Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Midea grubuMerhabalar, 9000lik dis unitesi traktor gibi calismayacak bir klima oneriniz var mi?![]()
Midea grubu
Midea değil haier tarafından üretilmektedir.Sigma comfort 12.00 btu/h onerir misiniz? Sigma midea yapimi mi?
Kucuk bir calisma odam var onun icin istiyorum, tek kosulu dis unitesi sessiz olsun. Salonda vestel klima var cok sesli bir dis unitesi var.Kullanacağın koşulları söylersen daha iyi yardımcı oluruz
Vestel zaten klima değildirKucuk bir calisma odam var onun icin istiyorum, tek kosulu dis unitesi sessiz olsun. Salonda vestel klima var cok sesli bir dis unitesi var.
Hocam önce kaç m2 de kullanacaksın onu yazarsan daha iyi olur tamam dış ünite sessiz olabilir onu bulmak meseledeğilde sizi odada sessizce doldurabilir onuda göz önünde bulundurarak seçim yapmanız lazım.Sigma comfort 12.00 btu/h onerir misiniz? Sigma midea yapimi mi?
Hocam önce kaç m2 de kullanacaksın onu yazarsan daha iyi olur tamam dış ünite sessiz olabilir onu bulmak meseledeğilde sizi odada sessizce doldurabilir onuda göz önünde bulundurarak seçim yapmanız lazım.
Peki çalışma odanız kaç m2 yalıtım durumu nedir güneş alıyormu hangi cephede
Odanız 15 16 yada 10m2 civarındaysa kendini oldukça kısabilen bir klima bakmanız lazım yoksa perişan eder battaniye ile oturursunuz.
Kardeşim bu klima işi kıyafet gibi değil büyük alırsan donarsınOdam 10m2, oda gun boyu gunes almakta 9 - 12 arasinda karasiz kaldim. 9luk alirsam ilerde daha buyuk bir odam olursa sikinti olur mu diye dusunuyorum.
Tesekkur ederim, 9 luk alayim o zamanKardeşim bu klima işi kıyafet gibi değil büyük alırsan donarsın
evet haklisiniz, https://www.carrefoursa.com/denki-9-btu-a-invarter-klima-p-30340824 hakkinda bilginiz var mi? Sizce Sigma comfort bu yoksa bu mu alinmaliBüyük aldığında ortamı soğutmak için düşük devre geçtiğinde sesi çoğalır.
o her klimada olmuyor galibaBüyük aldığında ortamı soğutmak için düşük devre geçtiğinde sesi çoğalır.
Her harfine katılıyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın ama çok isabetli bir tespit ve de çözümlemeKardeşim bu klima işi kıyafet gibi değil büyük alırsan donarsın
:d evet hakli ve komik bir tespitHer harfine katılıyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın ama çok isabetli bir tespit ve de çözümlemesebepsiz gülüyorum bakıp bakıp
![]()
siz sigma comfort tester olarak 9luk olani almami onerir misiniz, dis unite sesi nasil?Her harfine katılıyorum. Konu sahibi yanlış anlamasın ama çok isabetli bir tespit ve de çözümlemesebepsiz gülüyorum bakıp bakıp
![]()
tesekkur ederimSalonda yenidoğan bebeğim var. Rahatsız olmadı. Yan cephesi balkonum sigara vs takılıyorum ben çalıştığını anlamıyorum. Bana göre sessiz.
Şunu ekleyeyim hemen evimin yalıtımı iyi yani oda sıcaklığında sabit tutuyorum hiç kapatmıyorum. Haftada bir filtre temizliği o kadar. Haliyle ortam sıcaklığı sabit klima zorlamıyor kendini. Günde üç beş saat kullanırım veya akşamları açarım gibi kullanılsa alet içeriyi soğutacağım diye kendini parçalasa ne ses olur bilmiyorum. Nisan sonundan beri klimayı 30dk kapattık o kadar...
Hasılı bu tarz senaryoda denemedim. Ama yüksek fanda iç ünite sesli. Ama fanı birinci kademeye alınca sessiz. Hatta sessiz moda alınca çalıştığını anlamakta zorlanıyorum.
Ben çok teknik detay bilmiyorum. Bazı arkadaşlar bu konularda çok daha istekli arzulu. Algoritma olayı var. Bazı klima düşük fanda dış ünite fazla pervane çeviriyor elektrik fazla tüketiyor gibi bişey okudum tam emin değilim. Bazısında tam tersi çalışıyor.tesekkur ederim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.