Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Gold Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol!

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
@mrplt Hocam yurtdışı kartlardan ödeme alma başvurusu yaptık ancak biraz detaylı işlemleri var. Yurtiçi bir kart seçeneğin yok ise bir süre beklemen gerekebilir. 😊🤚

Fikir güzel ama umarım ilerleyen zamanlarda şu olmaz;

'' BİZ PARA VERDİK GOLD ÜYE OLDUK, ADEM ABİYE SORU SORDUK ADEM ABİNİN VERDİĞİ CEVABI BEĞENMEDİM VERİN PARAMI GERİ '' diye umarım bu kitle buraya gelmez.

Zamanında bunu teknoseyir denedi çünkü hep benzeri mevzular oldu. Plus üyelik aldık niye bunun karşılığını alamıyoruz ? destek oluyoruz ama bize verilen sözler tutulmuyor benim plus paramı geri verin diyen bir kitle türemişti.
Olasılıkları tahmin edebiliyoruz. Tabi asıl çıktı reklamsız üyelik ve destek olmak olsa da bunu dediğin düşünceyle kullanıp sonra da farklı beklentilerle tepkiler veren kişiler mutlaka olacaktır. Olabildiğince iyiye ve çoğunluğun faydasına odaklanacağız.

Mantıklı yaklaşım. Ben İnstagramda adamın 32 lirasını geri verdiğimi bilirim.
Şahıs istemedi ama ben iade ettim.
Burada temel mantık ticaret değil karşılıklı gönüllü destekleme girişimi.
Evet reklamsız hizmet almak bir sonuç ama aslında SEBEP önemli burada yani niyet iyi, aslında katılanlar bir nevi DESTEK olamk için katılmış oluyor.
Biz de bu destekleri testlerimizde, ve geliştirmelerimizde kullanıp yine bütün tüketicilere o desteğin geri dönmesini sağlamış oluyoruz sevgili Orçun.

Niyet güzel be abi, bence birlikte başarırız :ok
Abi eminim öyle adamlar var. Ve şuna da evrilebiliyor zamanla.

'' BEN PARA VERDİM DESTEK OLDUM BANA NİYE CEVAPTA ÖNCELİK TANINMIYORDA BU ... KİŞİSİNE BENDEN SONRA SORU SORMUŞ ONA NİYE ÖNCELİK TANINDI ? NİYE BİZE ADEM ABİ 7 SAAT SONRA YORUM YAPIYOR ? ''

'' BEN BURADA DESTEK OLDUM BU YÖNETİCİ BENİM YORUMUMU SİLMİŞ SEN KİMSİN YAAA ? PARANI BEN VERİYORUM KARDEŞİM AYAĞINI DENK AL, BU HERİF YÖNETİCİYSE HALA VERİN PARAMI GERİ ''

'' PARA VERDİK GOLD ALDIK, BİR SORU SORDUM YAAAA HERİFİN KEYFİNİ BEKLİYORUZ CEVAP VERMESİ İÇİN ''

Gibi gibi abi birsürü şey mutlaka olacak. Bu tür şeyler malum genelde iyi niyetli başlıyor ama sonradan işte kötü niyetli insanlar yüzünden bozuluyor. :(

'' BEN PARA VERDİM DESTEK OLDUM BANA NİYE CEVAPTA ÖNCELİK TANINMIYORDA BU ... KİŞİSİNE BENDEN SONRA SORU SORMUŞ ONA NİYE ÖNCELİK TANINDI ? NİYE BİZE ADEM ABİ 7 SAAT SONRA YORUM YAPIYOR ? ''

'' BEN BURADA DESTEK OLDUM BU YÖNETİCİ BENİM YORUMUMU SİLMİŞ SEN KİMSİN YAAA ? PARANI BEN VERİYORUM KARDEŞİM AYAĞINI DENK AL, BU HERİF YÖNETİCİYSE HALA VERİN PARAMI GERİ ''

'' PARA VERDİK GOLD ALDIK, BİR SORU SORDUM YAAAA HERİFİN KEYFİNİ BEKLİYORUZ CEVAP VERMESİ İÇİN ''

