Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

12 Aylık Comnet Deneyimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon Snow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jon Snow

Araştırmacı
Araştırmacı
Dostlar 12 ay bugün itibariyle doldu genel yorumum firma şayet bölgeniz'deki alt yapıda herhangi bir problem yoksa keza binanızdaki kablolarda vs ne hız çıkıyorsa o hızı veriyor fiyat olarakta diğer firmalara göre daha uygun tavsiye ederim sizlere COMNETİ

Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz comnet firması için ben 1 senelik peşin ödeme yaptım daha uyguna geliyor bu şekilde.

+ Arkadaşını getir kampanyası mevcut link'ten başvuru yaparsanız Size ve Bana +30 Gün Ekliyor dostlar.

sadasdasda.PNG

Bu adamları bir türlü sevemedim. Koca şirket ergen gibi davranıyor. Abonelerin şikayetlerini hem çözemezler hem de dili sert diye kafalarına göre abonelik iptali yaparlar. İlginç bulaşılmaması gereken bir oluşum.

Bu adamları bir türlü sevemedim. Koca şirket ergen gibi davranıyor. Abonelerin şikayetlerini hem çözemezler hem de dili sert diye kafalarına göre abonelik iptali yaparlar. İlginç bulaşılmaması gereken bir oluşum.
dediğim gibi şayet alt yapıda ve ev'deki kablolarda sorun yoksa sorunsuz hizmet veriyorlar temsilcilerin bir kısmı garip evet ama hepsi değil hocam.

Bir arkadaşım kullanıyordu bunu birgün internet kesilince aradı müşteri hizmetlerini adamlar trip atıp iptal etmişti aboneliği çok gülmüştüm aynı akşam türknete başvurmuştuk 😅😅

Bir arkadaşım kullanıyordu bunu birgün internet kesilince aradı müşteri hizmetlerini adamlar trip atıp iptal etmişti aboneliği çok gülmüştüm aynı akşam türknete başvurmuştuk 😅😅
şayet alt yapıda ve ev'deki kablolarda sorun yoksa sorunsuz hizmet veriyorlar temsilcilerin bir kısmı garip evet ama hepsi değil hocam. bende yeri geldiği zaman sinili konuştum ama iptal edilmedi :D

şayet alt yapıda ve ev'deki kablolarda sorun yoksa sorunsuz hizmet veriyorlar temsilcilerin bir kısmı garip evet ama hepsi değil hocam. bende yeri geldiği zaman sinili konuştum ama iptal edilmedi :D
Hocam şanslısınız valla bizim interneti gece 10 gibi iptal etmiş ti kalmıştık öyle 😅😅

21.11.2023 tarihinden beri kullanmaktayım 1 kere arıza kaydı açtım o tarihten beri onun haricinde kesintisiz kullandım, 100 MB kullanıyorum 110 mb çıkıyor testlerde sürekli. Gayet memnun kaldım ve kullanmaya devam ediyorum.

Tam olarak bunu kastediyorum işte böyle bir saçmalık olmamalı kendilerine KURUMSAL diyorlarsa. Ha kurumsalız demiyorlarsa bir şey diyemem.

21.11.2023 tarihinden beri kullanmaktayım 1 kere arıza kaydı açtım o tarihten beri onun haricinde kesintisiz kullandım, 100 MB kullanıyorum 110 mb çıkıyor testlerde sürekli. Gayet memnun kaldım ve kullanmaya devam ediyorum.
fiber mi vdsl mi kullanıyorsunuz hocam? hangi şehirdesiniz? bu firmanın bildiğim kadarıyla kendi data centeri var istanbulda.

Dostlar 12 ay bugün itibariyle doldu genel yorumum firma şayet bölgeniz'deki alt yapıda herhangi bir problem yoksa keza binanızdaki kablolarda vs ne hız çıkıyorsa o hızı veriyor fiyat olarakta diğer firmalara göre daha uygun tavsiye ederim sizlere COMNETİ

Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz comnet firması için ben 1 senelik peşin ödeme yaptım daha uyguna geliyor bu şekilde.

+ Arkadaşını getir kampanyası mevcut link'ten başvuru yaparsanız Size ve Bana +30 Gün Ekliyor dostlar.

Ekli dosyayı görüntüle 18459
Comnetten genel olarak kimse memnun değil diye biliyorum. İnternet kullanıcıları platformu var. Çoğunluk memnun değil.

Comnetten genel olarak kimse memnun değil diye biliyorum. İnternet kullanıcıları platformu var. Çoğunluk memnun değil.
alt yapının durumuna bağlı bu durum halihazırda alt yapıda problem yoksa firma sorunsuz veriyor hızı fakat varsa sorun orda başlıyor. aynısı tt içinde geçerli ekip'lerin geneli baştan savma iş yapıyor

Gigabit internete bakıyorum (1000Mbps indirme, 50Mbps yükleme) -- aylık 839₺. Bunu da senelik peşin vermeniz gerekiyor, aylık ödeyecekseniz 899₺.
Türk Telekom aynı interneti 3 ay 515₺, sonrasında 1030₺ olarak veriyor. Aylık 927₺'ye geliyor.
Ayda 100₺ az vereceğim (onu da senelik peşin vereceğim), fakat internet sağlayıcım "aracı" firma olacağı için (TT altyapısıyla hizmet verecek) arıza vs. durumunda çözümü zor olacak. Yorumların yarısı negatif, yarısı da referans kodu veriyor (bu yorumların objektif olması zor). Müşteri hizmetleri iyi değil. İnternet kopmaları olmuş.

Çok mantıklı gelmedi bana. Aslında hiç mantıklı gelmedi.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri