazlı istekleri olur ki aman aman. Neyse bir miktar sinirlendim ama kendimi tolere edebilirim![]()
Yaa işte. Biz gelelim, size uygun ortam hazırlayalım, sonra siz gelin şurası olmamış, burası yanlış. Viski de ister misiniz çalışırken iyi giderBen yazılımımı kurar giderim, polemiğe girmem![]()
Yaa işte. Biz gelelim, size uygun ortam hazırlayalım, sonra siz gelin şurası olmamış, burası yanlış. Viski de ister misiniz çalışırken iyi gider![]()
Aha soruşturman olmuşuz. Soru sormak, meraklı olmak iyidir.@NBKpro Soruşturman (Her şeyi sorup soruşturur, boş geçmez)
Bunların tamamı benim tepkim olabilir.
Bunların tamamı benim tepkim olabilir.![]()
Yine mi unuttun?Nasıl yani? İndirim bugün müydü?
Benim alacaklarım belli
Seninle yazıştığımız priz ve Yeldoşun robot süğürgenin tekerlek takımı o kadar ama bakmamıştım valla çıkmış aklımdan.
Ofisten çıkıyorum, eve geçeceğim. Evden bakıp sipariş veririm mutlaka kaçırmadık ise.
Ben geneli senin yazılarına gülüyorım?
Ben geneli senin yazılarına gülüyorım?
Emekçi kardeş fotosu gayet güzel olmuşEvet biraz önce fark ettim onu da çok çok mutlu oldumAma şimdi şöyle bir sorunum var. @Yelda Helvacı abla baretli fotoğraf istedi benden, buldum profil fotoğrafı yapacağım. Ve baretli halde hiç gülmediğimi fark ettim
Tek güldüğüm fotoğrafım var onda da ustaların ikramı sarı kola, pardon "sarı kula" içerken
![]()
Yemek bitti, kardeşimle telefon sohbetine daldık, Hatundan fırça yedim ''forumda seni bekliyor insanlar'' diyeÇoğu üründe stok duruyor. Ben de type-c kablo, şarjlı havya, 120W havya, tornavida takımı, şerit led ve kulaklık aldım demin![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.