Gibi gibi abi birsürü şey mutlaka olacak. Bu tür şeyler malum genelde iyi niyetli başlıyor ama sonradan işte kötü niyetli insanlar yüzünden bozuluyor. :(
Bunları yaşayacağımıza eminim ama dediğim gibi konu çoğunluğun iyiliği olduğu için bu dengeyi biz tutarız. Bizim eyvallahsız bir yapımız olduğu için parasını iade eder, teşekkür ederiz. Bu sistemi faydalı olarak kullanan/kullanacak onca insanın hakkını da kimseye yedirmeyiz. :cak

Bunları yaşayacağımıza eminim ama dediğim gibi konu çoğunluğun iyiliği olduğu için bu dengeyi biz tutarız. Bizim eyvallahsız bir yapımız olduğu için parasını iade eder, teşekkür ederiz. Bu sistemi faydalı olarak kullanan/kullanacak onca insanın hakkını da kimseye yedirmeyiz. :cak
Pandemiden önce biz farklı bir oluşum deniyorduk kendi aramızda kendi yağımızda kavrulalım diye denendi. Ve yani süreç çok dikkatli yönetildi. İşte kimin yönetici kimin mod olacağına kullanıcılar oy vererek karar verildi. İşte hangi tema olacak vs arayüz ne olsun hepsine kullanıcılar karar verdi. İş sonra bağış işine dönünce de şu oldu '' BEN BAĞIŞ YAPTIM. .... TUTARINI SİZE YOLLADIM AMA BU GÖRDÜĞÜM MUAMELE NE YA ? BU ADAM NİYE YÖNETİCİ KARDEŞİM ? '' yani bu örneğini verdiğim şeyleri yaşadık. :D En sonunda isyan çıktı darbe yapıldı falan mevzu söndü. Sonra dan da öğreniyoruz mesela el altından meğer bağışı çok yapana abi gen seni yönetici mod yapalım deniliyor o bağış yapan da tamam diyor mod yönetici oluyor. E en başında seçim niye yapıldı o zaman ? bunlar böyle gizli kapalı yürütülmüş bizim sonradan haberimiz oldu. :D

Pandemiden önce biz farklı bir oluşum deniyorduk kendi aramızda kendi yağımızda kavrulalım diye denendi. Ve yani süreç çok dikkatli yönetildi. İşte kimin yönetici kimin mod olacağına kullanıcılar oy vererek karar verildi. İşte hangi tema olacak vs arayüz ne olsun hepsine kullanıcılar karar verdi. İş sonra bağış işine dönünce de şu oldu '' BEN BAĞIŞ YAPTIM. .... TUTARINI SİZE YOLLADIM AMA BU GÖRDÜĞÜM MUAMELE NE YA ? BU ADAM NİYE YÖNETİCİ KARDEŞİM ? '' yani bu örneğini verdiğim şeyleri yaşadık. :D En sonunda isyan çıktı darbe yapıldı falan mevzu söndü. Sonra dan da öğreniyoruz mesela el altından meğer bağışı çok yapana abi gen seni yönetici mod yapalım deniliyor o bağış yapan da tamam diyor mod yönetici oluyor. E en başında seçim niye yapıldı o zaman ? bunlar böyle gizli kapalı yürütülmüş bizim sonradan haberimiz oldu. :D
Sistem yanlış bir sistemmiş baştan. Çok şükür bizim böyle bir yapımız olmadığı için bunların çoğu yaşanmaz Allâhın izniyle. 😄

Desteğiniz için teşekkür ederiz.
Hep yazdım, yine yazıyorum. Bu katkılarınız ile bugüne kadar yaptıklarımızın çok daha iyilerini yapacağız, hep birlikte başaracağız göreceksiniz.
:ok
Her zaman üstad elimden ne gelirse. İzmit te bir eviniz var her zaman beklerim şeref verirsiniz @İlteriş Yılmaz

Böyle insanların bu güzide platformda olacağını sanmıyorum olursa da çok barınamaz bence. Sonuçta niyet yardımcı olmak bu çorbada tuza bir deste de tuz atmak 50 TL hiç bir şey bir tema bir eklenti bir lisans kaç bin TL den başlıyor yani kimsenin 50 TL si ile bu site dönmüyor bunu herkesin bilmesi lazım bunu bilen zaten öyle şeylere tenezzül etmez kanaatindeyim 🙃

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri