Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
19.07
Günaydın emmim, akşama çekirdekleri alıp televizyon başındayız. Aman sen sakin izle, yıpratma kendini.Trendyol Süper Lig 1. Hafta
Adana Demirspor![]()
10 Ağustos Cumartesi![]()
21.45![]()
Ülker Stadyumu![]()
#FBvADS![]()
Ekli dosyayı görüntüle 18926
Abi varya bende çok fanatiğim öyle böyle değil kaç t shirt, kumanda hatta telefon gitti saymadım öyle ki hastameden kaçıp maça gitmişliğim varGünaydın emmim, akşama çekirdekleri alıp televizyon başındayız. Aman sen sakin izle, yıpratma kendini.![]()
Abi varya bende çok fanatiğim öyle böyle değil kaç t shirt, kumanda hatta telefon gitti saymadım öyle ki hastameden kaçıp maça gitmişliğim var![]()
Ben her sene lig başlarken o şekilde düşünüp öyle davranıyorum ama şubat, mart ve nisanda değişiyorumBenim de geçmişte bir mülakata girmek yerine İstanbul'a maça gitmişliğim var ama öyle kendimden geçmem. Bilinçli izlerim. Yenerse keyif alır yenilirse sağlık olsun der bir dahaki maçı beklerim.
![]()
Ben de yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamıyorumBen her sene lig başlarken o şekilde düşünüp öyle davranıyorum ama şubat, mart ve nisanda değişiyorum![]()
Adem abi senide Fenerbahçeli yapalım bak iki maç izle Fenerbahçe hayranı olursun. Aşk, mutluluk, üzüntü, tutku, entrika, ihtiras ne ararsan varBen de yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamıyorum
Asportif Adem![]()
Futbol ile ilgim yok ama son yaşananlardan (TFF vs) ve geçmişteki bazı detaylardan dolayı fahri Fenerbahçeli olabilirim, özellikle Ali Koç detayı önemli.Adem abi senide Fenerbahçeli yapalım bak iki maç izle Fenerbahçe hayranı olursun. Aşk, mutluluk, üzüntü, tutku, entrika, ihtiras ne ararsan var![]()
Tamam ilterisim ama görüyorsun haksız galibiyetleri GS,Hatay maçı bedava penaltı ofsayttan gol yazık hataya göz göre,göre maç kazandiriyorlar biz bir gol atsak inini dibi dakkalarca bakıyorlar bunlara gelince bakmaya bile tenezzül etmiyorlar işte insan bunlara üzülüyor GS,ye gelince devam bize gelince herşey var bu ülkede FB,li isen diğerleri hepsi düşmanın birgün Fenerbahçe dusmanlarini yenecegizGünaydın emmim, akşama çekirdekleri alıp televizyon başındayız. Aman sen sakin izle, yıpratma kendini.![]()
Yıllar önce Fenerbahçeli olmayan bir hocamın yorumuna göre, galatasaray sarayın takımıydı (Mekteb-i Sultaniye), Beşiktaş ve Fenerbahçe halk takımlarıydı, Beşiktaşı destekleyenler arasında çok fazla esnaf, Fenerbahçe ise çok fazla sıradan vatandaş tarafından sevildiğini söylemişti. Fenerbahçeye yaşatılanlar herhangi bir klübün başına yarısı gelse darma dağın olur. Ciddi olarak farklı bir sosyolojik durumdayız, farklı bir sevgi.Futbol ile ilgim yok ama son yaşananlardan (TFF vs) ve geçmişteki bazı detaylardan dolayı fahri Fenerbahçeli olabilirim, özellikle Ali Koç detayı önemli.![]()
Dünyada bir terör örgütünün darbe yapmaya kalktığı ilk spor klübü olarak tarihe geçtik bizYıllar önce Fenerbahçeli olmayan bir hocamın yorumuna göre, galatasaray sarayın takımıydı (Mekteb-i Sultaniye), Beşiktaş ve Fenerbahçe halk takımlarıydı, Beşiktaşı destekleyenler arasında çok fazla esnaf, Fenerbahçe ise çok fazla sıradan vatandaş tarafından sevildiğini söylemişti. Fenerbahçeye yaşatılanlar herhangi bir klübün başına yarısı gelse darma dağın olur. Ciddi olarak farklı bir sosyolojik durumdayız, farklı bir sevgi.
Emmim kesinlikle katılıyorum. 3 tane net sarı kartları var verilmeyen, üstelik penaltı bize olsa kesinlikle verilmeyecek bir penaltı. Son gollerinin öncesinde hafif bir ofsayt var gibi geldi bana mesela, ekrana vermediler bile yahu. Azıcık yalandan incelemediler bile. Ofsayt çizgisi çektik, ofsayt yokmuş bile demediler. İnşallah dediğin gibi hepsini yeneceğiz bu sene.Tamam ilterisim ama görüyorsun haksız galibiyetleri GS,Hatay maçı bedava penaltı ofsayttan gol yazık hataya göz göre,göre maç kazandiriyorlar biz bir gol atsak inini dibi dakkalarca bakıyorlar bunlara gelince bakmaya bile tenezzül etmiyorlar işte insan bunlara üzülüyor GS,ye gelince devam bize gelince herşey var bu ülkede FB,li isen diğerleri hepsi düşmanın birgün Fenerbahçe dusmanlarini yenecegiz![]()
Ben de 3-1 diyorum.Skor tahminim 4-1 hadi bakalım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.